تفاوت باریستا و کافی من
25
خرداد

تفاوت باریستا و کافی من / کافی من یک باریستای معمولی نیست!

دو مورد مهم در تجربه رستوران مشتری وجود دارد که تأثیر نامتناسبی در ارزیابی وی از رستوران ایجاد می کند – اولین برداشت و آخرین تجربه. نتیجه این ارزیابی تعیین می کند که آیا مشتری بر می گردد یا رستوران را به دوستان خود ارجاع می دهد؟ این عناصر مهم مستقیماً بر پایداری مالی هر رستوران تأثیر می گذارند. در این مطلب سعی داریم تفاوت تفاوت باریستا و کافی من را بررسی کنیم.

تفاوت باریستا و کافی من

باریستا شخصی است که نوشیدنی ها را بر پایه قهوه آماده و سرو می کند اما کافی من شخصی است که مدیریت امور داخلی کافی شاپ را بر عهده دارد. پس در جواب تفاوت باریستا و کافی من باید بگوییم کار اصلی کافی من ارتباط با مشتریان و مدیریت داخلی کافه می باشد اما باریستا در درست کردن نوشیدنی ها بر پابه قهوه تخصص دارد.

اکنون یک فنجان قهوه اغلب آخرین محصولی است که مشتری در تجربه رستوران خود با آن درگیر می شود. با توجه به ماهیت مهم آخرین برداشت در ارزیابی مشتری ، چرا هر کاری در توان دارید انجام نمی دهید تا اطمینان حاصل کنید که این آخرین تأثیر مطلوب است؟

نظر من این است که رستوران دارانی مثل خودم که کاملاً از موارد فوق مطلع هستند. به فردی ماهر ، باتجربه و حرفه ای که هر بار در زمینه تهیه قهوه اسپرسو از طریق یک قهوه ساز خودکار آموزش دیده است ، اعتماد می کنند.

این به این دلیل است که باریستا شور و اشتیاق را در تجربه قهوه به ارمغان می آورد و آنها می توانند نتیجه طعم و مزه برتر را به یک دستگاه قهوه ساز خودکار ارائه دهند. آنها این کار را با مدیریت ماهرانه تمام متغیرها و عوارض مربوط به تهیه قهوه اسپرسو با کیفیت انجام می دهند.

باریستا یک حرفه ای کامل ، یک صنعتگر ماهر و یک هنرمند تئاتر است. همیشه بهترین ها برای شغل خود احترام قائل هستند. که بهترین تعالی فنی را با نمایشی عالی و جذابیت مشتری درگیر می کند. ویژگی هایی که یک ماشین خودکار نمی تواند ارائه دهد.با درک تفاوت باریستا و کافی من می توان در این حرفه موفقیت های بالایی کسب کرد.

کار و تئاتر اختصاصی باریستا و کافی من اعتبار کسب و کار رستوران را افزایش می دهد. و بازگشت مشتری را بارها و بارها تضمین می کند. قهوه اسپرسوی خوب سلاح بازاریابی “دهان به دهان” قدرتمند و موثری را ایجاد می کند.

شکی نیست که قهوه تهیه شده در رستوران با استفاده از دستگاه خودکار باعث صرفه جویی در هزینه دستمزد رستوران در نتایج سود امروز می شود . اما با از دست دادن معاملات از مشتری های غیرتکراری و مراجعه کننده بالقوه با چه هزینه ای در آینده انجام می شود؟

تجربه باریستا و کافی من به من می گوید. که مشتریان وفادار بلند مدت همیشه سود بیشتری نسبت به پس انداز حاصل از سرعت کوتاه مدت و ملاحظات صرفه جویی در هزینه برای کسب و کار ایجاد می کنند. باریستا یکی از اصلی ترین عناصری است. که توسط رستوران ها در ساختن مشتری وفادار طولانی مدت خود استفاده می شود.اکنون که تفاوت باریستا و کافی من را متوجه شدیم در ادامه می خوانیم که :

تفاوت باریستا و کافی من
تفاوت باریستا و کافی من

کافی من یک باریستای معمولی نیست! قهرمان باریستای جهان چه کسی است؟

سال گذشته نام Sasa Sestic به عنوان بهترین باریستای جهان اعلام شد . روال بی عیب و نقص او ممکن است. پیروزی وی را در مسابقات قهرمانی جهانی باریستا (WBC) 2015 که در مرکز همایش های ایالتی واشنگتن در واشنگتن ، ایالات متحده برگزار شد . تضمین کند ، اما با این وجود تشویق ها برای Sestic بسیار شیرین بود.Sestic تقریبا آن روز مسابقه نداد. چیزی که جمعیت و حتی هیئت داوران در آن زمان نمی دانستند. این بود که کمتر از ۲۴ ساعت قبل از بالا بردن جام قهرمانی توسط استیچ ، او با یک آمبولانس سوار بر یک بیمارستان ، بسیار ضعیف برای راه رفتن یا ایستادن بود ، چه برسد به اینکه فنجان قهوه را حاضر کند.

اما ترک آن ایده ای بود که Sestic هرگز سرگرم آن نبود. او بیش از حد آمده بود تا متوقف شود. این هفتمین تلاش او برای تبدیل شدن به یک باریستای قهرمان جهان بود. و او اجازه نمی داد چیزی برای رسیدن به آرزویش مانع شود.

جمع بندی:

در این مطلب تفاوت باریستا و کافی من را فهمیدیم و به این نتیجه می رسیم. که هر دو در کنار هم بسیار مهم و حیاتی هستند. و کامل کننده هم می باشند. در راه رسیدن به موفقیت در این حرفه قهرمان باریستای جهان بررسی کردیم . این شخص با تمام نیروی خود به دلیل علاقه شدیدی که به این حرفه داشت سعی کرد. و موفق شد پس شما هم می توانید.

در مورد قهرمان باریستای جهان sesa sestiic  به این مطلب مراجعه کنید.

https://www.thestar.com.my/lifestyle/food/2016/06/23/the-coffee-man-is-no-ordinary-barista