طرز تهیه اسپرسو با شیر
01
آبان

طرز تهیه اسپرسو با شیر برای مبتدیان!

یک کافه لاته از یک شات اسپرسوی قوی و دو سوم شیر کف کرده یا فوم شیر تشکیل شده است که آن را به ترکیبی عالی از طعم ها تبدیل می کند. وقتی لاته خوب درست شود، می تواند مانند آغوش گرمی باشد که وجود ما را با طعمی شیرین و با طعم قهوه می پوشاند.خوشبختانه، پس از آموزش طرز تهیه اسپرسو با شیر این نوشیدنی به راحتی در خانه درست می شود. شما فقط به چند ماده اولیه نیاز دارید. حالا بیایید طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه قهوه با شیر

اسپرسو و شیر فوم دار ترکیبی کلاسیک هستند. در این توضیح نحوه فوم دار کردن شیر لذیذ برای کاپوچینو، لاته و … را می آموزید. تقریباً در هر منوی کافه ای، اسپرسو و شیر ترکیبی کلاسیک موجود است. اکنون که کنترل دم کردن پرفشار را دارید، زمان آن رسیده است که با یک پرایمر بخارپز کردن شیر، گامی دیگر به سمت باریستایی کامل بردارید تا با اسپرسوی خوشمزه همراه شوید.

چه چیزی شیر را خاص می کند؟

اگر هرگز شیر استیم شده را کنار شیر سرد نچشیده اید، پیشنهاد می کنم همین حالا آن را امتحان کنید. هر لاته یا کاپوچینوی خوشمزه ای که تا به حال خورده اید، نتیجه اسپرسو خوش طعم و شیر فوم دار خوشمزه و شیرین بوده است که به نسبت مناسب کنار هم قرار گرفته اند.با تنوع عظیمی از شیر و جایگزین‌های شیر تخصصی که امروزه در دسترس است. برای مردم بیشتر و بیشتر در دسترس است که از اسپرسو خود در خانه با مقداری چیز اضافی لذت ببرند. اما این کار به سادگی به دست نمی‌آید!در طرز تهیه اسپرسو با شیر، فوم دار کردن شیر یکی دیگر از مهارت‌هایی است که برای اجرای خوب آن نیاز به تمرین و تعمد دارد. بنابراین اگر اولین پارچ‌های شما عالی نبود، ناامید نشوید.

طرز تهیه فوم شیر با دستگاه اسپرسو

شیر سرد را به یک پارچ بخارپز سرد (یا دمای اتاق) اضافه کنید. فقط از مقدار شیری که نیاز دارید استفاده کنید. و آن را در ظرفی فوم دار کنید. که بیش از ۲ برابر حجم نوشیدنی نهایی شما نباشد. مقدار مناسب شیر حدود ۸۰ درصد حجم نوشیدنی نهایی شما منهای اسپرسو است.

  1. میله بخار را تمیز کنید تا آب غلیظی که در نوک میله جمع شده است خارج شود.
  2. میله بخار را به گونه‌ای فرو کنید که نوک آن درست زیر سطح شیر (حدود ۱ سانتی‌متر یا ½ اینچ) و در موقعیت کمی خارج از مرکز قرار گیرد.
  3. این موقعیت به ایجاد یک حرکت گردابی هنگام بخار کردن کمک می کند.
  4. به آرامی پارچ خود را حرکت دهید تا جرعه های کوچکی از هوا به شیر وارد شود و اجازه دهید میله بخار شما درست روی سطح بیاید.
    هوا باید “چیکچه” یا “جرعه جرعه” و کوتاه به نظر برسد، نه بزرگ .
    پس از مدتی هوادهی، و هنگامی که پارچ گرم شد (یا به دمای ۹۵ درجه فارنهایت/۳۵ درجه سانتیگراد برای کسانی که از دماسنج استفاده می کنند، رسید)، میله بخار را کاملاً در شیر خود فرو کنید و آن را طوری قرار دهید که چرخش را ادامه دهد.

طرز تهیه قهوه با شیر

  1. آموزش فوم شیر در طرز تهیه اسپرسو با شیر

حرکت پارچ این اطمینان را از عدم ورود تصادفی هوا در فرآیند بخار دهی می دهد. که باعث ایجاد حباب های بزرگ و بافت ضعیف می شود.مدت کوتاهی پس از اینکه پارچ برای نگه داشتن آن خیلی داغ شد (یا زمانی که به حدود ۱۳۵ درجه فارنهایت/۵۷ درجه رسید) میله بخار خود را خاموش کنید. پارچ را کنار بگذارید و فوراً میله بخار خود را پاک کنید، مطمئن شوید که باقیمانده شیر را پاک کرده و سپس پارچ را تمیز کنید. تا گیر افتاده در نوک میله بخار خارج شود.
قبل از ریختن، حباب های کوچک روی سطح شیر را بکوبید و به پارچ خود بچرخانید. این کار به بالای شیر شما درخشندگی خوبی می بخشد. و میکروفوم را دوباره ترکیب می کند. و در هنگام ریختن مخلوط خوبی از مایع و میکروفوم به شما می دهد.با کمی تمرین بارها و بارها بافت های ابریشمی تولید خواهید کرد.

تمرین لاته آرت برای شما مفید خواهد بود.

طرز تهیه اسپرسو با شیربه وسیله دستگاه

در طرز تهیه اسپرسو با شیر ، شیر آن که مهم ترین بخش آن بود را یاد گرفتید.حال اسپرسو را چگونه با دستگاه درست کنید؟

کلید درست کردن اسپرسو خوب قوام است. شما هنوز هم می‌توانید بدون وزن کردن قهوه‌تان اسپرسوی خوبی درست کنید. اما اگر بدانید دقیقاً هر بار چقدر استفاده می‌کنید، هیچ چیز را بر پلیه شانس نمی‌گذارید.آسیاب کردن یا آسیاب نکردن؟

اگر بهترین فنجان اسپرسو را می خواهید، بهتر است آن را بلافاصله قبل از استفاده آسیاب کنید. البته، تهیه اسپرسو از دانه های از قبل آسیاب شده کاملاً امکان پذیر است.کشیدن یک شات عالی اسپرسو به مهارت و تجهیزات مناسب نیاز دارد، اما نگران نباشید. ما شما را در کل فرآیند تهیه اسپرسو راهنمایی می کنیم.

۱.دستگاه اسپرسوساز خود را روشن و از قبل گرم کنید

برای اینکه بهترین بهره را از اسپرسوساز خود ببرید، باید مطمئن شوید که کل دستگاه از قبل گرم شده است. این ممکن است برای برخی از ماشین‌ها تا ۲۵ دقیقه طول بکشد.

نکته حرفه‌ای – اگر می‌خواهید این فرآیند را تسریع کنید، می‌توانید به سادگی با حذف اسپرسو از پورتافیلتر، یک شات خالی تهیه کنید. کشیدن این شات به طور مستقیم در فنجان اسپرسو کار مضاعفی را انجام می دهد و دستگاه را نیز از قبل گرم می کند.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

۲. دانه های خود را اندازه و آسیاب کنید

آسیاب خود را روی یک اندازه آسیاب خوب تنظیم کنید.پورتافیلتر خود را روی ترازو خود قرار دهید. سپس پورتافیلتر خود را با حدود ۲۰ گرم قهوه آسیاب شده پر کنید. ایده خوبی است که مقدار مصرف خود را یادداشت کنید. تا بتوانید در طول اندازه گیری فاز ثابت بمانید.

در حالت ایده آل شما یک کوه کوچک از قهوه آسیاب شده در سبد پورتافیلتر خود خواهید داشت. از دست خود برای پاک کردن قهوه اضافی استفاده کنید. آن را به گوشه ها فشار دهید و آن را صاف کنید تا بتوانید با دست فشار وارد کنید .

۳.سطح قهوه را تمپ کنید تا تخت صاف و یکدست باشد

یکی از نکات مهم در طرز تهیه اسپرسو با شیر تمپ کردن قهوه است.شما می‌خواهید که دانه هایتان قبل از کوبیدن تقریباً به طور مساوی توزیع شوند. این کار را می توان با ضربه ملایم با دست خود به کناره پورتافیلتر یا حتی با صاف کردن  اسپرسو با کناره انگشت خود انجام دهید.تمپ کردن قهوه را در این مقاله مطالعه کنید.

به تَمپر خود یک چرخش سریع بدهید تا قسمت بالای اسپرسوی شما صیقل داده شود. هر گونه قهوه اضافی چسبیده به قسمت بالایی یا کناری پورتافیلتر خود را پاک کنید و حال آماده دم کردن است.!

۴. اولین شات خود را بکشید

در حالی که این شات را می‌کشید، مدت زمانی را که طول می‌کشد تا ۶۰ میلی‌لیتر (اندازه معمول یک شات دوبل) بزنید، مشخص کنید. در حالت ایده آل، شما بین ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در هر کشش به پایان خواهید رسید.

۵. اندازه گیری در شات

اگر از دستگاهی با فشار سنج استفاده می کنید، به فشار رسیده توجه کنید. این به شما کمک می کند تا در صورت فشار زیاد یا کم، آن را تنظیم کنید. دستگاه‌های اسپرسوساز خوب (مانند اینها) به شما نشان می‌دهند که شات شما چقدر خوب (یا ضعیف) استخراج شده است.

۶. شیر را استیم یا فوم دار کنید

اگر دستگاه شما یک دسته بخار داشته باشد شیر را به روش گقته شده فوم دار می کنیم. اگر نه، باید از یک بخارپز جداگانه شیر برای بخار دادن شیر خود استفاده کنید.

نحوه بخارپز کردن برای نوشیدنی های مختلف در طرز تهیه اسپرسو با شیر

هنگامی که با نحوه بخارپز کردن پارچ های ثابت با درخشش درخشان و سطح بدون حباب حرفه ای شدید، گام بعدی پس از یادگیری اصول اولیه طرز تهیه اسپرسو با شیر ، تسلط بر نحوه تولید مقادیر مختلف میکروفوم برای نوشیدنی های مختلف خواهد بود. بیشتر نوشیدنی‌ها به تغییر جزئی خود نیاز دارند، اما با پایان دادن به هر نوشیدنی خصوصا آموزش طرز تهیه اسپرسو با شیر شما از یک باریستای آماتور حرفه‌ای به یک باریستای کامل تبدیل می‌ شوید.

طرز تهیه شیر فوم دار

کاپوچینو

کاپوچینو با کمی میکروفوم بیشتر نسبت به سایر نوشیدنی ها سرو می شود. این نوشیدنی های کوچک معمولاً اسپرسوی آنها غالب هستند. و فقط ۳ تا ۵ اونس شیر به اسپرسوی شما اضافه می کنند. سعی کنید شیر خود را به اندازه ای هوادهی کنید تا در نهایت ۱ سانتی متر بافت بالشی در بالای فنجان داشته باشید.

ماکیاتو کلاسیک

ماکیاتو کلاسیک دارای بافت شیری مشابه کاپوچینو است اما هنوز کمتر است. این نوشیدنی کوچک از یک مقدار کف شیر در بالا گرفته تا ۲ فنجان اونس شیر، طعم اسپرسو را برای افرادی که عاشق قهوه هستند. اما فقط می‌خواهند چاشنی خاص داشته باشند، دارد.

لاته

لاته موجود در همه جا دارای بافت رضایت بخشی است اما معمولاً نسبت به همتایان خود کم تر است. هوادهی کمی کمتر برای بخار دادن شیر را در نظر بگیرید که فقط ۰.۵ سانتی متر از میکروفوم خوش طعم در بالای نوشیدنی شما برای یک لاته لذیذ به شما می دهد.پیشنهاد می شود برای اطلاعات بیشتر آموزش لاته آرت و دوره لاته آرت را مطالعه کنید.