بهترین قهوه
10
اسفند

۵ نکته برای درست کردن بهترین قهوه!!!

مشتاق نوشیدن یک فنجان قهوه خوب هستید و با تمام دستورالعمل های مختلف در اینترنت مبارزه می کنید؟ برخی از موارد اساسی می تواند منجر به حس بد یا لذت بردن از فنجان شود. در مقاله ۵ نکته برتر برای درست کردن بهترین قهوه وجود دارد!

آیا برای دستیابی به بهترین قهوه به تجهیزات حرفه ای نیاز دارم؟

فرقی نمی کند که در خانه قهوه دم کنید یا قهوه را به صورت حرفه ای در یک کافه تهیه کنید. می توانید در هر دو محیط آن را درست کنید. به هر حال، شما به یک قهوه جوش ارزان یا گران ترین قهوه در بازار «فقط به قیمت آنها» نیاز ندارید.
معمولاً تفاوت اصلی بین قهوه سازهای گران قیمت و ارزان (و همچنین قهوه سازهای حرفه ای و خانگی) کیفیت قطعات است. از نظر عملکردی ماشین ها یکسان هستند. بنابراین قهوه سازهای ارزان قیمت را در قفسه بگذارید و برای خود یک دستگاه مناسب تهیه کنید تا بهترین قهوه درست کنید.
تجهیزات دم کردن دستی در خانه و کافه ها تقریباً یکسان است، بنابراین نیازی نیست به تفاوت ها فکر کنیم.
کوتاه و ساده

می خواهید بیشترین استفاده را از آن ببرید؟ یادداشت بردارید!

در اینجا ۵ نکته برتر ما به ترتیب تصادفی آمده است:
۱. قهوه – چه چیزی، از کجا، چگونه فرآوری شده است
۲. آب – کیفیت و دما
۳. نسبت – قدرت در فنجان
۴. استخراج – چیزی که به فنجان منتقل می کنیم
۵. تمیزی – مواد شوینده صحیح

بیایید به نکات بالا عمیق تر شویم:

بهترین دان قهوه

۱. قهوه. مطمئن شوید که مواد اولیه شما تازه و با کیفیت است. همچنین قهوه خود را بشناسید:

قهوه از کجا آمده است؟ مخلوط، منشاء آن چیست؟ ۱۰۰% عربیکا یا شاید مقداری روبوستا در آن؟ در مورد زیر واریته چطور؟ کجا و چگونه کشت و برداشت می شود؟
روش فرآوری: طبیعی/خشک، بی هوازی، طبیعی، عسل فرآوری شده، نیمه شسته، شسته…؟ روش های بسیار متفاوت، طعم های متفاوت وجود دارد!
در مورد کشاورزی، ارگانیک یا غیر ارگانیک چطور؟ کودها و آفت‌کش‌ها بسیار ساده‌تر بر محصول تأثیر می‌گذارند: ارگانیک یعنی تمیزتر. و در مورد سایر قهوه های با منبع پایدار غیر ارگانیک چطور؟ البته طعم خاص و منحصر به فردی  وجود ندارد. همچنان پایداری تفاوت ها را در زنجیره قهوه ایجاد می کند، بنابراین ما واقعاً باید روی آن تمرکز کنیم. قهوه پایدار خوب است پس طعم خوبی دارد 🙂
مشخصات برشته و سطح برشته – این زمین بازی است که در آن از زمان و دما برای استفاده حداکثری از قهوه استفاده می شود. سهم بو داده ها بسیار زیاد است، زیرا طعم راز دانه سبز تا زمان واکنش و تخریب که فقط به برخی از پدیده ها اشاره می شود، به خوبی حفظ شده است.
بسته بندی: تعداد زیادی از مواد بسته بندی مختلف، چندین نوع آب بندی و همچنین برخی راه حل های تهیه شیر موجود است. همچنین مهم است که به خاطر داشته باشید که قهوه باید همیشه در بسته بندی اصلی نگهداری شود. و همچنین بسته باید در یک ظرف محکم نگهداری شود.
کیفیت آب در تهیه بهترین قهوه

۲. آب: کیفیت و دما

آب نقش مهمی در نتیجه نهایی  دارد. آب آشامیدنی با کیفیت و تازه و تمیز نقطه شروع کار درست کردن یک قهوه عالی است . در مرحله بعد باید بررسی کنیم که آیا در آب املاح وجود دارد یا تعادل معدنی آن درست است یا نیاز به تنظیم دارد.
طبق گفته انجمن تخصصی قهوه (SCA)، دمای آب باید بین ۹۰ تا ۹۶ درجه سانتیگراد باشد. دمای آب نیز در استخراج تاثیر دارد، پس پیش می رویم و میبینیم که آب مطلوب و مناسب چگونه بر روی دم کردن و تهیه بهترین قهوه تاثیر می گذارد!
نسبت قهوه به آب

۳. نسبت قهوه به آب

این بدان معناست که چقدر از آب و تفاله قهوه برای تهیه یک دم کرده استفاده می کنیم. با توجه به SCA، نسبت باید ۵۵ گرم / ۱۰۰۰ میلی لیتر آب گرم ± ۱۰٪ باشد. با این کار، به نسبت بهینه SCA که ۱:۲۰ است نزدیک می شویم. در ذهن مردم، قهوه قوی گاهی اوقات با طعم های قوی در قهوه مخلوط می شود. اما قدرت به معنای مقدار محلول قهوه در دم کرده است. نقطه مقابل قهوه قوی، قهوه آبکی است.

استخراج قهوه

۴. استخراج.

این یعنی اینکه چقدر موفق می شویم تا به فنجان برسیم. همه ترکیبات با سرعت یا نقطه یکسان استخراج نمی شوند. باید موارد زیر را در نظر بگیریم:
سطح آسیاب:سطح را بر اساس روش و دستگاه خود انتخاب کنید.از یک آسیاب مناسب استفاده کنید.
روش: تزریق، غوطه وری یا فشار؟
دستگاه: دسته ای اتوماتیک، آئروپرس، کیمکس، واندولا، سایفون، فرنچ پرس، هاریو وی ۶۰ و مشابه، اسپرسوساز…
نوع فیلتر و در صورت استفاده از فیلتر کاغذی یا پارچه ای، آبکشی را نیز به خاطر بسپارید!
هنگام دم کردن دستی به راحتی می توان روی کار کنترل داشت.
اگر بخواهیم استخراج قهوه را تقویت کنیم، می توان هم زدن را امتحان کنیم. با هم زدن، تلاطم ایجاد می کنیم.

۵. تجهیزات را تمیز کنید

هرگز در مورد پاکیزگی زیاد صحبت نمی شود. همه ما می دانیم که قهوه چقدر مزه تلخی دارد. آه آن طعم کسل کننده، روغنی و تلخ در فنجان، آماده است تا روز ما را خراب کند! شستشو در مقابل تمیز کردن با مواد شوینده -به برس کشی ادامه دهید و از مواد تمیز کننده مناسب استفاده کنید!
تهیه قهوه تازه

+ نکته اضافی: قهوه تازه = بهترین قهوه.

هیچ کس دوست ندارد یک فنجان از قوری که یک ساعت پیش دم شده است بخورد. مخصوصاً اگر ظرف قهوه روی یک صفحه داغ قرار گیرد – روغن‌ها کهنه می‌شوند، عطر آن از بین می‌رود و قهوه قوی‌تر از آنچه که قرار است باشد، می‌شود، زیرا بخار از ظرف بیرون می‌رود.
در آخر دوره های آموزش قهوه و آموزش کافی شاپ آکادمی ما را از دست ندهید تا به شما بیش از ۵ نکته گفته شده آموزش دهیم.