لاته آرت حرفه ای
09
فروردین

لاته آرت حرفه ای و مبانی آن!

تاریخچه لاته آرت به قرن ها قبل برمی گردد.ویژگی‌های بارز لاته آرت حرفه ای، تعریف الگو و تقارن، کنتراست خوب و درخشش براق بدون حباب‌ است. برای ایجاد یک طرح، باید بر مهارت های اولیه باریستا تسلط داشته باشید – اسپرسو باید خوب باشد و شیر به شکل میکروفوم صاف ابریشمی ساخته شده باشد.

چگونه لاته آرت حرفه ای بسازیم

کلاسیک ترین طراحی لاته آرت، قلب و برگ مانند هستند. باریستاهای باتجربه تر نیز قادر به تولید قو و لاله هستند.رومن کولپاکتسی، مربی باریستا از انجمن باریستا فنلاند، می‌گوید: «وقتی بر تکنیک‌های کلیدی تسلط یافتید، می‌توانید لاته آرت حرفه ای با طرح‌های بی‌پایانی جدید و با تغییر الگوهای سنتی ایجاد کنید. لاته آرت حرفه ای تکنیکی است که در آن طرح با ریختن شیر روی قهوه از ارتفاعی مشخص و حرکت پارچ برای ترکیب کف شیر و خامه ایجاد می شود. در حکاکی، شیر و خامه با وضوح بیشتری از یکدیگر جدا می شوند و الگو با قلم اچ تکمیل می شود.

“شما می توانید با لاته آرت بی پایان سرگرم شوید. کولپاکتسی می‌گوید: خیلی خوب است که مردم در مورد قهوه هیجان‌زده می‌شوند و الگوهای شگفت‌انگیزی ارائه می‌کنند. در دوره آموزش لاته آرت آکادمی ژینو می توانید به راحتی طراحی لاته را پیاده کنید.

 

طراحی لته حرفه ای
به گفته کلپاکتسی، محبوبیت لاته آرت دست در دست هم با افزایش کلی آگاهی مصرف کنندگان از قهوه افزایش یافته است. مصرف کنندگان امروزی یاد گرفته اند که بر کیفیت قهوه پافشاری کنند.کولپاکتسی می‌گوید: «یک نوشیدنی با طعم عالی که سریع تحویل داده می‌شود و الگوی تعریف خوبی دارد، نشانه یک باریستای حرفه‌ای است که برای کار، مواد اولیه و مشتریان خود ارزش قائل است.

تاثیر شبکه های اجتماعی در تبدیل لاته آرت به یک پدیده جهانی

ظهور رسانه های اجتماعی همچنین نقش مهمی در تبدیل هنر لاته آرت حرفه ای به یک پدیده جهانی داشته است. در حال حاضر تمرکز بسیار بیشتری بر ارائه نوشیدنی وجود دارد زیرا مشتریان دوست دارند تصاویر فنجان های قهوه زیبا را به صورت آنلاین به اشتراک بگذارند.تقریباً سه میلیون پست اینستاگرام با هشتگ #latteart وجود دارد و محبوب‌ترین ویدیوهای latteart در یوتیوب تقریباً پنج میلیون بار دیده شده است. برندگان مسابقات قهرمانی باریستا در رسانه های اجتماعی محبوبیت پیدا می کنند و الهام بخش دیگر باریستاها در سراسر جهان هستند.
چا می‌گوید: «من عاشق فرآیندی هستم که با انتقال الگو از تصورات شما در فنجان تکمیل می‌شود.