آموزش کافی شاپ
19
مرداد

آموزش کافی شاپ با ارائه مدرک بین المللی

برای داشتن کافی شاپ و مدیریت حرفه ای و اصولی کافی شاپ نیاز به گذراندن دوره آموزش کافی شاپ دارید.چه بخواهید کافی شاپ راه اندازی کنید و چه مدیریت کافی شاپ را بر عهده داشته باشید نیاز به گذرندن این دوره دارید. learn coffi shop . و پس از آموزش نیاز به مجوز کافی شاپ دارید.

نحوه مدیریت کافی شاپ نیاز به دوره آموزشی دارد!

نحوه مدیریت کافی شاپ ، کیفیت غذاها و نوشیدنی ها ، مدیریت محیط ، بهداشت عوامل بسیار مهمی هستند که در بهبود روند کافی شاپ موثر هستند.تسلط به این موارد و آموزش آنها نیازمند گذراند دوره آموزش کافی شاپ است.که این دوره باید تحت نظر و مدیریت افراد مجرب و متخصص در این زمینه باشد.

 

راه اندازی اصولی و حرفه ای کافی شاپ

یکی دیگر از دلایل شرکت در دوره های آموزش کافی شاپ وجود رقبای سرسخت در این زمینه است.همانطور که ممکن است خود شما هم ساعاتی را در کافی شاپ بگذرانید ، میبینید که امروزه افراد زیادی وقت خود را با دوستان و خانواده در کافی شاپ می گذرانند. حتی عده ای نیز قرار های کاری خود را در کافی شاپ برگذار می کنند.پس اگر در نظر بگیریم که عده ای برای خوردن نوشیدنی و خوراکی های مورد علافه شان ، افرادی دیگر برای برگذاری مراسماتی مانند جشن تولد و یا افراد دیگر جهت رفع خشتگی روز سخت و خسته کننده کاری خود به کافی شاپ می روند. پس میبینید که تعداد کمی نیستند که در ماه به کافه می روند. و همینطور تعداد کافه ها که رقبای شما محسوب می شوند نیز کم نیستند و شما میبینید که در سطح شهر و در هر محله تعداد زیادی کافه وجود دارد.

اینکه شما بتوانید اصولی کار کنید و رضایت مشتریان خود را جلب کنید نیاز به تخصص در این زمینه دارید. این اصول و ترفند ها را دوره آموزش کافی شاپ می آموزید و میبینید که چقدر از رقبایتان جلوتر هستید.

با دوره آموزش کافی شاپ و باریستا  ،  خدمات ما درآکادمی آموزشی ژینو آشنا شوید :

در دوره ها چه مواردی را می آموزید؟

آموزش سرو انواع نوشیدنی و غذاها

آموزش روش اصولی سرو غذا و نوشیدنی باید به صورت اصولی و گام به گام انجام پذیرد. در کافه و آکادمی ژینو امکان سفارش انواع بار قهوه و بار گرم (اسپرسو وترکیب های شیر،قهوه های دمی،آیس کافی) چای و دمنوش،بار سرد(ماکتل،میلک شیک،گلاسه،اسموتی) دسرها و غذاهای کافه ای در محیط آرام و دنج امکان پذیر میباشد. ما اصول مهمان نوازی و سرو انواع غذاهای کافی شاپ را دوره آموزش کافی شاپ به شما آموزش خواهیم داد.

 

مشاوره رایگان

مشاوره رایگان حضوری در خصوص دوره کافی شاپ و راه اندازی کافی شاپ،کافه رستوران،کافه رستوران و …آکادمی ژینو برای شما عزیزان علاقه مند به آموزش کافی شاپ مشاوره رایگان در نظر دارد. هر زمان که نیاز به مشاوره داشتید از طریق واتس اپ و یا تماس مستقیم با مربی مجرب در خدمت شما عزیزان هستیم.

آموزش کافی شاپ  و راه اندازی

آموزش ۰ تا ۱۰۰ کافی شاپ در محیط کافه به صورت کاملا عملی زیر نطر اساتید دارای مدرک بین المللی با سابقه آموزش بیش از ۹۰۰ هنرجو موفق . شما را مطمئن خواهیم کرد که در مسیر آموزش و راه اندازی درست قدم بردارید و تا انتهای راه شما را تنها نخواهیم گذاشت.

مراحل شروع کلاس آموزش کافی شاپ و باریستا

  • ملاقات و آشنایی با نحوه آموزش
  • رزرو و قرارداد
  • شروع آموزش
  • پشتیبانی و رفع اشکال

دوره کافی شاپ  به روش ساده و بیشترین بازدهی

مهرداد آذریار مبتکر آموزش به زبان ساده و گام به گام به صورت تضمینی می باشد. مربی این دوره کاملا به سرفصل ها و آموزش مسلط بوده و بعد از دوره آموزشی نیز شما را پشتیبانی خواهد کرد.

طبق استاندارد SCA

تمام اردیشن های بار قهوه و بار گرم مطابق با سرفصل ها و استاندارد انجمن تخصصی قهوه

آموزش تئوری و عملی

مباحث پایه و تخصصی به صورت کامل توسط هنرجو نت برداری شده و کارهای عملی توسط هنرجو انجام میشود تا یاد بگیرد.

ارائه گواهینامه پایان دوره بین المللی آموزش کافی شاپ

ارائه مدرک بین المللی قابل استعلام با کد رجیسترباریستا،بارتندر،شفدر صورت درخواست هنرجو بعد از پایان دوره و قبولی در آزمون شفاهی و کتبی

کلاس خصوصی و تک نفره آموزش کافی شاپ و باریستا

با توجه به مشکلات کلاس های گروهی و بازدهی کمتر،آکادمی ژینو تمامی کلاس ها را به صورت انفرادی برگزار میکند .تا هنرجویان نگرانی بابت اتلاف وقت و رفع اشکال یا حتی سوال های ساده نداشته باشند.(با درخواست هنرجو و داشتن همراه کلاس تا ۳ نفر برگزار میشود)

محیط آموزشی استاندارد

آموزش در محیط کافی شاپ مناسب بانوان و آقایان،همراه با تجهیزات صنعتی تا هنرجویان برای ورود به بازار کار با مشکلات احتمالی و عدم آشنایی با تجهیزات مدرن مواجه نشوند. در دوره مجازی کافی شاپ امکان حضور در محیط کافی شاپ را نخواهید داشت.

در دوره کافی شاپ مواد اولیه آموزش رایگان  است!

با توجه به مهم بودن کیفیت متریال مصرفی و تاثیر گذاری در یادگیری شما،آکادمی ژینو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در خرید مواد اولیه توسط هنرجو ها،متریال مصرفی برای آموزش و یادگیری شما به صورت رایگان میباشد.

برگزاری جلسات فشرده آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران

ما شرایط هنرجویان را نیز درنظر می گیریم . ممکن است هنرجو به هر دلیلی عجله داشته باشد و یا از شهرستان برای آموزش اقدام کرده باشد .در صورت درخواست هنرجوها ،کلاس ها با ساعت های بیشتر و روزهای کمتر برگزار میشود.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آموزش کافی شاپ در تهران به لینک مراجعه کرده و اطلاعات بیشتر در مورد آموزش کافی شاپ کسب کنید.

همه چیز درباره آموزش کافی شاپ

بسیاری از افراد دست به راه ­اندازی کافی شاپ می­زنند بدون اینکه اطلاعات کافی در این زمینه داشته و بدانند که چطور باید این کار را انجام دهند. و بخش اعظم کار خود را به دست شانس می­سپارند. که اگر بخت یار نباشد نا امیدی و شکست خیلی زود رقم می­خورد. آموزش کافی شاپ می­تواند فرصت­های شغلی بسیاری را در پیش روی شما قرار دهد. و گام­های شما را در این راه محکم­تر و مطمئن­تر کند.

بهترین قهوه ­ها از نظر کیفیت می­توانند توسط بارتندری که به‌خوبی آموزش ندیده و انگیزه کافی ندارد به‌راحتی خراب شود. درنتیجه برای موفقیت و سودآوری باید استاندارهای جهانی را دانسته و آن­ها را رعایت کرد.

دوره های آموزشی ژینو

تعداد دوره های آموزشی کافی شاپ زیاد است. این دوره های شامل : آموزش باریستا، آموزش کافی شاپ داری ، آموزش مدیریت کافی شاپ ، آموزش لته آرت ، آموزش بار سرد ، آموزش بار گرم.

لینک ثبت نام دوره های کافی شاپ

 

چرا باید دوره آموزش مناسب بگذرانیم؟

آموزش درست کردن قهوه یک چیز است و اینکه شما باید کارکنان خود را آموزش دهید .تا در مورد کارشان اطلاعات کافی داشته باشند، یک چیز دیگر است. یک اشتباه رایجی که در کافی شاپ داری رخ می­دهد مدیرانی هستند که دید روشنی ندارند.اگر قصد دارید کافی شاپ راه ­اندازی کنید باید به‌خوبی بدانید که چه چیزی نیاز دارید، از چه عواملی باید دوری کنید. و به‌طور کلی هدف روشنی را برای خود پیدا کنید. یک کافه سطح بالا در مقابل یک کافی شاپی که در شهر کوچکی قرار دارد یادگیری­ های متفاوتی خواهد داشت. کارکنان خود را به ورکشاپ باریستا دعوت کنید.

آموزش کافی شاپ و باریستا
دوره های آموزش کافی شاپ توسط افراد متخصص برگزار می شود که هر آنچه نیاز به یادگیری داشته باشید را می توانید در این دوره ها آموزش ببینید.

زمان و مکان دوره  کافی شاپ

اول از هر چیز باید تصمیم بگیرید که آموزش کافی شاپ شما توسط چه کسی انجام می­شود. آیا قرار است یک مربی برای آموزش کارکنان خود استخدام کنید و یا خود می­خواهید به آن بپردازید؟

اگر مربی استخدام می­کنید قرار است به‌صورت حضوری در محل کافی شاپ آموزش صورت گیرد و یا از طریق آموزش­های مجازی می­خواهید اقدام کنید؟

انتخاب مکان مناسب برای کافی شاپی که می­خواهید راه ­اندازی کنید و طراحی و دکوراسیون آن نیز نیاز به دانش فنی و کامل دارد. که اگر خود در این رابطه متخصص نیستید می­توانید با افراد کار بلد مشورت کرده و بعد اقدام کنید. مکان و فضا اگر به‌درستی انتخاب و طراحی شود راه موفقیت را هموارتر خواهد کرد.

 

آموزش جذب مشتری

مهم­ترین چیزی که باید برای موفقیت در راه ­اندازی کافی شاپ باید در نظر داشته باشید جذب مشتری است. تعداد کافی شاپ­ها امروزه بسیار بالا است. و اگر در این راه نتوانید نظرها را جلب کنید عقب خواهید ماند. خلاقیت و نوآوری حرف اول را می­زند به‌عنوان‌مثال یک کافه در ژاپن دکوراسیون داخلی خود را از روی سریال پرطرفدار فرندز کپی­برداری کرد. که توانست در کمترین زمان مشتریان بی­شماری برای کافه خود دست‌وپا کند.

آموزش بارتندرها آموزش کافی شاپ و باریستا
می توان از یک مربی در فضای کافی شاپ خود برای آموزش بارتندرها استفاده کرد.

شناخت جوانان جامعه و علایق آن­ها در این راه کمک بزرگی برایتان خواهد بود. ایجاد فضای دل‌نشین و خوشایند موجب می­شود تا کافی شاپ شما طرفداران بیشتری پیدا کند. بنابراین راه­های متفاوت و جدید برای جذب مشتری استفاده کنید. و از کارهای جدید واهمه نداشته باشید. تکرار راهی که سال­هاست دیگران آن را رفته­اند کار هوشمندانه­ای نخواهد بود. راهی جدید برای جذب مشتری انتخاب کنید و برند خود را بر آن بزنید.

لباس­­های فرم مناسبی برای کارکنان خود انتخاب و تهیه کنید. یکدست بودن پوشش کارکنان شما جلوه­ای خاص و شایسته­ در نظر مشتریان به وجود خواهد آورد. البته تمیز بودن لباس­های فرم را فراموش نکنید، همیشه و در همه حال باید پاکیزه و آراسته در محیط کار باشید.

پس از گذراندن دوره آموزش کافی شاپ یاد می گیرید که چگونه کیفیت و رضایت مشتری را داشته باشید

قانون اساسی در کافی شاپ این است قهوه و یا دیگر نوشیدنی­ها که سرو می­کنید باید طعم و مزه عالی داشته و مصرف کننده قادر به درک کامل طعم آن باشد. حتماً آموزش کافی شاپ را برای کارکنانی که استخدام می­کنید در نظر داشته باشید و یا از افراد حرفه ­ای و با تجربه در این زمینه استفاده کنید. هرچه دانش و کیفیت شما بهتر باشد موفقیت شما نیز بهتر خواهد بود.

علاوه بر آموزش نوشیدنی­ها و کافی شاپ داری  راه ارتباط با مشتری را نیز به کارکنان خود آموزش دهید. برخورد شما در جلب مشتری نکته بسیار مهمی است که نباید از آن صرفه نظر کرد. اگر به­ خوبی مشتری
مداری نکنید  تجارت خوبی نخواهید داشت خصوصاً در تجارت کافی شاپ که ارتباط با مشتری بسیار زیاد است.

در صنعت کافی شاپ و قهوه، رضایت مشتری همراه با کیفیت خوب است و کلید کیفیت، آموزش درست مدیریت کافی شاپ است. این امر به‌خصوص برای کافی شاپ­ها که یک تجارت تکراری هستند بسیار مهم است. به یاد داشته باشید که هر مشتری جدید سرمایه شما در بازاریابی  کارتان خواهد بود.

آشنایی با دستگاه ­ها و نحوه کار آن­ها در دوره

دستگاه­ های متفاوتی در کافی شاپ­ها مورد استفاده قرار می­گیرند که هرکدام نحوه کارکرد و نگه­داری خاص خود را دارند. قبل از شروع به کار ، آموزش کافی شاپ و آموزش باریستا باید کار با این دستگاه­ها را با تمام جزئیات یاد بگیرید. که در زما­ن­های مورد نیاز خصوصاً وقت­هایی که شلوغ هستید به‌راحتی و با چشم بسته بتوانید با آن­ها کار کنید.

علاوه بر کار کردن با دستگاه­ها نحوه تمیز کردن آن­ها را نیز باید فرابگیرید که اگر به ­درستی این کار را انجام ندهید می­تواند هزینه­ های بسیار زیادی برای شما به همراه داشته باشد.

آموزش کار با دستگاه­ ها در آموزش کافی شاپ و باریستا
دستگاه­ های مختلفی در کافی شاپ مورد استفاده قرار می­گیرد که نحوه کار و نگه­داری آن را باید به­خوبی آموزش ببینید.

اصول طراحی و دیزاین در حین دوره

دیزاین نوشیدنی­ها و بشقاب سرو آن­ها در جلب نظر مشتریان تأثیر بسزایی دارد. در دنیای امروز ایده­ ها برای طراحی کم نیست. البته که این کار چندان سخت به نظر نمی­رسد اما کار هرکسی نبوده و انجام آن نیاز به آموزش کافی شاپ و تمرین­های بسیار دارد. اصول طراحی یکی از مهارت­هایی است که برای بارتندر حرفه­ ای بودن باید در آن تخصص داشته باشید.

اصول طراحی و دیزاین در آموزش کافی شاپ و باریستا
اصول طراحی و دیزاین از اصلی ترین نکاتی است که باید آن را فرابگیرید

آموزش  بهداشت در کافی شاپ

بهداشت و تمیزی محیط شما در جذب مشتری مؤثر خواهد بود. تصور کنید که خود مشتری بوده و می­خواهید در کافی شاپی نوشیدنی میل کنید. تا چه اندازه بهداشت مکان برایتان مهم است؟ اگر به این نکته مهم و بدیهی به‌درستی دقت نکنید می­تواند در نظر مشتری زننده بوده و آن­ها را از کافی شاپ شما دور کند. تا جای ممکن از ظروف یک‌بار مصرف استفاده کنید که هم بهداشتی ­تر بوده و استفاده از آن­ها آسان­تر است.

اگر می­خواهید فردی حرفه ­ای بوده و تمامی نکات در این زمینه را یاد بگیرید شرکت در دوره­ های آموزش کافی شاپ و باریستا  و کافه داری را به شما پیشنهاد می­کنیم.

مزایای سرمایه گذاری در آموزش برای کارکنان

اگر یک کافی‌شاپ باز می‌کنید یا یک کافی‌شاپ را مدیریت می‌کنید، اگر باریستاهای شما آموزش باکیفیتی داشته باشند، در زمان خود صرفه‌جویی می‌کنید (و کسب درآمد می‌کنید). در اینجا به برخی از مزایای آموزش کافی شاپ اشاره می کنیم:

ثبات:

ثبات کافی شاپ شما را می سازد یا خراب می کند. ایجاد یک فرهنگ سازگاری نه تنها در طعم نوشیدنی‌های شما، بلکه در تجربه مشتری، چیزی است که یک پایگاه مشتری وفادار ایجاد می‌کند. از سوی دیگر، ناهماهنگی می تواند کافی شاپ شما را از درون بکشد.
ارائه آموزش باریستا با کیفیت و حرفه‌ای به کارکنان شما این اطمینان را می‌دهد که هر باریستا می‌تواند نوشیدنی‌های مشابهی بسازد، تجربیات فوق‌العاده‌ای را به مشتریان ارائه دهد و به عنوان یک تیم کار کند.

بهره وری:

راه اندازی یک تجارت قهوه پیچیده است، اما موفقیت به یک حقیقت ساده خلاصه می شود. هر چه نوشیدنی های بیشتری سرو کنید، درآمد بیشتری کسب می کنید. یک برنامه عالی آموزشی کافی شاپ و باریستا به کارکنان شما کمک می کند تا زمان و منابع خود را بهینه کنند. این به کل کسب و کار شما کمک مب کند و باعث کارآمد تر شدن می شود.

جذب (و حفظ) بهترین استعدادها:

در هر صنعتی صادق است. اگر می خواهید بهترین تیم را استخدام کنید، باید به کارمندان خود دلیلی بدهید که بخواهند برای شما کار کنند. آموزش کافی شاپ راهی عالی برای تقویت این اشتیاق و سرمایه گذاری در پیشرفت حرفه ای کارکنان شما است. علاوه بر کلاس های آموزشی کافی شاپ و باریستا، از باریستاهای خود در مسابقات و رویدادهای تخصصی صنعت قهوه حمایت کنید. آنها احساس حمایت خواهند کرد و شما از مزایای دانش تیز آنها بهره مند خواهید شد.
چگونه می توان فهمید که یک کلاس ارزش وقت و هزینه را دارد؟ شما باید تصمیم بگیرید که در مورد تحصیلات چه چیزی برای شما ارزشمندتر است. در اینجا چند فاکتور وجود دارد که باید هنگام ارزیابی گزینه های خود در نظر بگیرید:

برنامه درسی:

 اگر به دنبال یک دوره آموزشی برتر باریستا هستید، مطمئن شوید که سازمان دارای تخصص حرفه ای در علم و تجارت قهوه، صنعت قهوه تخصصی جهانی، و تفاوت های ظریف محیط کافی شاپ است.

اندازه کلاس:

اگر در اتاقی با ده ها (یا صدها) نفر هستید، ممکن است توجه فردی به شما جلب نشود. از سوی دیگر، کلاس های کوچکتر به شما امکان می دهد سؤال بپرسید، مستقیماً با مربیان قهوه کار کنید و زمان بیشتری را با تجهیزات بگذرانید.

کیفیت مربیان:

چه کسی کلاس درس می دهد؟ آیا آنها می دانند که چگونه مراحل پیچیده را در یک فرآیند تجزیه کنند؟ چقدر برنامه درسی را می دانند؟ بین یک فروشنده یا باریستا که می تواند نحوه استفاده از یک قطعه تجهیزات را به شما نشان دهد و معلمی که برای موفقیت شما سرمایه گذاری می کند تفاوت وجود دارد.
آموزش کافی شاپ پر رونق

توصیفات:

سایر دانش آموزان در مورد کلاس چه می گویند؟ بررسی ها و توصیفات را بخوانید تا ببینید آیا کلاس ارزش سرمایه گذاری شما را دارد یا خیر. قبل از ثبت نام، صفحه گوگل یا اینستاگرام سازمان را بررسی کنید تا ببینید هنرجویان سابق چه می گویند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آموزش باریستا به صفحه مورد نظر مراجعه بفرمایید.همچنین شما می توانید با مراجعه به صفحه آموزش ویدئویی باریستا از جدیدترین ویدئو های ما در آکادمی بهره مند شوید. و در صورت اینکه درخواست آموزش موضوع خاصی را دارید برای ما کامنت بگذارید.

برای آشنایی با صفر تا صد کافی شاپ وارد صفحه مربوطه شوید و از توضیحات این مقاله بهره ببرید.

 

 

انواع دوره های آکادمی ژینو