فراپوچینو
30
مرداد

فراپوچینو (Frappuccino) خانگی

با این دستور العمل راحت فراپوچینو های خامه‌ای و خنک برای پذیرایی از مهمانان را درست می کنید و در هزینه های رفتن به کافی شاپ صرفه‌جویی می کنید. فراپوچینوها نهایت لذت استارباکس هستند. آنها پر از کالری هستند و همچنین هزینه زیادی دارند (هزینه برای چیزی که بیشتر آن یخ است!!) اما، وقتی آنها را در خانه درست می کنید، می توانید کالری آن را کنترل کنید و به مراتب مقرون به صرفه تر هستند. و حداقل یکی از مواردی است که می توانید در مورد آن احساس بهتری داشته باشید زیرا خودتان آن را درست کرده اید!

فراپوچینو (Frappuccino) خانگی

اگر فراپوچینوها را منجمد می‌کنید و آماده آب کردنشان هستید، کافی است آن‌ها را از فریزر خارج کرده و حدود 20 دقیقه در جایی گرم بگذارید. انجام این کار در زمانی که  در حال انجام برخی برنامه های معمول صبحگاهی هستید عالی است. کافی است یک نی بزرگ بردارید، فراپوچینو را کمی هم بزنید تا به حالت اولیه خود بازگردد. شکر ته نشین می شود، پس حتما آن را خوب مخلوط کنید!

من عاشق استفاده از دانه های وانیل در این دستور هستم، اما اگر آنها را در دسترس ندارید از عصاره وانیل استفاده کنید. همچنین می توانید کمی شربت شکلات و چیپس شکلات را جایگزین فراپوچینو چیپس موکا کنید. یا از شربت کارامل برای فراپوچینو کاراملی استفاده کنید. اما، چیزی بسیار خوشمزه در مورد طعم وانیل با قهوه وجود دارد! شیر غلیظ شده شیرین به این معنی است که نیازی نیست نگران حل شدن قند باشید. این بهترین راه آسان برای افزودن شیرینی است!

باید مطمئن شوید که قهوه بسیار قوی دم می کنید زیرا شیر و یخ طعم قهوه را رقیق می کند. بهتر است قهوه را از روز قبل دم کنید و بگذارید در یخچال خنک شود.

فراپوچینو خانگی

مواد لازم برای تهیه فراپوچینو

3 فنجان قهوه قوی
2/3 قوطی شیر غلیظ شده شیرین شده
1 فنجان شیر کامل
1/2 دانه وانیل
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
8 عدد یخ

قهوه غلیظ را دم کنید و بگذارید خنک شود. از یخچال یا فریزر برای سرعت بخشیدن به فرآیند استفاده کنید یا فقط بگذارید یک شب در یخچال بماند.قهوه سرد قوی، شیر غلیظ شده شیرین را به مخلوط کن اضافه کنید.دانه وانیل را خرد کنید. از نصف دانه خرد شده استفاده کنید و دانه ها را بتراشید. دانه ها را در مخلوط کن بریزید. عصاره وانیل را اضافه کنید. باقی مانده مخلوط کن را با یخ پر کنید (در بالای آن فضای کمی برای مخلوط کردن بگذارید)مخلوط کنید تا یکدست شود.سپس با خامه فرم گرفته سرو کنید. فراپوچینو را می توان در شیشه فریز کرد و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد!

انواع دستورفراپوچینو

موکا فراپوچینو: 1/3 فنجان شربت شکلات را اضافه کنید و روی خامه زده شده را با شکلات ریش ریش شده بپوشانید.

موکا فراپوچینو نعناع فلفلی: 3 قاشق غذاخوری شربت با طعم نعناع و 1/3 فنجان شربت شکلات اضافه کنید. روی آن را خامه فرم گرفته و شکلات تراشیده شده یا آب نبات های خرد شده بریزید.
فراپوچینو را با خامه شکلاتی بپوشانید.