کافی‌شاپ داری ذوقی نیست و نیاز به آموزش دارد
۰۵
بهمن

کلاس کافی شاپ داری و مدیریت کافی شاپ

راه اندازی یک کافی‌شاپ بدون تجربه قبلی به احتمال زیاد منجر به شکست خواهد شد از این رو پیش از باز کردن یک کافی‌شاپ نیاز است که به فکر رفتن به یک کلاس کافی شاپ داری باشید.

با شرکت در دوره‌های مربوط به کافی‌شاپ داری، شما می‌توانید با دانش، شناخت لازم از منابع و با یک برنامه گام به گام عملی وارد این حرفه شوید.

از این رو به شما توصیه می‌کنیم که این راهنما را با دقت تا انتها بخوانید.

کلاس کافی شاپ داری

با شرکت در کلاس کافی شاپ داری شما می‌توانید با یک تجربه یادگیری شخصی و واقعی با اصول پایه‌ای لازم در خصوص نحوه درست کردن قهوه آشنا شوید.

در این دوره‌های کوتاه مدت آموزش‌های عملی باریستا به شما آموزش داده می‌شود. و کلیه منابع لازم برای کسب اطلاعات کافی در این حرفه به شما ارائه می‌شود. منابعی مانند یک جزوه کامل در خصوص کافی‌شاپ داری، کتابچه راهنما، نحوه استفاده از برنامه‌های مالی و …

به همه شرکت کنندگان در این دوره‌ها بعد از گذراندن آموزش‌ها و کسب مهارت لازم مدرک معتبر ارائه می‌شود.

برای موفقیت در کافی‌شاپ داری، باید به صورت پایه¬ای با اصول آن آشنا شد
برای موفقیت در کافی‌شاپ داری، باید به صورت پایه¬ای با اصول آن آشنا شد

آموزش کار در کافی‌شاپ

داشتن یک پرسنل آموزش دیده در کافی‌شاپ داری بسیار مهم است. از این رو کارکنان حتماً باید در یک کلاس کافی شاپ داری شرکت کرده و آموزش‌های لازم را در این خصوص دیده باشند.

حتی بهترین قهوه‌های کشت و فراوری شده می‌تواند توسط یک باریستای بدون تجربه و فاقد آموزش خراب شود. ارائه یک قهوه خوب در یک کافی‌شاپ حاصل یک تیم کاری است که به کار خود علاقه داشته و درک کاملی در مورد نحوه انجام کار خود و تجهیزات مورد استفاده داشته باشند.

برای مدیریت مناسب یک کافی‌شاپ لازم است که مهارت‌هایی که کارکنان برای ارائه بهتر خدمات نیاز دارند. را شناسایی کرده و پیش از اشتغال آن‌ها حتماً، آموزش‌های لازم تئوری و عملی به ایشان داده شود.

این آموزش می‌تواند با شرکت در یک دوره آموزشی از پیش تعیین شده باشد. یا اینکه به تناسب آموزش‌های لازم به ایشان داده شود. طبیعی است کارکنانی که پیش از مشغول به کار شدن آموزش لازم را دیده باشند، عملکرد بهتری از سایرین از خود نشان می‌دهند.

کارکنان کافی‌شاپ باید مهارت‌های تئوری و عملی را گذرانده باشند
کارکنان کافی‌شاپ باید مهارت‌های تئوری و عملی را گذرانده باشند

دوره مدیریت کافی‌شاپ

برخی از مدیران کافی‌شاپ‌ها تصمیم می‌گیرند که برای کاهش هزینه و وقت خودشان به آموزش نیروها بپردازند. ولی سؤالی که به وجود می‌آید این است که آیا این مدیران از تجربه و توانایی علمی لازم برای برگزاری یک کلاس کافی شاپ داری خصوصی دارند؟

بهتر است این افراد پیش از اینکه دست به چنین کاری بزنند. حداقل خودشان در دوره مدیریت کافی‌شاپ شرکت کرده و آموزش‌های لازم را در این خصوص به دست آورده باشند.

در این دوره مهارت جویان با همه در حرفه کافی‌شاپ از چگونگی نوشتن یک طرح تجاری کافی‌شاپ گرفته تا نحوه پیش بینی هزینه‌های شروع کار، ویژگی‌های لازم برای یک مکان مناسب برای کافی‌شاپ، نحوه انتخاب تجهیزات لازم، چیدمان مناسب فضا، چگونگی چیدن یک منو، مدیریت امور جاری کافی‌شاپ، شناخت انواع قهوه و نحوه درست کردن آن‌ها و نحوه ساخت نوشیدنی‌های مکمل به صورت تئوری و عملی آشنا می‌شوند.

نکته پایانی اینکه استفاده از آموزش و تجربیاتی که به صورت علمی به انتقال مهارت‌های کافی‌شاپ داری می‌پردازند. راهی مطمئن‌تر برای بهره‌مند شدن از فواید این آموزش‌ها و در نتیجه گرفتن نتیجه بهتر در کلاس کافی شاپ داری و کار کافی‌شاپ است.

می‌توان با شرکت در کلاس کافی‌شاپ داری به نتیجه بهتر در این حرفه دست یافت
می‌توان با شرکت در کلاس کافی شاپ داری به نتیجه بهتر در این حرفه دست یافت