بهبود کافی شاپ در زمان شیوع بیماری کرونا
29
تیر

بهبود کافی شاپ در زمان شیوع بیماری کرونا (covid19)

شیوع مداوم ویروس کرونا (COVID-19) بازارهای جهانی را مختل کرده ، باعث تعطیل شدن گسترده مردم و ایجاد اضطراب در سراسر جهان شده است.بهبود کافی شاپ در زمان شیوع ویروس کرونا امری ضروری برای جبران ضرر در روزهای تعطیل است.

صنعت قهوه در امان نبوده است. در اواخر ژانویه ، استارباکس در چین بیش از ۲۰۰۰ فروشگاه را تعطیل کرد. اگرچه این شرکت اخیراً از بازگشایی بسیاری از فروشگاههای خود در چین خبر داده است ، اما بخش خرده فروشی این کشور در میان قرنطینه ها و رعب و وحشت مصرف کنندگان دست به گریبان است. پدیده مشابهی در مناطقی از ایتالیا رخ داده است که کافه های یک بار شلوغ به طور موقت رها شده اند.

از آنجا که انتظار می رود موارد بیشتری از ویروس کرونا در ایالات متحده تشخیص داده شود ، خرده فروشان قهوه باید برای یک اختلال احتمالی در تجارت آماده شوند. سوالی که ما باید به عنوان کارگران کافه ، صاحبان و سایر متخصصان قهوه از خود بپرسیم این است: “چگونه می توانیم به بهترین وجه برای ایجاد اختلال آماده شویم؟”

بعلاوه ، ما باید تعهدات خود را ، هم نسبت به همکاران و هم جامعه خود ، در نظر بگیریم تا فضاهای عمومی غذا خوردن را تا آنجا که ممکن است ایمن نگه داریم ، هم از خطر ارتباطات بیماری و هم از استرس و خطر مالی ناشی از رکود در تجارت کافه ها. می تواند باعث.

بهبود کافی شاپ در زمان شیوع ویروس کرونا

در حالی که هیچ تلاشی برای راهنمای قانونی یا پزشکی انجام نمی شود ، این بخش بر روی کمترین هزینه و بالاترین پاداش اقدامات متمرکز است که می تواند توسط صاحبان کافه ها و کارکنان انجام شود و در صورت بروز اخلال در تجارت به طور معمول آماده باشید. تا مقامات بهداشت محلی تعطیل موقت کافه ها را انجام دهند . این اتفاق قبلاً در چین ، کره ، ژاپن و ایتالیا رخ داده است و کافه ها برای چند هفته در برخی از مناطق تعطیل شده اند.

وجوه اضطراری تهیه کنید

داشتن صندوق اضطراری در این مواقع بسیار مهم است. همه باید از خود بپرسند که قبل از اینکه نتوانند اجاره ، رهن ، اتومبیل یا سایر هزینه های پرداختی خود را پرداخت کنند ، چند روز بیکاری یا کم کاری شدید نیاز است.

برای کارگرانی که بیماری ندارند ، در صورت اضطرار طولانی تر ، صرفه جویی در تعطیلات و وقت بیمار نیز ممکن است عاقلانه باشد. همچنین تخصیص هزینه های اختیاری هنگام تخصیص هرگونه پول اضافی به صندوق اضطراری ، عاقلانه خواهد بود. چشم انداز ایجاد این تغییرات ممکن است جذاب نباشد ، اما اگر همه چیز برای بهترین نتیجه برسد ، مطمئناً مردم از داشتن وقت اضافی برای تعطیلات و پول نقد قدردانی خواهند کرد.

صاحبان کافه ها باید در مورد برنامه ریزی اساسی مسئولانه مالی با کارمندان خود صحبت کنند. خطر نزولی برای انجام این عمل صفر است. جنبه مثبت این گفتگوها یا جلسات جنبه های مختلفی دارد:

این به شما نشان می دهد که به کارکنان خود اهمیت می دهید و برای آینده آنها سرمایه گذاری می کنید اگر کاهش ساعات لازم باشد ، می تواند آن را به حداقل برساند صرف نظر از نتیجه ، برنامه ریزی اساسی مالی توسط همه کارکنان ، انعطاف پذیری جامعه و تجارت را افزایش می دهد.

بهداشت در کافی شاپ (بهبود کافی شاپ در زمام شیوع ویروس کرونا)
نمایی از یک کافی شاپ در دوران کرونا

مالکان باید در نظر بگیرند که برای حفظ کلیه تعهدات چقدر جریان نقدی لازم است

صاحبان کافه ها موظف هستند اطمینان حاصل کنند که پول کافی در دسترس دارند یا به سرمایه دسترسی دارند. و برای بهبود کافی شاپ در زمان شیوع ویروس کرونا تمام تعهدات خود را برای مدت جبران خسارت با توجه به نبود درآمد عملیاتی عادی پوشش دهند.

اگر کافه به مدت یک ماه یا بیشتر درآمد نداشته باشد ، چه مقدار پول نقد در دسترس برای تأمین حقوق بیمار ، اجاره ، سربار ، بیمه و سایر هزینه های ثابت مورد نیاز است. که قابل کاهش نیست؟ مدتی را با یک حسابدار یا متخصص مالی برنامه ریزی کنید. تا اطمینان حاصل کنید که از هزینه های ثابت عملکرد رستوران خود و میزان پول نقد مورد نیاز خود آگاه هستید.

یک خط اعتباری را در نظر بگیرید

برای بسیاری از مالکان ، داشتن این مقدار پول نقد در دسترس بلافاصله امکان پذیر نیست. اگر در این موقعیت قرار گرفتید ، باید با یک بانک در مورد تنظیم خط اعتباری صحبت کنید. بسیاری از بانک های محلی مایل به همکاری با کافه های محلی برای ایجاد خطوط اعتباری کم هزینه و کم بهره هستند.

اگر پول نقد موجود برای پوشش دادن بدهی های خسارت جبران شده و سربار پایه دیگر مانند اجاره ، پرداخت وسیله نقلیه ، پرداخت موجودی و غیره کافی نباشد ، داشتن چنین خط اعتباری ، ویروس کرونا یا عدم آن احتیاط خواهد بود.

برای بهبود کافی شاپ در زمان شیوع ویروس کرونا برنامه ریزی موجودی در هنگام شیوع احتمالی ضروری است

صاحبان و مدیریت کافه ها همچنین باید از شیوع ویروس و واکنش دولت به شیوع آن مطلع شوند. اگر تعطیلی یا افت شدید کسب و کار به وجو آمد ، میزان موجودی  را تنظیم کنید. موجودی اقلام فاسدشدنی مانند شیر و سایر اقلام یخچالی باید از نزدیک کنترل شود.

بهبود کافی شاپ در زمان شیوع ویروس کرونا:

مدل های تجاری جایگزین مانند سفارشات و تحویل در محل  را در نظر بگیرید.

برای بهبود کافی شاپ در زمان شیوع ویروس کرونا، صاحبان کافه ها همچنین ممکن است بخواهند تغییر کار در تجارت از کافه  به تلفن ، آنلاین ، تحویل یا فروش خارج از سایت را در نظر بگیرند. زیرا تقاضای نوشیدنی های کافه تقریباً همیشه وجود دارد. تعدادی از اپلیکیشن های مختلف وجود دارد که از این نوع فروش پشتیبانی می کند و باز هم ، ضرر بررسی این گزینه ها اساساً صفر است.