دستور ساده برای موکا
موکا نوعی نوشیدنی قهوه است که ترکیبی از اسپرسو، شیر بخار پز و شکلات است. معمولاً با اضافه کردن شربت یا پودر شکلات به یک شات اسپرسو، سپس اضافه کردن شیر بخار پز و در صورت تمایل با خامه فرم دار و پاشیدن شکلات روی آن درست می شود. شکلات طعمی غنی و کمی شیرین به این نوشیدنی می دهد و اسپرسو باعث ایجاد کافئین می شود. موکا را می توان گرم یا سرد سرو کرد و برای دوستداران قهوه که با کافئین خود از شیرینی کمی لذت می برند، انتخابی محبوب است. در ادامه دستور ساده برای موکا را بررسی می کنیم.
یک دستور ساده برای موکا:
مواد لازم:
- 1 شات اسپرسو یا 1/2 فنجان قهوه دم کرده قوی
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا شربت شکلات
- 1 فنجان شیر
- شکر
- خامه فرم دار (اختیاری)
طرز تهیه دستور ساده برای موکا:
- یک شات اسپرسو دم کنید یا 1/2 فنجان قهوه غلیظ درست کنید.
- در یک ظرف کوچک شیر را روی حرارت متوسط گرم کنید تا بخار شود.
- پودر کاکائو یا شربت شکلات را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
- شکر یا شیرین کننده را به مزه اضافه کنید.
- اسپرسو یا قهوه را در یک لیوان بزرگ بریزید و سپس شیر شکلات داغ را روی آن بریزید.
- در صورت تمایل روی آن را خامه فرم دار بزنید و خرده های شکلاتی بریزید.
بلافاصله سرو کنید و از موکای خانگی خود لذت ببرید!
توجه:برای این دستور ساده موکا می توانید با اضافه کردن شکلات، شیر یا شیرین کننده بیشتر یا کمتر، دستور غذا را مطابق میل خود تنظیم کنید. همچنین می توانید با استفاده از قهوه سرد یا اسپرسو و مخلوط کردن آن با شیر شکلات سرد، موکای سرد درست کنید.
تفاوت موکا و لاته
هر دو نوشیدنی قهوه ای هستند که شامل اسپرسو و شیر می شوند، اما تفاوت هایی بین این دو وجود دارد.
موکا
موکا با اسپرسو، شیر بخار پز و شکلات (یا پودر کاکائو یا شربت شکلات) درست می شود.
در مقایسه با سایر نوشیدنی های قهوه دارای طعم شکلاتی و طعم کمی شیرین تر است.
اغلب با خامه فرم گرفته و تراشه های شکلات در بالا سرو می شود.
لاته
لاته با اسپرسو و شیر بخارپز درست می شود.
طعم ملایم تری نسبت به موکا و سایر نوشیدنی های قهوه دارد.
اغلب با مقدار کمی فوم در بالا سرو می شود.
تفاوت اصلی بین موکا و لاته این است که موکا شامل شکلات است، در حالی که لاته شامل شکلات نیست. علاوه بر این، موکا به دلیل افزودن شکلات به طور کلی شیرین تر و غنی تر از لاته است. از طرف دیگر، لاته طعم لطیف تری دارد که به طعم اسپرسو اجازه می دهد تا از بین برود. هر دو نوشیدنی را میتوان با شربتها، شیرینکنندهها یا تاپینگهای مختلف مطابق با ترجیحات فردی سفارشی کرد.
مطالب مرتبط:
۰ دیدگاه