ماندگاری دانه های قهوه
ماندگاری قهوه آسیاب شده چقدر است؟
راه هایی برای افزایش طول عمر دانه ها و آسیاب قهوه
این مراحل ساده را برای حفظ دانه ها و تفاله های قهوه خود دنبال کنید:
- آنها را در یک ظرف دربسته یا کیسه دربسته وکیوم قرار دهید.
- از قرار گیری در معرض رطوبت یا نور مستقیم خورشید خودداری کنید.
- آنها را در جای خشک و خنک مانند داخل کمد، کابینت، انباری یا حتی فریزر نگهداری کنید. فریز کردن قهوه
دانه های قهوه طعم رضایت بخشی را از 6 تا 9 ماه حفظ می کند. اگر بسته بندی باز شود، حدود 6 ماه فرصت دارید تا آنها آن را مصرف کنید.
چرا دانه های قهوه با منبع پایدار مهم هستند؟
یک راه مطمئن برای ماندگاری بیشتر دانههای قهوه از طریق تهیه دانههای ارگانیک است، زیرا کیفیت دانههای قهوه بر اجزای اصلی یک فنجان قهوه تأثیر میگذارد. مانند موارد زیر:
- طعم و مزه.
- رایحه.
- خنکی.
برخی ممکن است دانههای قهوه غیارگانیک را انتخاب کنند، زیرا معمولاً ارزانتر هستند، اما گاهی اوقات قیمتهای پایین باعث شک میشوند. به احتمال زیاد، کشاورز تولید کننده دانه دستمزد کافی برای کار سخت خود دریافت نکرده است. این عمل نه تنها استثمارگرانه است، بلکه تأثیر ضربهای بر این دارد که کشاورزان قهوه کیفیت را به دلیل دستمزد پایین قربانی کمیت میکنند. طبیعتاً این روی کالیبر حبوبات و در نتیجه طول عمر آنها تأثیر می گذارد. این مقدار اضافی را خرج کنید، و نتایج در فنجان شما آشکار خواهد شد.
برای یادگیری درست کردن انواع قهوه به صورت حرفهای و کاملا تخصصی باید به دوره باریستا مراجعه کنید که پیشنهاد ما برای شما انتخاب دوره باریستا جینو کافه است که صفر تا صد اصولی درست کردن قهوه به صورت عملی را یاد خواهید گرفت.