انواع قهوه سرد
۲۹
تیر

انواع قهوه سرد که می توانید در تابستان بنوشید!!!

در سراسر دنیا قهوه نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از افراد است ولی شاید استفاده از آن در روزهای گرم تابستان انتخاب خوبی نباشد. نوشیدنی­های خنک در این روزها می­توانند بهترین انتخاب باشند. در بین گزینه ­های متفاوت، انواع قهوه سرد جزو محبوب­ترین نوشیدنی­هاست. با استفاده از قهوه­ های سرد کافئین موردنظر وارد بدن می­شود، بدون اینکه فرد مجبور به استفاده از نوشیدنی گرم کافئین­ دار باشد. قهوه سرد خواص فراوانی دارد و مهم­ترین آن­ها جلوگیری از خطر ابتلا

به آلزایمر و سکته مغزی است. هر فردی ممکن است با توجه به ذائقه خود، نوع خاصی از قهوه سرد را ترجیح دهد که در ادامه به معرفی برخی از انواع آن می­پردازیم.

انواع قهوه سرد

برای حفظ تعادل در طعم قهوه­ های سرد به ازای هر 1 فنجان پودر قهوه، 4 فنجان آب اضافه می­شود. همچنین در قهوه­ هایی که به صورت سرد سرو می­شوند، نباید یخ معمولی را وارد ترکیب کرد زیرا نوشیدنی پس از مدتی آبکی خواهد شد. تکه­ های یخ اضافه شده به قهوه سرد باید اسپرسو یا کلدبرو منجمد باشد. در ادامه به برخی از انواع قهوه سرد اشاره می­کنیم:

  • قهوه سرد کلدبرو: به این نوع قهوه، قهوه دم سرد یا قهوه پرس سرد نیز گفته می­شود. این نوشیدنی از ترکیب قهوه، آب سرد، شیر به دست می­آید و دم آن باید یک شب طول بکشد. اگر در این فرمول تغییر ایجاد کنیم، ممکن است غلظت یا رنگ دلخواه را نداشته باشد. خاصیت اسیدی کمتر، عطر و بوی بیشتر و ماندگاری بالا از ویژگی­های این نوع قهوه است.
  • میزان کافئین قهوه سرد
    میزان کافئین کلدبرو کمتر از قهوه گرم است.
  • آیس­کافی تایلندی: اضافه کردن شیرعسلی به این نوشیدنی، طعم شیرینی به آن می­دهد. در سرو این نوع قهوه از تکه ­های یخ معمولی استفاده می­شود.
شیر غلیظ شده در قهوه سرد
شیر تغلیظ شده و شیرین شده طعم این نوشیدنی را بسیار لذیذ می¬کند.

 

    • فراپایچنو: این نوشیدنی از ترکیب اسپرسو، شیر پرچرب،خامه پرچرب، شکر و یخ خرد شده به دست می­آید.
    • کافی ژلی: کافی ژلی یکی از انواع قهوه سرد بوده و طعم بی­نظیر این نوشیدنی حاصل از ترکیب ژله قهوه، خامه زده شده و آیس­کافی است.
    • فراپه یونانی: پودر قهوه، شکر، و تکه­های یخی که هنگام سرو اضافه می­شود، ترکیبات این نوع از قهوه سرد محسوب می­شوند.
استفاده از شیر در قهوه سرد
استفاده از شیر به جای آب در تهیه این قهوه رواج کمتری دارد.

 

    • آیس­موکای شکلاتی: کاکائو، شیر بادام، و سیروپ شکلاتی در ترکیب با هم طعم بی­نظیری ایجاد می­کنند.
    • آیس­کافی کاناریو: آیس­کافی کاناریو از ترکیب اسپرسو، پودر کاکائو، شیر تغلیظ شده یا همان شیر عسل و عصاره وانیل درست می­شود.
  • کاناریو نوعی قهوه سرد
    آیس¬کافی کاناریو گاهی به صورت گرم نیز سرو می¬شود.
  • قهوه دالگونا: دالگونا کافی نوعی جدیدتری از قهوه سرد است و برای درست کردن آن قهوه فوری، شکر، شیر و یخ لازم است.
  • آیس­موکای شکلاتی: کاکائو، شیر بادام، و سیروپ شکلاتی در ترکیب با هم طعم بی­نظیری ایجاد می­کنند.
  • نام دیگر قهوه سرد

    به این نوع قهوه آیس­کافی نیز گفته می­شود. قهوه سرد، هیچگاه روی شعله و حرارت قرار نمی­گیرد و زمان دادن به این قهوه باعث دم آن می­شود. تکه های یخ زمان سرو انواع قهوه سرد به آن اضافه می­شوند. این نوع از قهوه برای افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می­برند، بهتر است. همچنین برای بیماری قلبی و سرطان­ها نیز مفید است.

  • برای اطلاع ازدوره های مربوط به یادگیری انواع قهوه به دوره آموزش باریستا  و آموزش قهوه مراجعه فرمایید.