معنی باریستا و مهارت های مهم در این کار
مقدمه
معنی باریستا و مهارت های مهم در این کار
اگر تا به حال در ارتباط با کافه مطالبی شنیده باشید. احتمالا تا کنون نام باریستا به گوشتان خورده باشد. در واقع معنی باریستا در زبان انگلیسی به کسی گفته میشود. که در کافی شاپها مسئول سرو انواع قهوه و یا به اصطلاح نوشیدنیهای گرم است. این واژه از زمان قدیم در صنعت قهوه سازی مورد استفاده قرار میگرفته است، اما مدت کوتاهی است که وارد زبان فارسی شده.
باریستا کیست؟
هر قهوه خانه مدرنی که امروزه به آنها کافی شاپ میگویند. برای درست کردن انواع نوشیدنیهای گرم، احتیاج به فردی متخصص دارد. که با انواع دانه قهوه آشنایی داشته باشد و همچنین دوز دقیق آنها را بداند. تمام این کارها در کافی شاپ بر عهده باریستا میباشد. به بیان ساده تر تمام نوشیدنیهای خوش طعم و خوش عطری که شما در کافی شاپها میل میکنید، توسط این افراد تهیه و تولید میشود.
باریستا شغلی آینده دار:
شاید در ابتدای مطالعه این مقاله با خودتان بگویید که قهوه چی هم شد کار؟ اما در این مورد باید خدمت شما عرض کنم که این شغل در دنیا جزء یکی از باکلاس ترین و پر درآمد ترین شغلها محسوب میشود و افراد به راحتی از کنار آن نمیگذرند. معنی باریستا را کسی درک میکند که برای مدت کمی هم که شده، لذت انجام دادن این کار را تجربه کرده است و از شیرینیهای این شغل آگاهی دارد.
چه مهارت هایی را باید برای شغل باریستا فرا گرفت؟
شما برای این که بتوانید به این شغل ورود پیدا کنید. ابتدا باید معنی باریستا را بدانید و مهارتهای خاصی را بلد باشید تا بتوانید در این شغل موفق شوید.
همان طور که میدانید اکثر شغلها در جهان نیاز به یادگیری اولیه دارند. و شما نمیتوانید بدون اینکه از آنها اطلاعی داشته باشید. به آنها ورود کنید. شغل باریستا نیز از این قاعده مستثنی نیست و از آن پیروی میکند.
شاید تصور کنید که تمام مهارتهایی که یک باریستا باید بلد باشد در ارتباط با درست کردن قهوه است، اما در واقع این طور نیست.
یک باریستای خوب باید به غیر از این که توانایی بالایی در درست کردن انواع قهوه داشته باشد، باید روابط عمومی بالایی نیز در مقابله با افراد از خودش نشان دهد. این امر یکی از مهم ترین قوانین در مورد یک باریستا به حساب میآید.
کارگروهی در شغل باریستا :
معنی باریستا تنها در درست کردن قهوه خلاصه نمیشود. یکی دیگر از ارزشمند ترین مهارتهای یک باریستا، کارگروهی است. باریستاها به دلیل این که یکی از موثر ترین افراد در یک کافه به شمار میآیند، باید بتوانند هم زمان و هم کار خود را مدیریت کنند. یک باریستای خوب کسی است دوره آموزش باریستا را گذرانده است و پس از آن در کافه بتواند حتی در زمان شلوغی کافه نیز آرامش خودش را حفظ کند. در بسیاری از موارد یک باریستا میتواند به سایر افراد گروه در کارها کمک کند. اگر تا کنون دیده باشید کافههایی که هر کدام از افراد آن وظایف خود را میدانند و به آن عمل میکنند، هیچگاه در خدمات رسانی به مشتریان کم نمیگذارند و مشتری همیشه از این کافه ها راضی به منزل بر میگردد.
۰ دیدگاه