آیس لاته
10
آبان

آیس لاته…ببینیم چطوری یک لاته سرد در خانه درست کنیم!

بریم ببینیم چطوری یک لاته سرد در خانه درست کنید!در این مقاله به شما می آموزیم که در کمتر از ۲ دقیقه در خانه آیس لاته خود را در حالی که در خانه خودتان در حال استراحت هستید بنوشید!

طرز تهیه آیس لاته در خانه

با گرم شدن هوا، به فصل قهوه سرد می رسیم! آیا عاشق قهوه سرد یا آیس لاته هستید؟یا اینکه لاته های سرد بیشتر از گرم مورد علاقه شماست؟

آیس لاته چیست؟

این روزها همه جا لاته و آیس لاته می بینید، اینطور نیست؟ اگر می‌پرسید لاته سرد چیست، به شما خواهیم گفت!یک لاته یخی یا آیس لاته شیری است که در اسپرسو با یخ در لیوان مخلوط می شود. بله! ساده است!

از چه نوع شیری باید استفاده کنید؟

می‌توانید از هر نوع شیری که می‌خواهید استفاده کنید، از شیر گاو کامل گرفته تا شیر بادام، سویا یا نارگیل. یا هر نوع شیری که طعم آن را دوست دارید!

خامه سنگین و نیمه سنگین برای لاته توصیه نمی شود. حدود ۲۰۰ گرم شیر را به آیس لاته خود اضافه کنید.

آیا برای یک آیس لاته، شیر پخته می شود؟

اگر یک لاته داغ از یک کافی‌شاپ سفارش داده‌اید، می‌دانید که شیر داغ و فوم دار در یک فنجان با اسپرسو ریخته می‌شود. باریستاهای حرفه ای اغلب با شیر بخارپز آرت لاته زیبایی درست می کنند.اما برای یک لاته سرد، نیازی به فوم کردن شیر نیست. دلیل این امر این است که شیر داغ یخ شما را آب می کند. بنابراین شما باید از شیر سرد برای لاته سرد استفاده کنید.

استفاده از شیر سرد به این معنی است که درست کردن آیس لاته بسیار سریعتر از تهیه لاته داغ است زیرا زمان بخارپز کردن شیر را ندارد. به علاوه! تمیز کردن لوله بخار شیر نیازی نیست.

طرز تهیه آیس لاته در خانه

کدام یک قوی تر است: قهوه سرد یا لاته سرد؟

اسپرسو حاوی کافئین بیشتری نسبت به قهوه است. یک گرم اسپرسو حاوی حدود ۶۳ میلی گرم کافئین است. ۳۰ گرم قهوه حاوی حدود ۱۴ میلی گرم کافئین است.

با این حال، از آنجایی که یک قهوه سرد متوسط حاوی حدود ۳۵۰ گرم قهوه (حدود ۱۶۸ میلی گرم کافئین) و یک لاته سرد متوسط حاوی ۲ شات اسپرسو (حدود ۱۲۶ میلی گرم کافئین) است، یک قهوه سرد متوسط در واقع قوی تر از یک لاته یخی است. کی فکرشو میکرد!!

مواد لازم برای آیس لاته چیست؟

بعد از این همه صحبت در مورد اینکه چه نوع شیری باید استفاده کرد، شیر کف کرده و قدرت کافئین در یک لاته یخ زده، بیایید به ساخت شیر بپردازیم!

نسبت لاته یخ زده (به یاد داشته باشید: هر چه لیوان بزرگتر باشد، یخ بیشتری برای پر کردن آن نیاز دارید):

۳۵۰ گرم لاته سرد (نوشیدنی بلند یا کوچک از کافی شاپ): ۱ شات اسپرسو، ۳۰ گرم شیرین کننده مایع، ۲۰۰ گرم شیر
۴۵۰ گرم لاته سرد (نوشیدنی بزرگ یا متوسط از کافی شاپ): ۲ شات اسپرسو، ۶۰ گرم شیرین کننده مایع، ۲۰۰ گرم شیر
۶۰۰ گرم لاته سرد ( نوشیدنی در اندازه بزرگ از کافی شاپ): ۳ شات اسپرسو، ۱۰۰  گرم شیرین کننده مایع، ۲۰۰ گرم شیر

اولین قدم این است که به اسپرسو نیاز دارید که می تواند سرد یا گرم باشد. من اسپرسویم را درست روی تکه های یخ داخل لیوانم دم کردم. یخ به خنک شدن اسپرسو کمک می کند و به نظر نمی رسد که مکعب ها خیلی ذوب شوند زیرا در هر شات فقط حدود ۳۰ گزم اسپرسو وجود دارد.

راه های دم کردن اسپرسو

در این آموزش اسپرسو را با دستگاه نسپرسو دم می کنیم.این دستگاه سریع است و هیچ حدس زدنی در مورد میزان آب مورد نیاز وجود ندارد. دستگاه فقط مقدار دقیق آبی که هر غلاف برای اسپرسو یا قهوه ای که انتخاب می کنید به آن نیاز دارد اضافه می کند.خیلی ساده.همچنین می توانید شب قبل اسپرسو را دم کنید و بگذارید خنک شود. این راه به خوبی جواب می دهد.

روش های دیگری نیز برای تهیه اسپرسو وجود دارد:

یک اسپرسوساز قدیمی هم خیلی خوب است.با اسپرسو ساز های اجاق گاز روی اجاق گاز کاملا خوب عمل می کند و استفاده از آن واقعاً آسان است! فقط باید دانه های اسپرسوی را آسیاب کنید، اسپرسوی آسیاب شده را به موکاپ اضافه کنید، آب اضافه کنید و دم کنید. طرز تهیه اسپرسو روی اجاق گاز را مطالعه کنید.و همچنین می‌توانید به یک کافی‌شاپ بروید و یک شات یا ۲ شات (یا هر تعداد شات که نیاز دارید) سفارش دهید. با خود به خانه بیاورید تا لاته سرد خود را درست کنید.

ایده های شیرین تر

روش هایی که می توانید یک آیس لاته را شیرین کنید تقریباً بی پایان است. هیچ یک از نوشیدنی ها را با شکر یا جامدات شیرین نکنید چون قطعا حل نمی شود. اما شیرین کننده های مایع به راحتی با شیر سرد و اسپرسو مخلوط می شوند و یکپارچه حل می شوند.

در اینجا چند پیشنهاد طعم دهنده برای یک لاته سردرا برای شما لیست کردیم:

طرز تهیه آیس لاته در خانه

شربت افرا

این شیرین کننده طبیعی یک راه خوشمزه برای شیرین کردن قهوه شما، چه سرد و چه گرم است. به آن نگاه کن! حالا شما یک لاته افرا یخی درست کرده اید!

شربت ساده

این فقط یک مخلوط ساده از مقدار مساوی آب و شکر است که به مدت ۵ دقیقه آن را می جوشانید. وقتی مایع خنک شد، یک شربت اساسی برای شیرین کردن قهوه است. این شربت در استارباکس به عنوان “شربت کلاسیک” شناخته می شود.

سس کارامل

این سس یک راه عالی برای شیرین کردن آیس لاته شما است! سس کارامل به لاته یخی طعمی شیرین، عمیق نان تست و کمی شور می دهد. شما نمی توانید با هیچ یک از دستور العمل ها اشتباه کنید، اما مطمئن شوید که آن را کمی گرم کرده اید تا قبل از اینکه به لاته سرد اضافه کنید، آن را شل نکند.

عسل

همچنین یک شیرین کننده طبیعی عالی برای نوشیدنی های گرم و سرد است. عسل به لاته یخی شما طعمی گلی می بخشد و هر طعم طبیعی شیرینی که اسپرسوی شما از قبل دارد را تقویت می کند.

شیر طعم‌دار

می‌توانید انواع شیر را پیدا کنید که این روزها شیرین می‌شوند. بادام، وانیلی و شیر سویا هر ۳ نسبتاً رایج هستند.

چگونه یک لاته یخی درست کنیم

هنگامی که اسپرسوی خود را دم کردید و شیر و شیرین کننده خود را آماده کردید، یک لیوان را با یخ پر کنید. اسپرسو را روی یخ بریزید. شیرین کننده را اضافه کنید. شیر را در آن بریزید تا لیوان پر شود.

همانطور که گفتم، تهیه این نوشیدنی در خانه بسیار آسان است!

امیدوارم همین الان شروع کنید به درست کردن آیس لاته در خانه! که یک نوشیدنی خوشمزه است، با این وجود که تصمیم بگیرید آن را درست کنید، و در مقایسه با خرید آن در کافی شاپ، برای تهیه آن در خانه هزینه کمتری صرف می شود!

چه چیزی را با این نوشیدنی سرو کنید

آپس کافه معمولاً با کیک قهوه، کلوچه، نان دارچینی سرو می شود.

 

در آخر دوره لاته آرت این آکادمی را به شما معرفی می کنیم. با سر زدن به صفحه این دوره می توانید از سرفصل های آموزشی و هزینه دوره مطلع شده و در صورت نیاز ثبت نام آنلاین خود را انجام دهید.