هر کافی شاپی برای حفظ حداکثر مشتریان به ویژه در فصول گرم، نیازمند منوی بار سرد شامل ماکتیل، شیک، گلاسه و اسموتی می باشد. تهیه این خوراکی ها و نوشیدنی ها چندان کار آسانی نیست. و تنها کسی می تواند این کار را به خوبی انجام دهد که دوره آموزش کافی شاپ مرتبط را گذرانده باشد.شما را با نمونه کار بار سرد هنرجویان آشنا می کنیم.
در دوره بار سرد ژینو، کاراموز نحوه تهیه میلک شیک ها، اسموتی ها، گلاسه ها و ماکتیل ها و متود های مختلف از جمله لایر،بلندینگ،شیکر و… را به طور کامل می آموزد. و برای تهیه مواد اولیه نیازی به هیچ هزینه ای ندارد. زیرا کل هزینه مواد اولیه این دوره بر عهده آموزشگاه است.
کاراموز در پایان این دوره کافی شاپ بار سرد می تواند انواع مختلف آیتم های بار سرد کافی شاپ را با کیفیت بالا درست کند. و با دستگاه های مورد استفاده در ساخت این آیتم ها به خوبی آشنا می شود. و می تواند به راحتی با آن ها کار کرده و آن ها تمیز و سرویس نماید. به علاوه گارنیش های مدرن و مولکولی نیز در این دوره کافی شاپ به صورت رایگان به کاراموز، آموزش داده می شوند.در پایین نمونه کار بار سرد هنرجویان در حین و پس از دوره می باشد.
برای آشنایی با دوره های به صفحه آشنایی با دوره های کافی شاپ مراجعه بفرمایید .