ژینو کافه
۱۹
مرداد

آموزش کافی شاپ و باریستا – خدمات ما در ژینو

آموزش کافی شاپ و باریستا – خدمات ما در ژینو

با دوره های آموزش کافی شاپ و باریستا  ،  خدمات ما درآکادمی آموزشی ژینو آشنا شوید :

آموزش سرو انواع نوشیدنی و غذاها  

در کافه و آکادمی ژینو امکان سفارش انواع بار قهوه و بار گرم (اسپرسو وترکیب های شیر،قهوه های دمی،آیس کافی) چای و دمنوش،بار سرد(ماکتل،میلک شیک،گلاسه،اسموتی) دسرها و غذاهای کافه ای در محیط آرام و دنج امکان پذیر میباشد.

مشاوره رایگان

مشاوره رایگان حضوری در خصوص دوره کافی شاپ و راه اندازی کافی شاپ،کافه رستوران،کافه رستوران و …

آموزش کافی شاپ و باریستا و راه اندازی

آموزش ۰ تا ۱۰۰ باریستا و بارتندری (کافی شاپ) در محیط کافه به صورت کاملا عملی زیر نطر اساتید دارای مدرک بین المللی با سابقه آموزش بیش از ۹۰۰ هنرجو موفق

مراحل شروع کلاس آموزش کافی شاپ و باریستا

  • ملاقات و آشنایی با نحوه آموزش
  • رزرو و قرارداد
  • شروع آموزش
  • پشتیبانی و رفع اشکال

دوره کافی شاپ  به روش ساده و بیشترین بازدهی

باریستا مهرداد آذریار مبتکر آموزش به زبان ساده و گام به گام به صورت تضمینی

طبق استاندارد SCA

تمام اردیشن های بار قهوه و بار گرم مطابق با سرفصل ها و استاندارد انجمن تخصصی قهوه

آموزش تئوری و عملی

مباحث پایه و تخصصی به صورت کامل توسط هنرجو نت برداری شده و کارهای عملی توسط هنرجو انجام میشود تا یاد بگیرد.

ارائه گواهینامه پایان دوره بین المللی آموزش کافی شاپ و باریستا

ارائه مدرک بین المللی قابل استعلام با کد رجیستر باریستا،بارتندر،شف در صورت درخواست هنرجو بعد از پایان دوره و قبولی در آزمون شفاهی و کتبی

کلاس خصوصی و تک نفره آموزش کافی شاپ و باریستا

با توجه به مشکلات کلاس های گروهی و بازدهی کمتر،آکادمی ژینو تمامی کلاس ها را به صورت انفرادی برگزار میکند تا هنرجویان نگرانی بابت اتلاف وقت و رفع اشکال یا حتی سوال های ساده نداشته باشند(با درخواست هنرجو و داشتن همراه کلاس تا ۳ نفر برگزار میشود)

محیط آموزشی استاندارد

آموزش در محیط کافی شاپ مناسب بانوان و آقایان،همراه با تجهیزات صنعتی تا هنرجویان برای ورود به بازار کار با مشکلات احتمالی و عدم آشنایی با تجهیزات مدرن مواجه نشوند.

در دوره کافی شاپ مواد اولیه آموزش رایگان  است!

با توجه به مهم بودن کیفیت متریال مصرفی و تاثیر گذاری در یادگیری شما،آکادمی ژینو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در خرید مواد اولیه توسط هنرجو ها،متریال مصرفی برای آموزش و یادگیری شما به صورت رایگان میباشد.

برگزاری جلسات فشرده آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران

در صورت درخواست هنرجوها ،کلاس ها با ساعت های بیشتر و روزهای کمتر برگزار میشود.

همه چیز درباره  آموزش کافی شاپ و باریستا

بسیاری از افراد دست به راه­اندازی کافی شاپ می­زنند بدون اینکه اطلاعات کافی در این زمینه داشته و بدانند که چطور باید این کار را انجام دهند و بخش اعظم کار خود را به دست شانس می­سپارند که اگر بخت یار نباشد نا امیدی و شکست خیلی زود رقم می­خورد. آموزش کافی شاپ می­تواند فرصت­های شغلی بسیاری را در پیش روی شما قرار دهد و گام­های شما را در این راه محکم­تر و مطمئن­تر کند.

بهترین قهوه ­ها از نظر کیفیت می­توانند توسط بارتندری که به‌خوبی آموزش ندیده و انگیزه کافی ندارد به‌راحتی خراب شود. درنتیجه برای موفقیت و سودآوری باید استاندارهای جهانی را دانسته و آن­ها را رعایت کرد.

دوره آموزش کافی شاپ مناسب

آموزش درست کردن قهوه یک چیز است و اینکه شما باید کارکنان خود را آموزش دهید تا در مورد کارشان اطلاعات کافی داشته باشند، یک چیز دیگر است. یک اشتباه رایجی که در کافی شاپ داری رخ می­دهد مدیرانی هستند که دید روشنی ندارند.

اگر قصد دارید کافی شاپ راه ­اندازی کنید باید به‌خوبی بدانید که چه چیزی نیاز دارید، از چه عواملی باید دوری کنید و به‌طور کلی هدف روشنی را برای خود پیدا کنید. یک کافه سطح بالا در مقابل یک کافی شاپی که در شهر کوچکی قرار دارد یادگیری­ های متفاوتی خواهد داشت.

آموزش کافی شاپ و باریستا
دوره های آموزش کافی شاپ توسط افراد متخصص برگزار می شود که هر آنچه نیاز به یادگیری داشته باشید را می توانید در این دوره¬ها آموزش ببینید.

زمان و مکان دوره  کافی شاپ

اول از هر چیز باید تصمیم بگیرید که آموزش کافی شاپ شما توسط چه کسی انجام می­شود. آیا قرار است یک مربی برای آموزش کارکنان خود استخدام کنید و یا خود می­خواهید به آن بپردازید؟

اگر مربی استخدام می­کنید قرار است به‌صورت حضوری در محل کافی شاپ آموزش صورت گیرد و یا از طریق آموزش­های مجازی می­خواهید اقدام کنید؟

انتخاب مکان مناسب برای کافی شاپی که می­خواهید راه ­اندازی کنید و طراحی و دکوراسیون آن نیز نیاز به دانش فنی و کامل دارد که اگر خود در این رابطه متخصص نیستید می­توانید با افراد کار بلد مشورت کرده و بعد اقدام کنید. مکان و فضا اگر به‌درستی انتخاب و طراحی شود راه موفقیت را هموارتر خواهد کرد.

آموزش جذب مشتری در دوره کافی شاپ

مهم­ترین چیزی که باید برای موفقیت در راه ­اندازی کافی شاپ باید در نظر داشته باشید جذب مشتری است. تعداد کافی شاپ­ها امروزه بسیار بالا است و اگر در این راه نتوانید نظرها را جلب کنید عقب خواهید ماند. خلاقیت و نوآوری حرف اول را می­زند به‌عنوان‌مثال یک کافه در ژاپن دکوراسیون داخلی خود را از روی سریال پرطرفدار فرندز کپی­برداری کرد که توانست در کمترین زمان مشتریان بی­شماری برای کافه خود دست‌وپا کند.

آموزش بارتندرها آموزش کافی شاپ و باریستا
می توان از یک مربی در فضای کافی شاپ خود برای آموزش بارتندرها استفاده کرد.

شناخت جوانان جامعه و علایق آن­ها در این راه کمک بزرگی برایتان خواهد بود. ایجاد فضای دل‌نشین و خوشایند موجب می­شود تا کافی شاپ شما طرفداران بیشتری پیدا کند. بنابراین راه­های متفاوت و جدید برای جذب مشتری استفاده کنید و از کارهای جدید واهمه نداشته باشید. تکرار راهی که سال­هاست دیگران آن را رفته­اند کار هوشمندانه­ای نخواهد بود. راهی جدید برای جذب مشتری انتخاب کنید و برند خود را بر آن بزنید.

لباس­­های فرم مناسبی برای کارکنان خود انتخاب و تهیه کنید. یکدست بودن پوشش کارکنان شما جلوه­ای خاص و شایسته­ در نظر مشتریان به وجود خواهد آورد. البته تمیز بودن لباس­های فرم را فراموش نکنید، همیشه و در همه حال باید پاکیزه و آراسته در محیط کار باشید.

در آموزش کافی شاپ و باریستا یاد می گیرید که چگونه کیفیت و رضایت مشتری را داشته باشید

قانون اساسی در کافی شاپ این است قهوه و یا دیگر نوشیدنی­ها که سرو می­کنید باید طعم و مزه عالی داشته و مصرف کننده قادر به درک کامل طعم آن باشد. حتماً آموزش کافی شاپ را برای کارکنانی که استخدام می­کنید در نظر داشته باشید و یا از افراد حرفه­ای و با تجربه در این زمینه استفاده کنید. هرچه دانش و کیفیت شما بهتر باشد موفقیت شما نیز بهتر خواهد بود.

علاوه بر آموزش نوشیدنی­ها راه ارتباط با مشتری را نیز به کارکنان خود آموزش دهید. برخورد شما در جلب مشتری نکته بسیار مهمی است که نباید از آن صرفه نظر کرد. اگر به­ خوبی مشتری
مداری نکنید  تجارت خوبی نخواهید داشت خصوصاً در تجارت کافی شاپ که ارتباط با مشتری بسیار زیاد است.

در صنعت کافی شاپ و قهوه، رضایت مشتری همراه با کیفیت خوب است و کلید کیفیت، آموزش درست است. این امر به‌خصوص برای کافی شاپ­ها که یک تجارت تکراری هستند بسیار مهم است. به یاد داشته باشید که هر مشتری جدید سرمایه شما در بازاریابی  کارتان خواهد بود.

آشنایی با دستگاه ­ها و نحوه کار آن­ها در دوره آموزش کافی شاپ

دستگاه­ های متفاوتی در کافی شاپ­ها مورد استفاده قرار می­گیرند که هرکدام نحوه کارکرد و نگه­داری خاص خود را دارند قبل از شروع به کار در آموزش کافی شاپ خود باید کار با این دستگاه­ها را با تمام جزئیات یاد بگیرید که در زما­ن­های مورد نیاز خصوصاً وقت­هایی که شلوغ هستید به‌راحتی و با چشم بسته بتوانید با آن­ها کار کنید.

علاوه بر کار کردن با دستگاه­ها نحوه تمیز کردن آن­ها را نیز باید فرابگیرید که اگر به ­درستی این کار را انجام ندهید می­تواند هزینه­ های بسیار زیادی برای شما به همراه داشته باشد.

آموزش کار با دستگاه­ ها در آموزش کافی شاپ و باریستا
دستگاه­ های مختلفی در کافی شاپ مورد استفاده قرار می­گیرد که نحوه کار و نگه­داری آن را باید به­خوبی آموزش ببینید.

اصول طراحی و دیزاین در دوره  کافی شاپ

دیزاین نوشیدنی­ها و بشقاب سرو آن­ها در جلب نظر مشتریان تأثیر بسزایی دارد در دنیای امروز ایده­ ها برای طراحی کم نیست. البته که این کار چندان سخت به نظر نمی­رسد اما کار هرکسی نبوده و انجام آن نیاز به آموزش کافی شاپ و تمرین­های بسیار دارد. اصول طراحی یکی از مهارت­هایی است که برای بارتندر حرفه­ ای بودن باید در آن تخصص داشته باشید.

اصول طراحی و دیزاین در آموزش کافی شاپ و باریستا
اصول طراحی و دیزاین از اصلی ترین نکاتی است که باید آن را فرابگیرید

آموزش  بهداشت

بهداشت و تمیزی محیط شما در جذب مشتری مؤثر خواهد بود. تصور کنید که خود مشتری بوده و می­خواهید در کافی شاپی نوشیدنی میل کنید. تا چه اندازه بهداشت مکان برایتان مهم است؟ اگر به این نکته مهم و بدیهی به‌درستی دقت نکنید می­تواند در نظر مشتری زننده بوده و آن­ها را از کافی شاپ شما دور کند. تا جای ممکن از ظروف یک‌بار مصرف استفاده کنید که هم بهداشتی ­تر بوده و استفاده از آن­ها آسان­تر است.

اگر می­خواهید فردی حرفه­ای بوده و تمامی نکات در این زمینه را یاد بگیرید شرکت در دوره­ های آموزش کافی شاپ و باریستا  و کافه داری را به شما پیشنهاد می­کنیم.