ویدئو معرفی دوره آموزش باریستا توسط آقای مهرداد آذریار

خرید دوره باریستا ویژه بازار کار

هزینه دوره آموزش باریستا در این آکادمی مبلغ ۶۴۰۰۰۰۰ می باشد . از شما دعوت می شود برای خرید دوره کامل باریستا وارد صفحه محصول شوید.

آکادمی آموزش باریستا جینو

⚡آموزش باریستا در آکادمی جینو به صورت خصوصی یا نیمه خصوصی(حداکثر ۳ نفره)

⚡ دوره به صورت تئوری و عملی می باشد

⚡ مواد اولیه آموزش با آکادمی

‏‎⚡  با گواهینامه پایان دوره شرکتی رایگان

‏‎⚡شروع دوره ها هر هفته شنبه تا چهارشنبه به مدت 5 روز و هر جلسه آموزشی حدود ۴ ساعت

‏‎⚡ آموزش از پایه تا پیشرفته هست و شما راحت میتونید بعد از آموزش شروع به کار کنید.(ویژه بازار کار)

‏‎(پشتیبانی رایگان بعد دوره)

‏‎برای ثبت نام از طریق همین سایت میتوانید اقدام کنید.

‏‎⭕اولویت شرکت در کلاس آموزش بر اساس تاریخ و ساعت شماره ثبت نامی میباشد.

⭕️دوره خصوصی و نیمه خصوصی
⭕️امکان برگزاری دوره در جلسات فشرده
⭕️محیط آموزش کاملا استاندارد
⭕️پشتیبانی هنرجویان پس از آموزش
⭕️مواد اولیه آموزش رایگان

شرایط آموزش باریستا

قطعا شخصی که بخواهد باریستا شود و وارد این حرفه شود باید در دوره آموزش باریستا شرکت کند. مراکز متعددی این دوره ها را برگذار می کند.در دوره باریستا آکادمی جینو هنرجو مهارتهایی را کسب می کند که در محل کار بتواند آنها را به کار گیرد. شرایط و فضای کلاس از جمله موارد مهمی است که باید در نظر بگیرید.

مجوز آموزشی از آکادمی ASU و QAI

آکادمی ما  اولین کافی شاپ است که اساتید آن دارای مجوز آموزشی از آکادمی ASU و QAI هستند که هنگام ثبت نام قابل استعلام می باشد. این دوره آموزش صفر تا صد باریستا است.

قسمتی از سرفصل های دوره باریستا

⚡شناخت قهوه از مزرعه تا فنجان
⚡آشنایی با تفاوت قهوه ها،دیگس،دیفکت ها و عوامل موثر در نگهداری قهوه
⚡آموزش عمکلرد انواع ماشین اسپرسو،اسیاب قهوه و نحوه صحیح نگهداری تجهیزات
⚡اب شناسی‌ و شیمی آب
⚡آموزش عصاره گیری اصولی،عوامل تاثیر گذار در under و over شدن قهوه
⚡عوامل موثر در چنلینگ
⚡کالیبر گرایندر و آسیاب قهوه
⚡ شیمی شیر و فوم گیری استاندارد
⚡آموزش لاته آرت با پیچر و قلم
⚡قهوه های دمی (ترک،فرنچ پرس،v60,کمکس و…)
⚡آموزش کار با TDS سنج و رفرکتومتر
⚡پروفایل نویسی اسپرسو و قهوه های دمی
⚡نحوه درست کردن انواع نوشیدنی های قهوه، انواع شیر و قهوه، نوشیدنی های گرم بدون قهوه چای و دمنوش،انواع قهوه های سرد.
مانند اسپرسو،ریسترتو،لانگو،امریکانو،لانگ بلک،کاپوچینو،لاته،موکا،ماکیاتو،هات چالت،ماسالا و….
+صدها نکات کلیدی در مهارت های باریستا

آموزش باریستا

برنامه آموزش باریستا چقدر عمیق است؟ آیا برنامه به طور مداوم برنامه درسی را به روز می کند؟ آیا در کار در محیط کافی شاپ تخصص دارد؟ هر چه جزییات دقیق تر باشد، احتمال پرداخت هزینه کلاس بیشتر است. اگر به دنبال یک دوره آموزش باریستا برتر هستید، مطمئن شوید که سازمان دارای تخصص حرفه ای در علم و تجارت قهوه، صنعت قهوه تخصصی جهانی، و تفاوت های ظریف محیط کافی شاپ است.

دوره مناسب چه کسانی است؟

  • کافی شاپ داران
  • مدیران کافه
  • باریستا ها و کارکنان کافی شاپ
  • علاقه مندان به این حرفه

چرا آموزش باریستایی با آقای مهرداد آذریار؟

این شما هستید که باید تصمیم بگیرید که در آموزش باریستا چه چیزی برای شما ارزشمندتر است. در اینجا چند فاکتور وجود دارد که در این آکادمی به شدت درنظر گرفته شده است و دلایل محکمی برای انتخاب آکادمی جینو است. شما نیز هنگام ارزیابی گزینه های خود در نظر بگیرید:

مدرک بین المللی باریستا پس از دوره

برای گرفتن مدرک باریستا دنبال مدرک بین اللملی باریستا باشید. آکادمی ژینو پس از اتمام دوره آموزش مدرک باریستای بین المللی به شما اعطا می کند.این مدرک رایگان بین المللی و معتبر و قابل استعلام می باشد. از آنجایی که عده ی زیادی به فکر مهاجرت هستند این مدرک برای مهاجرت باریستاها به کشورهایی از جمله کشورهای اروپایی مناسب است. آنها می توانند در هتل ها و کافی شاپ ها و رستوارن ها به راحتی استخدام شوند.

کیفیت مربیان آکادمی باریستا

چه کسی آموزش می دهد؟ آیا آنها می دانند که چگونه مراحل پیچیده را در یک فرآیند تجزیه کنند؟ چقدر برنامه درسی را می دانند؟ بین یک فروشنده یا باریستا که می تواند نحوه استفاده از یک قطعه تجهیزات را به شما نشان دهد و معلمی که برای موفقیت شما سرمایه گذاری می کند تفاوت وجود دارد.

ظرفیت کلاس آموزشی

کلاس های آموزش باریستا بصورت خصوصی یا نیمه خصوصی برگزار میشه و تعداد کم هنرجویان در هر کلاس به شما این امکان میدهد سؤال بپرسید، مستقیماً با مربیان کار کنید و زمان بیشتری را با تجهیزات بگذرانید.

نظرات هنرجویان پیشین دوره باریستا

سایر هنرجویان در مورد کلاس چه می گویند؟ بررسی ها و توصیفات را بخوانید تا ببینید آیا آموزش باریستا ارزش سرمایه گزاری شما را دارد یا خیر. قبل از ثبت نام، صفحه گوگل یا اینستاگرام آکادمی را بررسی کنید تا ببینید هنرجویان سابق در مورد دوره باریستا این آکادمی چه می گویند.

مهاجرت با مدرک باریستا

مهاجرت با مدرک باریستا به برخی از کشورهای اروپایی و کانادا امکان پذیر است. این کشورها پذیرنده نیروهای خدماتی در زمینه رشته های خاصی مانند باریستا هستند. با توجه به رشد روز افزون سطح زندگی و رفاه در این کشورها، نیاز به نیروی ماهر فعال در بخش های خدماتی نیز افزایش می یابد. روشن است که استخدام باریستا در هتل ها، رستوران ها و کافی شاپ ها در سایر کشورها نیازمند گذراندن دوره های تخصصی و ارائه مدرک بین المللی معتبر است.

مهرداد آذریار آموزش باریستا جینو
آموزش کار با دستگاه اسپرسو در دوره باریستا- مهرداد آذریار
آموزش باریستا در محیط حرفه ای
آموزش گام به گام باریستا با هدایت مهرداد آذریار
بار قهوه در دوره آموزش باریستا

چرا روی آموزش با کیفیت سرمایه گذاری کنید؟

کافی شاپ شما فقط یک فرصت دارد تا اولین تاثیر عالی را در بین مشتریان ایجاد کند. و بیشتر این مسئولیت بر دوش باریستاها، تعاملات آنها با مشتریان و توانایی آنها در تهیه نوشیدنی های عالی به طور مداوم و کارآمد خواهد بود. به عبارت دیگر، باریستاها می توانند این تجربه را برای مشتری بسازند یا تخریب کنند.

اصول یادگیری باریستا

در حین یادگیری فنون باریستایی باید اصول دم کردن قهوه با کیفیت و مهارت های اسپرسو را پوشش دهد.  از آنجایی که ما عمیقاً به عناصر ضروری دم کردن قهوه با کیفیت می پردازیم. هنرجویان ما از طریق آزمایش‌های عملی هدایت‌شده و تمرین‌های چشایی یاد می‌گیرند که چگونه نتایج را شناسایی و عیب‌یابی کنند، سپس این مهارت‌ها را در دم کردن قهوه به کار می‌بریم.

یادگیری باریستا آغاز سفری جدید

آموزش قهوه های دمی در دوره باریستا

تخصص در هنر قهوه‌سازی و بار قهوه در دوره باریستا

در حین گذراندن دوره آموزش باریستا باید اصول دم کردن قهوه با کیفیت و مهارت های اسپرسو را پوشش دهد.  از آنجایی که ما عمیقاً به عناصر ضروری دم کردن قهوه با کیفیت می پردازیم. هنرجویان ما از طریق آزمایش‌های عملی هدایت‌شده و تمرین‌های چشایی یاد می‌گیرند که چگونه در تشخیص مزه مهارت کسب کنند، سپس این مهارت‌ها را در دم کردن قهوه های مختلف به شیوه های مختلف به کار می‌بریم.

باریستا چیست؟ باریستا کیست؟

آموزش تخصصی قهوه سازی دردوره آموزش باریستا

تعریف باریستا

 باریستا کیست؟ باریستا شخصی است که نوشیدنی های قهوه مبتنی بر اسپرسو را تهیه می کند. باریستا ( باریستایی ) معمولاً در کافی شاپ های تخصصی کار می شود. برای اینکه یک باریستا باشید باید یاد بگیرید که چگونه انواع مختلف نوشیدنی قهوه درست کنید. همچنین ممکن است لازم باشد کمی هنرمند باشید! و نکات باریستایی را به خوبی فرا بگیرید.

باریستا شخصی است که نوشیدنی های قهوه مبتنی بر اسپرسو را تهیه می کند. باریستا (باریستایی) کلمه ایتالیایی است. در ایتالیا ، باریستا از همه نوع نوشیدنی ها، و نه فقط قهوه را سرو می کند.

وظایف باریستا

برخلاف عقیده برخی که خیال می‌کنند درست کردن یک شات قهوه کار خاصی ندارد و کار بسیار آسانی است.  این کار نیاز به مهارت خاص و شناخت تمام فنون مربوط به قهوه و طرز کار با دستگاه قهوه ساز را دارد. زیرا در غیر این صورت شما شاهد نارضایتی مشتریان از طعم قهوه خواهید بود. بنابراین اگر بخواهیم به طور خلاصه وظایف باریستا را شرح دهیم شما پس از گذراندن دوره آموزش باریستا باید بتوانید:

  •  قهوه و نوشیدنی های بار گرم منو یه صورت تخصصی و کاملا حرفه ای آماده کنید
  • سفارش مشتریان بر طبق منو و سلیقه مشتری آماده و سرو کنید
  • کیفیت مواد موجود و اولیه برای مصرف در کافه بررسی کنید
  •  بار کافه و پرسنل را مدیریت و کنترل کنید
  • در صورت لزوم و درخواست مشتری توضیحات لازم درمورد اقلام منو را ارایه دهید و به سوالات پاسخ دهید

روند ثبت نام در دوره آموزش باریستا

  • ملاقات و آشنایی با نحوه آموزش
  • رزرو و قرارداد
  • شروع آموزش
  • پشتیبانی و رفع اشکال
دوره های آکادمی جینو

دوره آموزش باریستا غرب تهران

برای ثبت نام در دوره آموزش باریستا در منطقه غرب تهران، می‌توانید از روش‌های ارتباطی زیر استفاده کنید:

تماس تلفنی با ما و پرسیدن سوالات خود: [5943 362 0912]
حضور در محل آموزشی با هماهنگی قبلی از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۲ شب.
آدرس: تهران، صادقیه، شهر زیبا، ابتدای خیابان مرادی، آکادمی آموزشی جینو (ژینو سابق).
اگر سوالات یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، خوشحال می‌شویم که به شما کمک کنیم.

مطالب مربوط به آموزش باریستا

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

Call

Notify Me
  • No Features Are Available Right Now!
  • Convert Points into Coupons

    Conversion Rule: تومان = 1 Point

Reward Reward