روز جهانی قهوه
10
مهر

روز جهانی قهوه ۲۹ سبتامبر یا ۱ اکتبر؟؟؟!!!

روز جهانی قهوه ۲۹ سبتامبر است یا ۱ اکتبر؟؟؟!!!

روز جهانی قهوه چه روزیست؟

امروز روز جهانی قهوه است و ما می خواهیم با به اشتراک گذاشتن تعدادی از فوایدی که قهوه برای سلامتی دارد جشن بگیریم. بنابراین برای خود یک فنجان قهوه بریزید و ادامه مطلب را بخوانید تا از مزایای زیاد نوشیدن قهوه مطلع شوید.

یک آمریکایی متوسط ​​هر روز دو تا سه فنجان قهوه می نوشد. چرا؟ کافئین موجود در قهوه همان چیزی است که ما را از صبحگاهی بیدار می کند ، وقفه های کاری ما را روشن می کند ، رکودهای انرژی بعد از ظهر را بدرقه می کند و شب ها ما را بیدار نگه می دارد.

ما ممکن است قهوه را به خاطر احساسی که کافئین برای ما ایجاد می کند دوست داشته باشیم ، اما عطر و طعم غنی و عطر و طعم بسیار خوب آن در واقع از بسیاری از مواد شیمیایی شیمیایی دیگر (ترکیبات گیاهی طبیعی) قهوه است. کافئین به خودی خود بی مزه و بی بو است – و بیشتر فواید قهوه برای سلامتی در مورد قهوه نیز وجود دارد.

روز جهانی قهوه بدانیم فواید قهوه چیست؟

فواید قهوه برای سلامتی
از جمله مزایای مصرف روزانه چند فنجان یا بیشتر قهوه ، خطر کمتری برای سندرم متابولیک و دیابت نوع ۲ ، بیماری پارکینسون ، سرطان کبد ، اختلال شناختی و بیماری قلبی است. همچنین شواهد خوبی وجود دارد که قهوه بر روی میکروبیوم روده شما تأثیر مفیدی دارد.

ارزش قهوه به قدری واضح است که در دستورالعمل های رژیم غذایی فعلی برای آمریکایی ها آمده است که مصرف متوسط ​​(سه تا پنج فنجان ۸ اونسی در روز یا حداکثر ۴۰۰ میلی گرم کافئین در روز) می تواند در یک سبک غذایی سالم لحاظ شود. با این حال مراقب نوشیدنی های دقیق قهوه باشید. یک فنجان قهوه سیاه دم کرده فقط حدود ۳ کالری دارد ، اما در استارباکس ، ماکیاتوی کارامل ۱۶ اونسی با شیر سویا حاوی ۳۴ گرم قند است و به ۳۲۰ کالری می رسد.

در روز جهانی قهوه ببینیم کافئین موجود در قهوه چقدر است؟

بیایید با بارزترین فواید قهوه ، کافئین شروع کنیم.

کافئین یک ماده محرک طبیعی است که در بیش از شصت گیاه یافت می شود ، از جمله دانه های قهوه ، برگ چای ، آجیل کولا (طعم دهنده انواع کولاس) و غلاف های کاکائو که برای تهیه شکلات استفاده می شود. کافئین مصنوعی ، تنها دارویی است که می تواند به طور قانونی به غذا و نوشیدنی اضافه شود ، در نوشیدنی های انرژی زا و تنقلات ، برخی از نوشابه ها (به عنوان مثال Mountain Mountain) و در برخی از داروهای سرماخوردگی و تسکین دهنده های درد استفاده می شود.

کافئین چطور ما را بیدار نگه می دارد؟

کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شما می شود و باعث می شود بیشتر بیدار شوید و به شما انرژی بالایی می دهد. چگونه کار می کند؟ وقتی بیدار هستید ، سلول های عصبی در مغز شما فعال هستند و ماده ای به نام آدنوزین را به عنوان محصول جانبی متابولیسم طبیعی تولید می کنند. وقتی خسته می شوید و سرعت خود را کم می کنید ، مغز شما فعالیت کمتری دارد و آدنوزین کمتری تولید می کند. گیرنده های خاص آدنوزین در بدن شما سرعت را کاهش می دهند و سیگنال هایی را به شما می گویند که آرام باشید و برای خواب آماده شوید.

کافئین با مسدود کردن گیرنده ها دوباره شما را هشیار می کند. این آنها را فریب می دهد و فکر می کنند شما خسته نیستید زیرا هنوز مقدار زیادی آدنوزین درست می کنید. گیرنده ها سیگنال های کند و خواب را ارسال نمی کنند و شما احساس هوشیاری و انرژی بیشتری می کنید.

چقدر کافئین در یک فنجان قهوه ۸ اونسی وجود دارد؟

مقدار کافئین در یک فنجان قهوه هشت اونسی می تواند به میزان قابل توجهی متفاوت باشد ، بسته به نوع قهوه ، نحوه بو دادن و نحوه دم کردن. به همین دلیل یک فنجان قهوه هشت اونسی می تواند از ۹۵ تا ۲۰۰ میلی گرم کافئین داشته باشد. قهوه تهیه شده از دانه های عربیکا (در حدود ۷۰ درصد قهوه جهان استفاده می شود) دارای کافئین کمتر اما مواد شیمیایی شیمیایی مفیدتری نسبت به قهوه تهیه شده از دانه های روبوستا با طعم قوی تر است.

نحوه تفت دادن لوبیا بر میزان کافئین تأثیر زیادی ندارد – برشته های تیره تقریباً همان کافئین های تفت داده شده را دارند. روش دم آوری نیز مهم است. قهوه استاندارد به روش قطره ای حدود ۱۰۰ میلی گرم کافئین در هر فنجان دارد. اسپرسو در هر فنجان حداکثر ۲۰۰ میلی گرم کافئین دارد ، اما وعده معمولاً بسیار کمتر از آن است. آسیاب درشت مورد نیاز قهوه پرس فرانسه به این معنی است که این روش کمترین مقدار کافئین و مواد شیمیایی شیمیایی را آزاد می کند.

برای مقایسه ، بیشتر نوشیدنی های انرژی زا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلی گرم کافئین در هر ۸ اونس دارند. یک فنجان چای دم کرده ۸ اونسی حاوی ۱۵ تا ۶۰ میلی گرم است. یک فنجان ماتچا حدود ۳۰ تا ۷۰ میلی گرم دارد. نوشابه های گازدار کولا حاوی حدود ۳۵ میلی گرم در یک قوطی ۱۲ اونسی است.

قهوه سیاه فاقد چربی ، پروتئین و قند است. این به طور شگفت آور منبع خوبی از فیبر است – یک فنجان قهوه دم کرده حدود ۱.۱ گرم فیبر محلول دارد. این ممکن است در هر فنجان زیاد به نظر نرسد ، اما اکثر آمریکایی ها فقط حدود ۱۵ گرم فیبر در روز دریافت می کنند ، یا فقط نیمی از مقدار توصیه شده روزانه است. (البته ، اگر رژیم غذایی گیاهی می خورید ، احتمالاً هر روز حداقل ۳۰ گرم فیبر دریافت می کنید و احتمالاً بیشتر از آن دریافت می کنید.) ضرب در چندین فنجان در روز ، حتی ۱.۱ گرم در هر فنجان سهم ارزشمندی در روزانه شما دارد.

مقدار آنتی اکسیدان در قهوه چقدر است؟

آنتی اکسیدان های لیوان قهوه

کافئین ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در یک فنجان قهوه همگی به سلامتی شما کمک می کنند ، اما شاید مهمترین سهم از ترکیبات مختلف آلی موجود در قهوه باشد. بسیاری از آنها به عنوان آنتی اکسیدان در سیستم شما عمل می کنند و رادیکال های آزاد آسیب رسان را که بدن شما به عنوان بخشی از متابولیسم طبیعی خود تولید می کند ، فرو نشاند. رادیکال های آزاد دلیل اصلی التهاب هستند – و التهاب دلیل اصلی بسیاری از بیماری های مزمن سلامتی ، از جمله دیابت نوع ۲ ، بیماری های قلبی ، اختلال شناختی و سایر موارد است.

در واقع ، طبق کمیته مشورتی دستورالعمل های رژیم غذایی ، “مصرف قهوه با کاهش خطر مرگ و میر کلی (۳-۴٪ مرگ و میر پایین تر با ۱ فنجان در روز) ، به ویژه مرگ و میر قلبی عروقی همراه بود.” این باعث می شود قهوه از سایر غذاهای فوق العاده با محتوای آنتی اکسیدان بالا ، مانند زغال اخته و کلم پیچ ، پیشی بگیرد.

فواید مغز قهوه

در سال ۲۰۱۵ ، محققان از مطالعه حافظه ابتکار بهداشت زنان رابطه بین مصرف کافئین از قهوه و خطر اختلال شناختی یا زوال عقل را در زنان ۶۵ سال به بالا بررسی کردند. آنها دریافتند که زنانی که بیشترین قهوه کافئین دار مصرف می کنند (معادل بیش از دو فنجان در روز) در مقایسه با زنانی که کمترین میزان مصرف را دارند (کمتر از یک فنجان در روز) ، در حدود ۲۵ درصد کمتر دچار زوال عقل یا اختلال شناختی می شوند. . واضح است که هر روز چند فنجان قهوه به محافظت از زنان مسن در برابر مشکلات حافظه و سایر مشکلاتی که سن می تواند به همراه داشته باشد کمک می کند.

فواید میکروبیوم قهوه

داشتن طیف متنوعی از باکتری ها کلیدی برای یک میکروبیوم روده سالم است – جامعه وسیعی از باکتری ها و سایر میکروارگانیسم ها که بیشتر در روده بزرگ شما یافت می شوند. شما برای هضم طبیعی و سیستم ایمنی قوی به یک میکروبیوم سالم نیاز دارید ، اما تقریباً روی همه جنبه های دیگر سلامتی شما نیز تأثیر می گذارد. به طور کلی ، به نظر می رسد نوشیدنی های قهوه در باکتری های روده تنوع بیشتری نسبت به افراد غیر قهوه دارند – و هرچه قهوه بیشتری بنوشید ، میکروبیوم شما متنوع تر است.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ در مجله آمریکایی گوارشی نشان می دهد که نوشیدنی های قهوه سنگین دارای سطح بالاتری از باکتری های ضد التهاب روده و سطح باکتری های بالقوه مضر هستند. یک جنبه جالب مطالعه این است که افراد قهوه خور زیاد میکروبیوم روده سالم تری دارند ، صرف نظر از اینکه رژیم غذایی آنها به طور کلی سالم است.

بیشتر قهوه هایی که می نوشیم در آمریکای مرکزی و جنوبی و آفریقا تولید می شود. متأسفانه ، پرورش قهوه می تواند برای محیط زیست بسیار مضر باشد. قهوه اغلب در جنگل های گرمسیری پاک شده با استفاده از مقدار زیادی کود شیمیایی پرورش می یابد. گیاهان با طیف وسیعی از سموم دفع آفات به شدت پاشیده می شوند. شیوه های کارگری می تواند استثماری باشد.

با خرید قهوه ای که طبق استانداردهای اخلاقی پرورش داده شده است می توانید از مشارکت در این مشکلات جلوگیری کنید.

حداقل قهوه اخلاقی USDA ارگانیک و تجارت منصفانه است. با این حال ، بهترین راه برای اطمینان از اینکه قهوه اخلاقی دریافت می کنید ، جستجوی آرم گواهی پرنده-دوستانه در بسته است. این گواهینامه فقط توسط مرکز محترم پرندگان مهاجر اسمیتسونیان اعطا می شود. این بدان معناست که قهوه نیازهای بسیار سخت آنها را برای دانه های اخلاقی و سایه دار برآورده می کند – شما هر وقت از یک فنجان لذت می برید به محیط کمک می کنید.

منبع:

https://thebeet.com/happy-international-coffee-day-here-are-the-secret-health-benefits-of-coffee/