قهوه ساده
04
دی

قهوه ساده بدون تجهیزات فانتزی یا گران قیمت

گاهی اوقات ما خود را در یک موقعیت دشوار می یابیم: نیاز فوری به قهوه داریم اما هیچ ابزار دم کردنی در دست نداریم. نگران نباشید، چند راه ساده برای دم کردن وجود دارد! در این مقاله چند نکته برای نحوه درست کردن قهوه ساده در خانه آورده شده است.

مواد لازم برای تهیه قهوه ساده

دانه آسیاب شده (نسبت: ۶۰ گرم در هر لیتر آب سرد)
اندازه گیری یا مقیاس
آب
منبع گرما: اجاق گاز، آتش یا بخاری کمپینگ

ابزار: قهوه جوش یا کتری

آب داخل ظرف را گرم کنید. به محض اینکه آب به دمای جوش رسید ظرف را از منبع حرارت دور کنید. تفاله های قهوه را اندازه بگیرید و داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. ظرف را دوباره روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه دیدید قهوه شروع به ایجاد حباب می کند، ظرف را دوباره از روی حرارت بردارید. بگذارید قهوه ۴ دقیقه دم بکشد.  در این مرحله چند ترفند اختیاری وجود دارد که می توانید انجام دهید: این کار با افزودن مقداری آب سرد روی قهوه انجام می شود. از طرف دیگر، می‌توانید به ظرف ضربه بزنید. یک شاخه کوچک کاج را در دهانه ظرف بچسبانید. هنگام ریختن، تفاله ها را نگه می دارد!

درست کردن قهوه با کیسه فیلتر

فنجان، پارچ، کتری یا قوری – اساساً هر نوع ظرف ممکن است، همچنین یک فنجان در صورت استفاده از ظرف جداگانه برای دم کردن
دستمال کاغذی یا پارچه  – اساساً هر نوع ماده فیلتر ساخته شده از کاغذ، پارچه یا پلاستیک
ریسمان، روبان یا گیره لباس

نحوه دم کردن:

آب را گرم کنید.
فیلتر را در بالای ظرف قرار دهید.
یک گودال در وسط فیلتر ایجاد کنید تا تفاله های قهوه را داخل آن بریزید.
فیلتر را با نخ، روبان یا گیره لباس در جای خود وصل کنید.
فیلتر را خیس کنید.
تفاله های قهوه را اندازه بگیرید و داخل فیلتر بریزید.
آب داغ اضافه کنید.
پس از اتمام دم کردن، فیلتر را با تفاله جدا کنید.

ابزار: فنجان، پارچ، کتری یا کاسه – اساساً هر نوع ظرف، همچنین یک فنجان قهوه در صورت استفاده از ظرف جداگانه برای دم کردن صافی یا صافی
نحوه دم کردن: آب را گرم کنید. صافی را در بالای ظرف قرار دهید. تفاله های قهوه را اندازه بگیرید و داخل صافی بریزید. صافی را در بالای ظرف قرار دهید. اگر ظرف پهن است، می‌توانید صافی را نیز در پایین قرار دهید، فقط مطمئن شوید که لبه صافی در مایع ادغام نمی‌شود.
آب داغ اضافه کنید: پس از اتمام دم کردن، فیلتر را با خاک جدا کنید.
 

بدون نیاز به فرنچ پرس قهوه درست کنید!

 

ابزار:

فنجان، پارچ، کتری – با هر نوع ظرفی
فنجان قهوه
برای کسانی که سخت گیر هستند که قهوه تفاله نداشته باشد: صافی/الک یا دستمال کاغذی یا پارچه

نحوه دم کردن:

آب را گرم کنید.
تفاله های قهوه را اندازه بگیرید و در ظرف بریزید.
آب داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
بگذارید تقریباً خیس بخورد. ۴ دقیقه.
اگر از فیلتر استفاده نمی کنید، قهوه را به آرامی در فنجان بریزید تا تفاله ها را در ظرف نگه دارید. در صورت فیلتر کردن، ماده فیلتر انتخابی را در بالای فنجان یا درست زیر ظرف قرار دهید.
قهوه را از طریق فیلتر داخل فنجان بریزید.

 

همانطور که می بینید، راه های آسان و جالبی برای دم کردن قهوه بدون دستگاه واقعی یا مخروط فیلتر حرفه ای وجود دارد.