آموزش کافه

در کوتاهترین زمان ممکن حرفه ای شوید… آکادمی ژینو برگزار کننده دوره مبتدی آموزش کافه تا پیشرفته در محیط کافی شاپ زیر نظر استاد با سابقه و دارای مدرک بین المللی از آکادمی انگلستان و جمهوری چک و قابل استعلام هنگام ثبت نام….

آموزش کافه – نمونه کار های هنر جویان

آموزش کافه به روش ساده و بیشترین بازدهی

آموزش باریستا مهرداد آذریار مبتکر آموزش کافه به زبان ساده و گام به گام به صورت تضمینی

طبق استاندارد SCA

تمام اردیشن های بار قهوه و بار گرم مطابق با سرفصل ها و استاندارد انجمن تخصصی قهوه

آموزش تئوری و عملی

مباحث پایه و تخصصی به صورت کامل توسط هنرجو نت برداری شده و کارهای عملی توسط هنرجو انجام میشود تا یاد بگیرد.

ارائه گواهینامه پایان دوره بین المللی

ارائه مدرک بین المللی قابل استعلام با کد رجیستر باریستا،بارتندر،شف در صورت درخواست هنرجو بعد از پایان دوره و قبولی در آزمون شفاهی و کتبی

کلاس خصوصی و تک نفره

با توجه به مشکلات کلاس های گروهی و بازدهی کمتر،آکادمی ژینو تمامی کلاس ها را به صورت انفرادی برگزار میکند. تا هنرجویان نگرانی بابت اتلاف وقت و رفع اشکال یا حتی سوال های ساده نداشته باشند.(با درخواست هنرجو و داشتن همراه کلاس تا ۳ نفر برگزار میشود)

محیط آموزشی استاندارد

آموزش کافه در محیط کافی شاپ مناسب بانوان و آقایان،همراه با تجهیزات صنعتی تا هنرجویان برای ورود به بازار کار با مشکلات احتمالی و عدم آشنایی با تجهیزات مدرن مواجه نشوند.

مواد اولیه آموزش رایگان

با توجه به مهم بودن کیفیت متریال مصرفی و تاثیر گذاری در یادگیری شما،آکادمی ژینو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در خرید مواد اولیه توسط هنرجو ها،متریال مصرفی برای آموزش و یادگیری شما به صورت رایگان میباشد.

برگزاری جلسات فشرده

در صورت درخواست هنرجوها ،کلاس ها با ساعت های بیشتر و روزهای کمتر برگزار میشود.

نمونه کارآموزش کافه – راه اندازی کافه

آموزش کافه

بسیاری از افراد قصد دارند کافه راه اندازی کنند بدون اینکه بدون ابنکه اطلاعاتی در زمینه کافه، کافه داری و کافی شاپ داشته باشند. و بدانند که چطور باید این کار را انجام دهند آموزش کافه می­تواند فرصت­های شغلی بسیاری را در پیش روی شما قرار دهد .و گام­های شما را در این راه محکم­تر و مطمئن­تر کند.

بهترین قهوه ­ها از نظر کیفیت می­توانند توسط باریستایی که به‌خوبی آموزش ندیده و انگیزه کافی ندارد به‌راحتی خراب شود. درنتیجه برای موفقیت و سودآوری باید قهوه ها ، بار سرد ، بار گرم ، تعدادی از غذاهایی که مناسب برای این صف است را آموزش ببینید.

دوره آموزشی  مناسب

آموزش درست ببینید و به کارکنان خود نیز به خوبی آموزش دهید. یک اشتباه رایجی که در کافه داری رخ می­دهد مدیرانی هستند که دید باز و روشنی ندارند.

اگر قصد دارید کافه راه ­اندازی کنید باید بدانید که چه چیزی نیاز دارید. از چه مواردی باید دوری کنید و به‌طور کلی هدفی مشخص را برای خود در نظر بگیرید. یک کافه سطح بالا در مقابل یک کافه که در شهر کوچکی و سطح پایین تر قرار دارد یادگیری­ های متفاوتی خواهد داشت.

آموزش قهوه دمیآموزش کافه – شناخت دستگاهها

شاخت دستگاههای متفاوت موجود در کافه

دستگاه­ های متفاوتی در کافه ها وجود دارد و استفاده می شود. که شما باید قبل از شروع به کار در آموزش کافه خود باید علاوه بر آموزش قهوه، کار با این دستگاه­ها را یاد بگیرید که در زما­ن­های که شلوغ هستید به‌راحتی بتوانید با آن­ها کار کنید.

آموزش باریستا آموزش کافهآموزش کافه – دیزاین نوشیدنی ها و غذاها

آموزش دیزاین نوشیدنی و غذاهای کافه

ایده های برای طراحی و دیزاین ظرف غذا و وشیدنی کم نیست. سعی کنید با گذراندن دوره های آموزش کافه آنها را بیاموزید. شاید این دیزاین ها آسان به نظر بیایند اما با آموزش آن می توان به راحتی و در ساعات شلوغ این طرح ها را به راحتی پیاده کرد. اصول طراحی یکی از مهارت­هایی است که برای حرفه­ ای بودن باید در آن تخصص داشته باشید.

برای آشنایی با دورهای آموزش کافه آکادمی ژینو به آموزش کافی شاپ (باریستا ، بارتندر ) مراجعه بفرمایید.

برای ثبت نام در دوره ها به لینک زیر مراجعه کنید:

ثبت نام در دوره ها

پست های مربوط به آموزش کافه

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

Call