در کوتاهترین زمان ممکن حرفه ای شوید… آکادمی ژینو برگزار کننده دوره مبتدی آموزش کافه تا پیشرفته در محیط کافی شاپ زیر نظر استاد با سابقه و دارای مدرک بین المللی از آکادمی انگلستان و جمهوری چک و قابل استعلام هنگام ثبت نام….
در کوتاهترین زمان ممکن حرفه ای شوید… آکادمی ژینو برگزار کننده دوره مبتدی آموزش کافه تا پیشرفته در محیط کافی شاپ زیر نظر استاد با سابقه و دارای مدرک بین المللی از آکادمی انگلستان و جمهوری چک و قابل استعلام هنگام ثبت نام….
آموزش باریستا مهرداد آذریار مبتکر آموزش کافه به زبان ساده و گام به گام به صورت تضمینی
تمام اردیشن های بار قهوه و بار گرم مطابق با سرفصل ها و استاندارد انجمن تخصصی قهوه
مباحث پایه و تخصصی به صورت کامل توسط هنرجو نت برداری شده و کارهای عملی توسط هنرجو انجام میشود تا یاد بگیرد.
ارائه مدرک بین المللی قابل استعلام با کد رجیستر باریستا،بارتندر،شف در صورت درخواست هنرجو بعد از پایان دوره و قبولی در آزمون شفاهی و کتبی
با توجه به مشکلات کلاس های گروهی و بازدهی کمتر،آکادمی ژینو تمامی کلاس ها را به صورت انفرادی برگزار میکند. تا هنرجویان نگرانی بابت اتلاف وقت و رفع اشکال یا حتی سوال های ساده نداشته باشند.(با درخواست هنرجو و داشتن همراه کلاس تا ۳ نفر برگزار میشود)
آموزش کافه در محیط کافی شاپ مناسب بانوان و آقایان،همراه با تجهیزات صنعتی تا هنرجویان برای ورود به بازار کار با مشکلات احتمالی و عدم آشنایی با تجهیزات مدرن مواجه نشوند.
با توجه به مهم بودن کیفیت متریال مصرفی و تاثیر گذاری در یادگیری شما،آکادمی ژینو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در خرید مواد اولیه توسط هنرجو ها،متریال مصرفی برای آموزش و یادگیری شما به صورت رایگان میباشد.
در صورت درخواست هنرجوها ،کلاس ها با ساعت های بیشتر و روزهای کمتر برگزار میشود.
بسیاری از افراد قصد دارند کافه راه اندازی کنند بدون اینکه بدون ابنکه اطلاعاتی در زمینه کافه، کافه داری و کافی شاپ داشته باشند. و بدانند که چطور باید این کار را انجام دهند آموزش کافه میتواند فرصتهای شغلی بسیاری را در پیش روی شما قرار دهد .و گامهای شما را در این راه محکمتر و مطمئنتر کند.
بهترین قهوه ها از نظر کیفیت میتوانند توسط باریستایی که بهخوبی آموزش ندیده و انگیزه کافی ندارد بهراحتی خراب شود. درنتیجه برای موفقیت و سودآوری باید قهوه ها ، بار سرد ، بار گرم ، تعدادی از غذاهایی که مناسب برای این صف است را آموزش ببینید.
آموزش درست ببینید و به کارکنان خود نیز به خوبی آموزش دهید. یک اشتباه رایجی که در کافه داری رخ میدهد مدیرانی هستند که دید باز و روشنی ندارند.
اگر قصد دارید کافه راه اندازی کنید باید بدانید که چه چیزی نیاز دارید. از چه مواردی باید دوری کنید و بهطور کلی هدفی مشخص را برای خود در نظر بگیرید. یک کافه سطح بالا در مقابل یک کافه که در شهر کوچکی و سطح پایین تر قرار دارد یادگیری های متفاوتی خواهد داشت.
دستگاه های متفاوتی در کافه ها وجود دارد و استفاده می شود. که شما باید قبل از شروع به کار در آموزش کافه خود باید علاوه بر آموزش قهوه، کار با این دستگاهها را یاد بگیرید که در زمانهای که شلوغ هستید بهراحتی بتوانید با آنها کار کنید.
ایده های برای طراحی و دیزاین ظرف غذا و وشیدنی کم نیست. سعی کنید با گذراندن دوره های آموزش کافه آنها را بیاموزید. شاید این دیزاین ها آسان به نظر بیایند اما با آموزش آن می توان به راحتی و در ساعات شلوغ این طرح ها را به راحتی پیاده کرد. اصول طراحی یکی از مهارتهایی است که برای حرفه ای بودن باید در آن تخصص داشته باشید.
برای آشنایی با دورهای آموزش کافه آکادمی ژینو به آموزش کافی شاپ (باریستا ، بارتندر ) مراجعه بفرمایید.