استرالیانو
08
خرداد

مک کافه قهوه جدید استرالیانو (Australiano) را معرفی می کند!

مک کافه استرالیانو (Australiano) را در جشن میراث قهوه استرالیا معرفی می کند! McCafé ریشه استرالیایی خود را با راه‌اندازی استرالیانو جشن می‌گیرد. نوشیدنی قهوه‌ای که برای «درمان علاقه‌مندان به قهوه ساکن» با ترکیبی از طعم دانه‌های بومی استرالیایی، چای و قهوه مک‌کافی طراحی شده است. McCafé می گوید که این محصول که با مشارکت DDB Sydney راه اندازی شده است، تنها برای مدت زمان محدودی در دسترس خواهد بود.

یک قهوه جدید در منوی مک‌کافی مک‌دونالد با نام «استرالیانو» 

این قهوه که توسط آژانس خلاق آن DDB سیدنی طراحی و راه‌اندازی شده است، به دلیل تلاش برای «استعمار» غذاهای متعلق به مردم مورد انتقاد قرار گرفته است. استرالیانو از ترکیب چای، دانه‌های قهوه سنتی مک‌کافی و دانه بومی استرالیایی تولید می‌شود .و فقط برای مدت محدودی در دسترس خواهد بود. با این حال، این ماده نهایی است .که باعث شده است این شرکت مورد انتقاد قرار گیرد و گزارش‌های اخیر ادعا می‌کنند که بدون اذعان به تاریخچه فرهنگی آن، از آن استفاده کرده‌اند. همانطور که در مطالعات قبلی نشان داده شده است، تنها حدود یک درصد از کل تولید گاومیش استرالیا توسط بومیان استرالیا تولید می شود. و مک دونالد از افشای منبع اصلی ماده اصلی قهوه جدید خودداری می کند.
این شرکت توسط دانشگاهیان به تلاش برای “استعمار” غذاهای بومی از طریق راه اندازی استرالیانو متهم شد. بر اساس گزارش ها، بیش از ۵۰۰۰۰ سال پیش جوامع بومی از واتل به عنوان وسیله ای برای نشان دادن تغییر فصل استفاده می کردند.

اتهام به مک دونالدز برای تولید جدید

مک‌دونالدز همچنین متهم شده است که در سراسر آگهی خود از  این محصول مربوط به یک منطقه خاص است استفاده نکرده است. و به جای آن کلمه «بومی» را انتخاب کرده است. اصطلاحی که نمی‌توان آن را به جوامع بومی مرتبط کرد.به همین دلیل، کل کمپین به عنوان یک اقدام بدبینانه برای ایجاد درآمد، بدون توجه واقعی به احساسات مردم اولین ملل شناخته شده است.DDB Sydney در رابطه با این موضوع گفت: استرالیانو دارای ۱۰۰٪ دانه های بومی و زمینی است. که از کشاورزان بومی و استرالیایی و جوامع در سراسر استرالیای جنوبی، نیو ساوت ولز، ویکتوریا، تاسمانی و قلمرو شمالی تهیه شده است.
تامین کننده ما، شرکت استرالیایی سوپرفودز، سیاستی در اولویت قرار دادن منبع محصولات بومی از بومیان استرالیا دارد. آنها با جوامع بومی برای برداشت محصول، و همچنین با کشاورزان بومی و محلی که میوه‌ها، گیاهان و دانه‌های بومی از جمله دانه‌های گل را کشت می‌کنند، کار می‌کنند.مواد تشکیل دهنده استرالیایی برای طعم عالی و منوی ارزشمند مک دونالد ضروری هستند.