لوازم باریستایی چیست؟چه لوازمی برای آموزش نیاز است؟
راهنمای آموزشی زیر مخصوص باریستاهایی است که با تجهیزات و لوازم باریستایی در محیط کار می کنند. اسپرسو با طعم عالی هنر سختی است که به آن مسلط می شوید. امیدواریم بتوانیم به شما کمک کنیم تا مهارتهایی را برای شما ایجاد کنیم که به عنوان یک باریستا بهترین قهوه را درست کنید.
آیا می دانید کدام لوازم باریستایی برای شما مناسب تر است؟
این راهنما به چند بخش تقسیم شده است و در نظر گرفته شده است .تهیه قهوه یک کار هنری است و باید از آن لذت برد. امیدواریم این راهنما برای شما مفید باشد.
۱. چرا باریستاها را آموزش دهیم؟
اگر در محیط کاری هستید که با قهوه سرو کار دارید، پس باید متعهد به تهیه و سرو نوشیدنی های قهوه با طعم عالی باشید. یک باریستا سنتی نحوه کار با دستگاه اسپرسوساز و مراحل لازم برای تهیه نوشیدنی های قهوه با طعم عالی را درک می کند. وقتی نوبت به خدمات رسانی به مشتریان می رسد، حرفه ای بودن کلید موفقیت کسب و کار شما است. اگر باریستاهای بسیار ماهر و حرفه ای آموزش دیده در تیم خود دارید، مطمئناً در یک روز شلوغ نگرانی نخواهید داشت!
گذراندن دوره باریستا، بازخورد مثبت مشتریان شما، افزایش فروش و سود، و خدمات دوستانه به مشتریان را تضمین می کند. همچنین مشتریان شما را تشویق میکند که به سراغ فنجان دوم بروند، اگر اولین فنجان قهوه آنها طعم خوبی داشت. باریستاها چهره کافی شاپ یا رستوران هستند. آنها برای موفقیت کسب و کار قهوه محور شما بسیار مهم هستند.
به غیر از قهوه، به وسایلی باحال نیاز خواهید داشت تا بتوانید بهترین هوسها را که تا به حال خوردهاید درست کنید.
لوازم باریستایی
-
تمپر
اولین وسیله در لیست لوازم باریستایی تمپر است. هنگامی که قهوه را آسیاب می کنید، این قهوه باید صاف و فشرده و در واقع تمپ شود. در غیر این صورت، آب خیلی سریع از آن عبور می کند. تمپرها در شکل ها و اندازه های مختلفی وجود دارند. از یک خط کش برای اندازه گیری بالای سبد فیلتر فلزی خود استفاده کنید و حدود 3-4 میلی متر را بردارید. متداولترین اندازه 58 میلیمتر است، بنابراین اگر این اندازه را اندازهگیری میکنید، ایمنترین اندازه آن با پایه 58 میلیمتری است.
آموزش تمپ کردن قهوه را می توانید در مقاله مربوط به همین موضوع مطالعه کنید.
-
NOCK BOX OR BIN
این یک سطل مخصوص برای ریختن قهوه استفاده شده شما در آن است. اگر می خواهید تفاله های قهوه را بازیافت یا کمپوست کنید عالی است.ولی جز اصلی لوازم باریستایی نیست.
-
کوزه یا پارچ شیر (پبچر) جز اصلی لوازم باریستایی
نمی توان بدون پبجر سیر فوم دار درست کرد. دو عدد پبچر نچسب. یکی در 12 اونس و دیگری 20 اونس.
-
دماسنج
هیچ چیز بدتر از شیر سوخته نیست. دمای ایده آل حدود 55 تا 65 درجه سانتیگراد است، بنابراین یک دماسنج ساده برای خود تهیه کنید تا حدس بزنید و هر بار فوم کردن کامل را تضمین کنید.
-
ترازو
-
شات شیشه ای
اگر ارتفاع زیر دسته شما محدود باشد یا اگر دوست دارید عکس های خود را تقسیم کنید، عالی هستند. همچنین برای بررسی حجم اسپرسویی که به تازگی ریخته اید مفید است.
-
برس و پارچه تمیز کردن وسیله ای که در لوازم باریستایی نادیده گرفته می شود:
پس از اتمام دم کردن، باید تمیز کنید. این لوازم باریستایی از اصلی ترین موارد هستند.
آیا می خواهید در مورد آموزش باریستا بیشتر بدانید؟ پست وبلاگ ما را در مورد موضوع مشاهده کنید.
۰ دیدگاه