نوشیدنی مارگاریتا توت فرنگی:آماده اید؟
نوشیدنی مارگاریتا توت فرنگی سرد و با طراوت با توت فرنگی واقعی درست می شوند و به صورت یخی سرو می شوند. شما هر جرعه ای از این مارگاریتاهای خوش طعم (و زیبا!) را دوست خواهید داشت!
کی برای یک مارگاریتا توت فرنگی آماده است؟
این مارگاریتا توت فرنگی آسان و با طراوت در عرض چند دقیقه درست می شود. و اگر توت فرنگی مورد علاقه شما نیست، من یک آموزش مارگاریتا نارگیل دارم که می توانید آن را امتحان کنید!
طرز تهیه نوشیدنی مارگاریتا توت فرنگی
این کوکتل آسان در مخلوط کن درست می شود. می توانید یک مارگاریتا منجمد غلیظ درست کنید.
- توت فرنگی – تازه یا منجمد قند تکیلا لیکور پرتقال آب پرتقال (پرتقال معمولی یا پرتقال خونی) آب لیمو
طرز تهیه مارگاریتای منجمد :
از توت فرنگی یخ زده (ذوب نشده) استفاده کنید و چند فنجان یخ خرد را به مخلوط کن اضافه کنید.
روش انجام این کار به این صورت است:
مارگاریتا توت فرنگی
مواد لازم
- 4 فنجان توت فرنگی خرد شده*
- ⅓ فنجان شکر دانه ریز
- ▢ ½ فنجان آب پرتقال تازه، من از پرتقال معمولی و پرتقال خونی استفاده کرده ام
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، اختیاری
طرز تهیه :
توت فرنگی، شکر و دو قاشق غذاخوری آب را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در صورت لزوم، کمی آب اضافه کنید تا یکدست شود (این بستگی به آبدار بودن توت فرنگی شما دارد).
یک الک توری ریز را روی یک پیمانه شیشه ای بزرگ قرار دهید و مخلوط را داخل آن بریزید. مخلوط را به آرامی فشار دهید و از صافی هم بزنید. مواد جامد را دور بریزید. شما باید حدود 1-½ فنجان پوره توت فرنگی داشته باشید. ممکن است به همه آن نیاز نداشته باشید.
آب پرتقال، آب لیموترش و 1 فنجان پوره توت فرنگی را به مخلوط کن اضافه کنید. و هم بزنید تا مخلوط شوند. در صورت لزوم مواد را بچشید و تنظیم کنید. در لیوان های پر از یخ سرو کنید.
طرز تهیه نوشیدنی مارگاریتا توت فرنگی به صورت منحمد :
همه مواد را با تقریباً 2 فنجان یخ خرد شده در مخلوط کن ترکیب کنید. آنقدر عمل کنید تا صاف شود. و با اضافه کردن یخ بیشتر تنظیم کنید. سپس بلافاصله سرو کنید.
نکات:
*در صورت تهیه مارگاریتای منجمد از توت فرنگی منجمد (هنوز منجمد) استفاده کنید.
همه مواد را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید. این یک مارگاریتای ملایم شیرین می کند. می توانید پرتقال را زیاد کنید. اگر میخواهید شیرینتر باشد، شربت و/یا آب پرتقال را زیاد کنید.
برای آغشته کردن لبه لیوان به شکر یا نمک درشت: لبه لیوان را با لیمو یا کمی آب بمالید. نمک یا شکر را در بشقاب بریزید و لبه لیوان را داخل نمک یا شکر بچرخانید.
۰ دیدگاه