طرز تهیه کاپوچینو با آب جوش
کاپوچینوی سنتی از ترکیب اسپرسو، شیر بخار پز و کف شیر تهیه می شود. اسپرسو با استفاده از آب داغ (نه در حال جوش) دم می شود و شیر بخارپز و کف به آن اضافه می شود تا بافتی کرمی و کف آلود ایجاد شود. اما اگر می خواهید کاپوچینو سریع درست کنید و وقت کافی برای تهیه اسپرسوی آن ندارید طرز تهیه کاپوچینو با آب جوش را در این مطلب دنبال کنید.
برای اینکه طرز تهیه کاپوچینو با آب جوش را بدانید، می توانید دستور زیر را امتحان کنید:
مواد لازم:
پودر قهوه فوری (1-2 قاشق چایخوری در هر وعده)
آب جوش (1 فنجان در هر وعده)
شیر (1/2 فنجان در هر وعده)
شکر (اختیاری)
دستور تهیه کاپوچینو با آب جوش
- آب را در کتری برقی یا روی اجاق گاز بجوشانید
- 1-2 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری را به یک فنجان یا لیوان اضافه کنید. مقدار قهوه را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید.
- آب جوش را با پودر قهوه داخل فنجان بریزید. خوب هم بزنید تا قهوه کاملا حل شود.
- در یک ظرف، شیر را روی حرارت متوسط گرم کنید. از یک کف کن شیر برای فوم گیری شیر استفاده کنید تا کف دار و کرمی شود.
- شیر کف دار را داخل قهوه بریزید و کف را با قاشق نگه دارید.
- کف را با قاشق روی شیر بریزید.
- در صورت تمایل روی آن شکر بپاشید.
این دستور یک نوشیدنی قهوه با بافت و طعم مشابه با کاپوچینو ایجاد می کند، اما لطفاً به خاطر داشته باشید که تهیه کاپوچینو با آب جوش اصیل با استفاده از اسپرسو است.
طرز تهیه کاپوچینو آماده
اگر یک کاپوچینوی فوری دارید، معمولاً به شکل کاپوچینوی فوری در بسته بندی های مختلف است. در اینجا چند مرحله کلی برای تهیه کاپوچینوی آماده را شرح می دهیم:
آموش کاپوچینو آماده با آب جوش
آب را در کتری یا روی اجاق بجوشانید.
در یک لیوان، پودر مخلوط کاپوچینوی فوری را (طبق دستورالعمل روی آن) اضافه کنید.
آب جوش را داخل لیوان بریزید و فضای کافی برای شیر باقی بگذارید.
شیر داغ (در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید) را به لیوان اضافه کنید و آن را تقریبا تا بالای آن پر کنید.
با استفاده از قاشق هم بزنید تا مخلوط کاملا حل شود.
اختیاری: برای تزئین روی آن مقداری پودر کاکائو یا دارچین بپاشید.
۰ دیدگاه