داشتن تخصص و خلاقیت برای یک باریستا بسیار مهم است.
۲۱
دی

دوره باریستا – برخی نکات در آموزش که برای باریستا شدن لازم است

مقدمه:

در دوره باریستا، هنرچویان آسیاب کردن و دم کردن قهوه و همچنین تهیه انواع نوشیدنی­ های مبتنی بر قهوه و انواع دیگر را آموزش می بینند. این آموزش به طور کلی شامل رویه ­هایی برای خدمات مشتری ، عملکرد صندوق پول و موجودی کالا است. برخی از برنامه ­ها آموزش های خاصی را در مهارت­هایی مانند لاته آرت ارائه می­دهند.

در طی این دوره آموزشی، مهارت هایی را کسب می­کنید و این آموزش بعد ها در محل کار نیز ممکن است ادامه داشته باشد.
اکثر آموزشگاه ­های آموزشی برای برنامه های دوره باریستا شرایط پذیرش ندارند. و آموزشگاه های خاصی دوره های آموزش کافی شاپ را برگزار می­کنند. برای آموزش در محل کار، هر کافی شاپ شرایط و ترجیحات خاص خود را برای استخدام دارد.

داشتن تخصص و خلاقیت برای یک باریستا بسیار مهم است

مباحث دوره آموزش باریستا

دانش آموزان با کسب اطلاعات در مورد انواع قهوه، خرد کردن انواع دانه های قهوه ، همچنین گردش کار معمول و روش های کار ، خود را برای کار در کافی شاپ ها ، بیستروها ، کیوسک های قهوه مستقل و رستوران­ها آماده می­کنند. باریستاهای احتمالی می آموزند که چگونه شیرهای لبنی را استیم کنند و نحوه نگهداری و استفاده صحیح از تجهیزات معمول مانند دستگاه­های اسپرسو و چرخ دانه های قهوه را یاد بگیرند. آنها همچنین می­ آموزند که چگونه مواد تشکیل دهنده را اندازه گیری کرده و نوشیدنی های خاص قهوه را تهیه کنند. برنامه های دوره باریستا معمولاً شامل موارد زیر است:

در این قسمت به طرز تهیه مهم ترین  آموزش باریستا می­پردازیم:

طرز تهیه کف لته آرت:

در دوره آموزش باریستا برای ساختن لته آرت ، ابتدا باید شیر را با بخار، غلیط کنید. هنگامی که شیر خود را بخار دهید ، آماده هستید که هنرهای زیبای لاته را ایجاد کنید.

حتما بخوانید!  کلاس باریستا - شرایط و محیط آموزش در کلاس باریستا

از آنجا که شیر بخارداده شده یک ماده اصلی در ایجاد یک هنر لاته خوشمزه و زیبا است ، لازم است که بدانید چگونه شیر کف را تهیه کنید. اگرچه ممکن است یک کار ساده به نظر برسد ، اما یادگیری نحوه انجام صحیح آن می­تواند مشکل باشد. قبل از شروع مراحل زیر ، مهم است بدانید که هرگز نباید شیر خود را بیش از یک بار بخار داده و یا هنگام بخار دادن ، شیر سرد به آن اضافه کنید. با بخار دادن مجدد شیر ،پروتئین­های موجود در آن تغییر کرده و بر روی بافت کف شیر تأثیر منفی می­گذارد.

نازل بخار خود را پاکسازی کنید.

نحوه بخار دادن صحیح شیر : شیر خود را بخار دهید تا جایی که احساس کنید پارچ داغ شده است. بعد از اینکه شیر خود را بخار دهید ، آن را دور پارچ بچرخانید تا کف آن با شیر ترکیب شود.

ریختن اسپرسو در لیوان:  اسپرسو  را درون لیوان بریزید.شروع به ریختن شیر دورن فنجان کنید تا به اندازه لبه فنجان برسد.همانطور که لیوان را به پارچ خود نزدیک می­کنید ، با شیر الگوی زیگ زاگ درست کنید.شیر را در یک خط صاف از پایین تا بالای زیگ زاگ ها بریزید تا شکلی شبیه به برگ پیدا کند.لیوان خود را با قاشق روی نعلبکی قرار دهید و آن را سرو کنید.

در دوره باریستا به طور کامل می آموزید که این قانون را چگونه برای سایر اشکال هنر لاته به کار ببرید.

 

مراحل آماده سازی لاته آرت با شیر غلیظ شده - دوره آموزشی باریستا
مراحل آماده سازی لاته آرت با شیر غلیظ شده – دوره آموزش باریستا

برای باریستای حرفه ای شدن دوره باریستا را بگذرانید و با اطمینان خاطر کافه خود را راه اندازی کنید.