قهوه سرد وانیلی
15
فروردین

قهوه سرد وانیلی خانگی آسان!

 قهوه سرد وانیلی خانگی آسان با دانه وانیل و با کرم قهوه وانیلی ساده سرو می شود. این قهوه وانیلی صاف، خامه ای و کمی شیرین به همان اندازه قهوه خانه ای است. این روزها برای گذراندن روزهایم به کافئین متکی نیستم اما هنوز عاشق یک فنجان قهوه عالی هستم. با گرم شدن هوا، من معمولاً از قهوه داغ به قهوه سرد شیفت می کنم . و این قهوه سرد مورد علاقه من است.

قهوه سرد از ترکیب دانه های درشت قهوه با آب (من یک دانه وانیل هم اضافه می کنم!) تهیه می شود و سپس اجازه می دهیم 12 تا 15 ساعت در یخچال بماند. مخلوط صاف می شود و چیزی که باقی می ماند قهوه خوش طعم و صاف است. من همچنین دانه وانیل تازه را به قهوه صاف شده اضافه می کنم که این مرحله اضافه است ولی طعم لطیف وانیلی را با تعداد زیادی دانه های وانیلی اضافه می کند.

بهترین روش برای سرو قهوه وانیلی

بهترین راه برای سرو این قهوه در یک لیوان بلند پر از یخ با کرم قهوه وانیلی است. این یک راه خوشمزه برای اضافه کردن طعم به فنجان قهوه است. من برای این دستور از خامه وانیلی استفاده کردم زیرا می خواستم طعم وانیلی را که در خود قهوه است تقویت کنم، اما طعم کاراملی نیز عالی است.

طرز تهیه سیروپ کارامل 5 دقیقه ای

طرز تهیه آیس لاته کارامل

مواد لازم

  • 1 فنجان دانه های قهوه کامل، من ترکیب تیره تر را ترجیح می دهم
  • 4 فنجان آب صاف شده
  • ½ دانه وانیل، از طول تقسیم شده، اختیاری است
  • خامه وانیلی ساده

طرز تهیه قهوه سرد وانیلی

دانه های قهوه را درشت آسیاب کنید و به یک پارچ یا کاسه بزرگ پر از 4 فنجان آب اضافه کنید. دانه وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی آن را بپوشانید و به مدت 12-15 ساعت در یخچال قرار دهید. صافی توری را با پارچه پنیر یا فیلتر قهوه بپوشانید و روی یک فنجان یا کاسه بزرگ قرار دهید. قهوه را در صافی بریزید، دانه وانیل را نگه دارید و تفاله ها را دور بریزید. دانه‌های وانیل را بشویید تا تفاله‌های قهوه از بین برود، سپس از یک چاقو برای جدا کردن دانه‌ها از داخل غلاف استفاده کنید.

دانه های وانیل را به قهوه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. قهوه را روی یخ با کرم وانیلی سرو کنید. اگر قهوه شما واقعا قوی و غلیظ است، می توانید آن را با کمی آب رقیق کنید. باقی مانده را می توان در یخچال نگهداری کنید.

توجه

قهوه سرد نسبت به قهوه دم کرده سنتی کافئین بیشتری دارد. هنگام تهیه قهوه سرد وانیلی، معمولاً دانه‌های معمولی و بدون کافئین را قبل از آسیاب کردن، مخلوط می‌کنم. با خیال راحت این را بدون کافئین، تمام معمولی یا نصف و نیمه درست کنید.


کالری: 50 کیلو کالری
اطلاعات تغذیه تخمینی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و بر اساس محصولات به کار رفته و اندازه سرو متفاوت باشد.


مطالب مرتبط:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله