اسپرسوی مارتینی
۰۱
مرداد

اسپرسو مارتینی

اسپرسو مارتینی یکی از محبوب ترین کوکتل ها در بارهای مدرن است. این اثر که به دیک برادسل در کلاب فرد در لندن اعتبار دارد، ظاهراً در دهه 1980 به درخواست یک مدل مد که خواستار یک کوکتل انرژی زا بود، ساخته شد. اسپرسو مارتینی که با ودکا، لیکور قهوه و اسپرسوی خنک تهیه شده است، مطمئناً مناسب است، و سادگی آن به شما امکان می دهد آن را در خانه درست کنید.

از زمان شروع آن، تغییرات زیادی در اسپرسو مارتینی وجود داشته است. این دستور غذایی خاص، کرم دکاکائو را به مخلوط اضافه می کند. لیکور شکلات شیرین طعمی شبیه موکا به کوکتل قهوه می دهد که آن را غیرقابل مقاومت تر می کند. اگر دوست دارید در مواد صرفه جویی کنید و بدون آن درست کنید، با یک شربت ساده جایگزین کنید، یا جایگزین های دیگر را بررسی کنید تا اسپرسو مارتینی ایده آل خود را پیدا کنید.

این مارتینی خوشمزه و کافئین دار یک نوشیدنی عالی بعد از شام است. همچنین یک کوکتل ساعت شاد عالی برای زمانی است که شما نیاز به کمی نوشیدنی قوی دارید.

چگونه یک اسپرسو مارتینی کلاسیک درست کنیم! این کوکتل قهوه قوی، شیرین و لذیذ است و رویه آن کرمی و کف آلود است و روی آن دانه های قهوه قرار دارد. این نوشیدنی عالی بعد از شام یا بعد از یک وعده غذایی سنگین درست می توانی درست کنید، اما برای مهمانی نیز خوب است!

مواد لازم

  • 1/2 اونس ودکا (به جای آن می توانید از نوشیدنی های گازدار غیر الکلی استفاده کنید)
  • 3/4 اونس لیکور قهوه
  • 1/4 اونس لیکور کرم کاکائو، اختیاری
  • 1 اونس اسپرسو سرد
  • 3 دانه قهوه، برای تزئین

مراحل درست کردن اسپرسو مارتینی

  • مواد را آماده کنید.
  • در یک کوکتل شیکر پر از یخ، ودکا، لیکور قهوه، کرم دکاکائو و اسپرسو را بریزید. خیلی خوب تکان دهید تا بافت کف‌دار مشخصی در بالا به دست آید.
  • در یک لیوان کوکتل خنک صاف کنید. با دانه های قهوه تزئین کنید. سرو کنید و لذت ببرید.