این هات چاکلت مکزیکی خامه ای با دو نوع شکلات و کمی ادویه، طعم دار شده است. بهترین راه برای گرم شدن در یک روز سرد زمستانی! این هات چاکلت ادویه دار و خامه ای مانند دسر در لیوان است. آسان، خوش طعم و بسیار شکلاتی است. من از دستور غذای شکلات داغ مورد علاقه ام به عنوان پایه استفاده کردم، با چند تغییر آن را به شکلات داغ مکزیکی تبدیل کردم.
طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی
مواد زیر را در یک ظرف روی حرارت متوسط رو به پایین با هم ترکیب کنید:
- -شیر
- – پودر کاکائو
- – شکر دانه ریز
شکر به اندازه ای است که نوشیدنی را به اندازه لازم شیرین کند. می توانید مقدار را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید. ادویه جات ترشی جات (دارچین و فلفل کاین) – این ادویه ها هستند که آن را به شکلات داغ مکزیکی تبدیل می کنند. دارچین و کمی کاین به گرمای آن میافزاید. چیپس شکلات تیره در شیر گرم ذوب می شوند و شکلات داغ را صاف و خامه ای می کنند. عصاره وانیل – پاشیدن وانیل طعم ها را کامل می کند.
با تزیینات هات چاکلت مکزیکی از تزئینات خود لذت ببرید! نوشیدنی خود را با یکی از موارد زیر پر کنید:
- چوب دارچین
- خامه زده شده
- مارشمالو
- شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی
- سس شکلات یا سس کارامل
- ۲ فنجان شیر
- 2 فنجان نصف و نیم
- ¼ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
- ¼ فنجان شکر دانه ریز
- 1 ½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- ½ فنجان چیپس شکلات تلخ/شیرین
- ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- فلفل کاین به اندازه دلخواه
- تزیینات اختیاری: خامه فرم گرفته، مارشمالو، شکلات خرد شده، چوب دارچین
آموزش شکلات داغ مکزیکی
شیر، پودر کاکائو، شکر، دارچین و فلفل کاین را در ظرفی با همزن بزنید. روی حرارت متوسط رو به پایین بجوشانید و گهگاهی هم بزنید تا مخلوط کاملاً ترکیب شود و داغ شود اما قبل از اینکه به جوش بیاید. شکلات چیپسی و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این هات چاکلت مکزیکی را با چاشنی های دلخواه سرو کنید.
کالری: 360 کیلو کالری | کربوهیدرات: 35 گرم | پروتئین: 7 گرم | چربی: 23 گرم | چربی اشباع شده: 16 گرم | کلسترول: 45 میلی گرم | سدیم: 238 میلی گرم | پتاسیم: 382 میلی گرم | فیبر: 3 گرم | شکر: 21 گرم | ویتامین A: 428IU | ویتامین C: 1 میلی گرم | کلسیم: 360 میلی گرم | آهن: 1 میلی گرم
اطلاعات تغذیه تخمینی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و ممکن است بر اساس محصولات استفاده شده و اندازه سرو متفاوت باشد.