قهوه کوبانو
06
بهمن

طرز تهیه قهوه کوبانو یا کوبایی (Cubano)

قهوه کوبانو (یا کافه کوبایی) یک نوشیدنی اسپرسوی شیرین است که با اسپرسو روست قوی و تیره که با کف قند غلیظ شیرین شده است تهیه می شود. قهوه کوبایی را برای صبحانه به‌عنوان بخشی از آن و یا به‌عنوان دسر، زمانی که به یک کافئین زیاد در ساعت ۳:۰۵ بعد از ظهر نیاز دارید. این خوشمزه ترین نوشیدنی قهوه در تمام دوران است!قهوه کوبایی با نام مستعار کافه سیتو نوشیدنی مورد علاقه من در تمام دوران است! هر کس آن را امتحان کرده است متوجه می شود. این نوشیدنی واقعا خوشمزه است!

قهوه کوبا چیست؟

قهوه کوبایی یا قهوه کوبانو یک اسپرسوی قوی با روست تیره است که صادقانه بگویم خیلی تلخ است. به همین دلیل است که باید آن را با یک شکل شکری به نام اسپومیتا (es-pu-mee-tah) با شکر و چند قطره اول اسپرسوی دم کرده شیرین کنیم.

انواع قهوه کوبانو چیست؟

اساس همه این انواع مختلف قهوه کوبانو اسپرسو است که ما امروز درست می کنیم. کولادا یک اسپرسوی کوبایی ۴ اونسی است که با اسپومیتا (فم شکر) ساخته شده است که در یک فنجان استایروفوم با فنجان‌های کوچک پلاستیکی سرو می‌شود. به عنوان مثال، در فلوریدا جنوبی بسیار رایج است که قبل از رفتن به سالن ناخن ، یکی را بخرید. داستان واقعی. کورتادیتو یک شات اسپرسوی کوبایی تلخ با شیر بخار پز است. این اساسا یک نسخه کوچکتر از یک کافه است که برای طعم دادن آن با شکر شیرین می شود. یک کافه کان لچه اسپرسوی کوبایی بدون شیرینی است که با شیر کامل بخار پز شده سرو می شود. به طور معمول، کافه کان لچه در صبحانه همراه با نان تست کوبایی کره ای سرو می شود.  فوم گیری شیر با ۳ روش عالی

دستورالعمل های گام به گام

برای در ست کردن قهوه کوبانو اسپرسو را دم کنید. اسپرسوساز را با آب و اسپرسو پر کنید. روی اجاق گاز با حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و اسپرسو را دم کنید. در یک پیمانه اندازه گیری یا فنجان خامه، شکر گرانول را اضافه کنید. چند قطره اول اسپرسو را از دستگاه اسپرسوساز به فنجان شکر اضافه کنید. اولین قطره های اسپرسو که از دستگاه اسپرسوساز خارج می شود معمولاً غلیظ ترین قطره ها هستند. این چیزی است که ما می خواهیم! . شکر و آن چند قطره اسپرسو را به شدت به یک کف شکری کم رنگ و غلیظ (اسپومیتا) هم بزنید. اگر قبلا هرگز این کار را انجام نداده اید، کمی آزمون و خطا وجود خواهد داشت.

توصیه می کنم هر بار چند قطره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کف شکر غلیظ اما چکه کند. حواستان به مقدار اضافه کردنتان باشد تا بدانید دفعه بعد چقدر اضافه کنید.

هر دو اسپرسوی دم کرده را با کف شکر ترکیب کنید. اسپرسوی دم کرده را با کف شکر داخل فنجان بریزید. هر دو را به آرامی با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند. در فنجان های اسپرسو سرو کنید. فرقی می کند که از شکر گرانول استفاده کنید یا شکر قهوه ای؟ من شکر گرانول را برای قهوه کوبانو ترجیح می دهم. شکر قهوه ای باعث ایجاد کف قند غلیظ تر و طعم شیرین تر می شود. در هر صورت، این به شما بستگی دارد. در هر صورت طعم آن خوشمزه خواهد بود.