کافه بوستلو را مانند یک حرفه ای درست کنیم!

کافه بوستلو

اگر از طرفداران اسپرسو هستید اما اسپرسوساز یا دستگاه اسپرسوساز ندارید، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم! با استفاده از یک دستگاه قهوه ساز ساده، می توانید به سرعت یک فنجان غلیظ کافه بوستلو دم کنید. این قهوه تیره کوبایی ریز آسیاب شده و آماده دم کردن است.
در این راهنما، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه کافه بوستلو را در قهوه ساز قطره ای خود درست کنید. این روش آسان، ارزان و از همه مهمتر خوشمزه است!

کافه بوستلو چیست؟

کافه بوستلو یک برند کوبایی از قهوه روست تیره ریز آسیاب شده است. طعمی غنی و شکلاتی دارد و می‌توان آن را با استفاده از روش‌های مختلف دم‌آوری از جمله دستگاه‌های اسپرسوساز و اسپرسوسازهای قابل حمل دم کرد. هنگام دم کردن در قهوه ساز قطره ای، به خاطر داشته باشید که این قهوه قوی است، بنابراین بهتر است کمتر از آن استفاده کنید. اگر می خواهید طرز تهیه کافه بوستلو را یاد بگیرید، به پایین بروید!

 چگونه یک کافه بوستلو درست کنیم؟

توجه: این قهوه را می‌توان با استفاده از روش‌های مختلف دم‌آوری درست کرد. با این حال، استفاده از دستگاه قطره‌ای بسیار آسان است! برای این راهنما از قهوه ساز مستر قهوه 12 فنجانی استفاده کردیم.

مواد لازم برای تهیه کافه بوستلو

  • قهوه آسیاب شده کافه بوستلو
  • آب سرد فیلتر شده
  • تجهیزات
  • قهوه ساز قطره ای
  • فیلتر قهوه

1. آب را به قهوه ساز خود اضافه کنید.

آب سرد را به مخزن آب در پشت دستگاه اضافه کنید. این برند توصیه می کند که به ازای هر قاشق غذاخوری قهوه شش اونس آب سرد اضافه کنید.

2. فیلتر و قهوه را تنظیم کنید.

یک فیلتر سبد شکل شماره 4 را در سبد فیلتر قرار دهید. سپس یک قاشق غذاخوری قهوه اضافه کنید و مطمئن شوید که تفاله ها به طور یکنواخت پخش شوند. اگر اسپرسو بیشتری درست می‌کنید یا می‌خواهید قوی‌تر باشد، قهوه بیشتری را اضافه کنید.

3. شروع به دم کردن کنید.

دستگاه خود را روشن کنید و بگذارید دم بکشد. بسته به قهوه ساز شما ممکن است تا 10 دقیقه طول بکشد.

4. سرو کنید و لذت ببرید!

اسپرسوی خود را در فنجان های کوچک بریزید. اسپرسو را اغلب سیاه می نوشند، اما در صورت تمایل می توانید شکر یا خامه اضافه کنید. اگر می خواهید خلاق باشید، سعی کنید یک خامه یا سیروپ خانگی درست کنید! برای اصیل ترین تجربه، از اسپرسو کافه بوستلو با چند دوست لذت ببرید.

حالا یاد گرفتی

این آسان نبود؟ سخت ترین بخش دم کردن این قهوه، تنظیم نسبت به آب است که مطابق با ترجیحات شما باشد. خوشبختانه، این مدت زمان زیادی طول نمی کشد و در کمترین زمان ممکن اسپرسویی قوی و خوش طعم می نوشید. کافی شاپ را رها کنید و به جای آن کافه بوستلو را در خانه خود درست کنید!
برای یادگیری درست کردن انواع قهوه به صورت حرفه‌ای و کاملا تخصصی باید به دوره باریستا مراجعه کنید که پیشنهاد ما برای شما انتخاب دوره باریستا جینو کافه است که صفر تا صد اصولی درست کردن قهوه به صورت عملی را یاد خواهید گرفت.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها