آموزش کافه داری و راه اندازی کافه

 

آموزش کافه داری و تاسیس یک کافی شاپ، رویای دست یافتنی بسیاری از افراد به عنوان شغل آینده شان است. بسیاری از ما به سبب جبر اجتماعی از مسیر علایق فردی خود دور می شویم؛ اما این رویاها و تمایلات جایی در زندگی ما دوباره لب به سخن باز می کنند و در تمام زندگی ما را قلقلک می دهند که حرکت به سوی تحقق‌شان را آغاز کنیم. داشتن یک کافی شاپ آرزویی به شدت دست یافتنی است که تنها با آموزش کافی من شدن و سایر آموزش‌های لازم و البته کمی سرمایه اولیه می تواند به وقوع بپیوندد. در این مقاله می خواهیم درباره سرفصل‌های تمام آنچه در این مسیر آموزشی لازم است یاد بگیرید صحبت کنیم و اطلاعات بیشتری درباره آموزش کافه داری به شما بدهیم. پس تا انتها همراه ما باشید.

 

آموزش کافه
آموزش تخصصی برای کافه دار شدن

چرا برای آموزش کافه داری باید دوره دید؟

 

وقتی از یک قهوه در یک کافی شاپ لذت می بریم، باید بدانیم که پشت این فنجان قهوه، تخصص، مهارت، آموزش قهوه و تجربه قرار دارد. اغلب افراد گمان می کنند که با مطالعه مقالات و تماشای ویدیوهای مربوط به آموزش کافی من می توانند همه چیز را درباره راه اندازی یک کافه و ساخت انواع منوهای آن یاد بگیرند. این در حالی است که بسیاری از رسپی‌های (دستورالعمل‌های) مربوط به آموزش باریستا علاوه بر عملی بودن، نیازمند تمرین در کنار یک استاد ماهر است.

تبدیل شدن به یک باریستای حرفه‌ای نیازمند مطالعه، افزایش آگاهی، آموزش صحیح، شیوه تعامل و ارتباط با مردم، آموزش زبان بدن و البته بعد از همه این موارد نیازمند تمرین، تکرار و ممارست است. دوره‌های آموزشی کافه من شدن  و ورکشاپ باریستا شما را به دریای تجربه افراد مدرس متصل می‌کند. و کمک می کند یک راه طولانی را در زمانی کوتاه سپری کنید.

می خواهیم این سوال را از خود بپرسید که چه عواملی باعث می شوند یک کافه با کافه‌های دیگر برای شما متفاوت باشد؟ یا به عبارتی رمز موفقیت یک باریستا در چیست؟

 

پاسخ می تواند فضای کافه، محل ساختمان کافه، دکوراسیون داخلی، دستگاه‌ها، ابزارها، رفتار کافه من ها و… باشد. اما پاسخ هرچه که باشد در یک کلمه نهفته است: جزئیات! مطمئن باشید خود شما نیز از حضور در کافه‌هایی لذت می‌برید که جزئیات در آن متفاوت و دقیق باشد!

رسپی‌ منوهای مختلف یک کافه که خانواده‌های مختلفی را هم تشکیل می دهد، تا حد زیادی یکسان هستند. آنچه سبب تفاوت در کیفیت یک کافی شاپ با کافی شاپ دیگر است. جزئیاتی است که در عمل سرو یک منوی خاص به اجرا در آمده است.

شما با شرکت در دوره‌های آموزش کافه داری، علاوه بر استاندارهای مهمی که باید در هر کافه‌ای رعایت شوند، جزئیاتی را فرا می گیرید که حاصل تجربیات فراوان افراد متخصص در این زمینه است. همین موضوع یعنی کسب تجربه دیگران به شما نیز کمک می کند که دریچه‌های خلاقیت خود را بگشایید و با خلاقیت فردی اقدام به کار در کافی شاپ کنید.

 

سرفصل‌های آموزش کافه داری

آموزش کافه داری شامل چه سرفصل‌هایی است؟

 

به صورت کلی آموزش کافی من دارای سرفصل‌های مختلفی است که می توانند به صورت‌های مختلفی نیز دسته بندی شوند. این دسته بندی‌ها نیز ممکن است در دوره‌های مختلف متفاوت انجام شود .تا با زمان بندی دوره آموزشی مطابق باشد. اما به صورت کلی می توان گفت سرفصل‌های دوره آموزش کافه داری شامل موارد زیر است:

  • قهوه‌ها:

 

شامل دوره‌های تئوری و عملی ساخت و دیزاین انواع قهوه و چگونگی کار کردن با دستگاه‌های قهوه ساز و تنظیم گرایندر. همچنین چگونگی طراحی و دیزاین انواع قهوه‌ها.

 

  • دمنوش‌ها:

 

شامل چگونگی ترکیب انواع دمنوش، شناخت مزاج‌ها و طبع‌ها و چگونگی سرو دمنوش در کافه‌ها.

 

  • نوشیدنی‌های سرد:

 

شامل رسپی انواع شیک‌ها، گلاسه‌ها، ماکتل‌ها، اسموتی‌ها، فراپه‌ها و… به همراه اصول دیزاین و شیوه سرو آن‌ها.

  • کیک‌ها و شیرینی‌ها:

 

تنوع موجود در این سرفصل به قدری زیاد است که ممکن است به صورت یک دوره مجزا برگزار شود. و همچنین ممکن است رایج‌ترین انواع کیک و شیرینی در میان دوره به صورت یک سرفصل آموزش داده شود.

 

  • میان وعده‌ها:

 

ساخت و دیزاین انواع کلاب، پنینی، املت‌های فرنگی و…

 

  • آشنایی با دستگاه‌ها و ابزارها در دوره آموزش کافه داری :

 

شامل آشنایی تئوری و عملی چگونگی کار کردن با انواع تجهیزات و ابزارهای مورد استفاده در کافه ها.

 

  • مهمانداری کافه:

 

شامل تمام استانداردها و اصول مدیریت سالن، ارتباط با مشتریان، مدیریت بحران و مواردی از این دست.

 

کافی من
دوره های مختلف آموزش کافی من شدن

دوره آموزش کافه داری چند روزه است؟

 

دوره آموزش کافه داری می تواند بسته به میزان تخصص‌گرایی دوره متفاوت باشد. شما می توانید طی یک دوره فشرده همه چیز را در این باره یاد بگیرید .و همچنین می توانید برای هر دوره بخصوص زمان متفاوتی را طی کنید. به طور استاندارد دوره کامل باید دارای کلاس تئوری و عملی باشد. این موضوع بیشتر از هر چیز به آن بستگی دارد که شما در چه دوره و با چه سرفصل‌هایی شرکت کرده اید. هرچه دوره‌هایی که در آن شرکت می کنید مجزا از هم و تخصصی تر باشد. مجموع روزهایی که برای سپری کردن آن‌ها نیز نیاز خواهید داشت، بیشتر خواهد بود.

 

این را از یاد نبرید که ورود به این دنیای بی پایان از هنر و خلاقیت می تواند آسان باشد. اما با موفقیت خارج شدن از آن کار افرادی است که به شکل حرفه‌ای به این حرفه جهانی نگاه می کنند. به همین دلیل است که شرکت در دوره های مجزا به صورت تخصصی می تواند شما را بسیار جلو بیاندازد و مسیر را برای شما هموارتر کند.

جمع بندی

 

تحقق رویای کافه دار شدن شما منوط به شرکت در دوره‌های آموزش کافه داری است و این دوره‌ها به هر کسی کمک می کند که بتواند با کسب مهارت و تجربه و سپس با تمرین و پشتکار، به هنر باریستایی دست یابد. فراموش نکنید که این کار فقط با دیدن ویدیوی آموزشی و مطالعه تئوری رسپی‌ها به ثمر نمی نشیند. و برای باریستا شدن باید دست به عمل بزنید. هر چه تمرین، تکرار و تجربه بیشتری در توشه خود داشته باشید، احتمال موفقیت شما در این مسیر نیز بیشتر است.

 

برای آموزش کافه داری شدن بهتر است بیش از هر چیز به جزئیات دقت کنید؛ چرا که این جزئیات است که کیفیت کافه ها را از یکدیگر مجزا می کند.

 

همچنین شما می توانید با مراجعه به صفحه آموزش ویدئویی باریستا از جدیدترین ویدئو های ما در آکادمی بهره مند شوید. و در صورت اینکه درخواست آموزش دارید برای ما کامنت بگذارید.

کافه داری

کافه‌داری یکی از کسب و کارهای پرطرفدار در سراسر دنیاست. افراد زیادی به دنبال تجربه قهوه‌سازی و ارائه انواع نوشیدنی‌های قهوه‌ای به مشتریان خود هستند. اگر شما نیز به فکر راه‌اندازی یک کافه هستید یا می‌خواهید کارآفرین شوید، آموزش کافه‌داری و راه‌اندازی یک کافه می‌تواند مرحله‌ای مهم در راه تحقق این هدف باشد.قدم های پس از گذراندن دوره باریستا :

قدم 1: برنامه‌ریزی و تحقیق

قبل از هر چیزی، برای راه‌اندازی یک کافه، باید یک برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید. این برنامه باید شامل مواردی مانند مکان فیزیکی، نوع کافه (مثلاً کافه قهوه‌ای، کافه رستورانی یا کافه خانگی)، نوع منوی ارائه شده، مدیریت منابع مالی، و برنامه بازاریابی باشد. همچنین باید بازار خود را تحقیق کنید تا بفهمید چه نیازهایی در منطقه خود و تقاضای مشتریان وجود دارد.

قدم 2: مکان و تجهیزات

یکی از مهم‌ترین تصمیمات در کافه‌داری انتخاب مکان مناسب است. مکانی با جریان مشتریان مناسب و دسترسی آسان برای مشتریان شما مهم است. همچنین باید تجهیزات قهوه‌سازی و مخزن‌های ذخیره سازی قهوه و سایر مواد اولیه را تهیه کنید.

قدم 3: انتخاب منو و مواد اولیه

منوی کافه شما باید متنوع باشد و به نیازهای مشتریان شما پاسخ دهد. شما می‌توانید قهوه‌های مختلف، نوشیدنی‌های سرد، شیرینی‌ها و خوراکی‌های کمرنگ ارائه دهید. انتخاب مواد اولیه با کیفیت بسیار مهم است تا بتوانید قهوه و نوشیدنی‌های باکیفیتی ارائه دهید.

قدم 4: تشخیص و تجهیز نیروی کار

کافه‌داری به تیم قوی و ماهری نیاز دارد. از باریستاها تا پرسنل خدماتی و مدیریتی، تیم شما باید مشتاق و مسلط به اصول قهوه‌سازی و خدمات به مشتریان باشند. همچنین تعلیم و تربیت نیروی کار نیز بسیار مهم است.

قدم 5: بازاریابی و تبلیغات

برای جذب مشتریان به کافه خود، باید استراتژی بازاریابی موثری داشته باشید. از تبلیغات آنلاین و افشای کافه در رسانه‌های اجتماعی گرفته تا تخفیف‌ها و ویژگی‌های ویژه، باید برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید تا به تعداد بیشتری مشتری دست یابید.

آموزش کافه‌داری و راه‌اندازی یک کافه می‌تواند یک تجربه هیجان‌انگیز و موفقیت‌آمیز باشد، اما به نیازمندی‌های زمان و تلاش بسیاری نیاز دارد. برنامه‌ریزی دقیق، تجهیزات با کیفیت و توجه به نیازهای مشتریان کلید موفقیت در این حرفه است.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

Call