دورهی حرفهای آموزش باریستا
قطعا شخصی که بخواهد باریستا شود و وارد این حرفه شود باید در کلاس های باریستا شرکت کند. مراکز متعددی این دوره ها را برگذار می کند.در دوره باریستا آکادمی ژینو هنرجو مهارتهایی را کسب می کند که در محل کار بتواند آنها را به کار گیرد.شرایط و فضای کلاس از جمله موارد مهمی است که باید در نظر بگیرید. مکان کلاس باریستا باید استاندارد بوده و محیطی شبیه کافه داشته باشد که هنرجو در حین آموزش آن را لمس کند.وجود دستگاههای پیشرفته موجود در کلاس برای آموزش قهوه بسیار لازم و ضروری می باشد.
آکادمی آموزش باریستای ژینو اولین کافی شاپ است که اساتید آن دارای مجوز آموزشی از آکادمی ASU و QAI هستند که هنگام ثبت نام قابل استعلام می باشد. این دوره آموزش صفر تا صد باریستا است.
شرایط آموزش :
-
- کلاس 1 نفره
- امکان بازگشت وجه درصورت عدم یادگیری
- امکان برگزاری جلسات فشرده
- محیط آموزشی استاندارد
سرفصل های دوره آموزش باریستا
- بار گرم و بار قهوه
- لاته آرت تخصصی
- موج سوم قهوه (کمکس، V60 ، سایفون ، آیروپرس ، فرنچ پرس)
- موکتل
- میکسولوژی مولکولی و مولتی لایه
- شیک
- گلاسه
- اسموتی
- فراپه
- دمنوش
- آیس
- گارنیش های مدرن
- دکورینگ مولکولی
- قهوه شناسی
- تنظیم آسیاب
- شستشوی دستگاه اسپرسو
- مدیریت
همچینین با ابزار باریستا به خوبی آشنا می شوید.
دوره آموزش باریستا در آکادمی ژینو
استاد شوید در هنر باریستا با دورهای شگفتانگیز
قطعا شخصی که بخواهد باریستا شود و وارد این حرفه شود باید در کلاس های باریستا شرکت کند. مراکز متعددی این دوره ها را برگذار می کند.در دوره باریستا آکادمی ژینو هنرجو مهارتهایی را کسب می کند که در محل کار بتواند آنها را به کار گیرد.شرایط و فضای کلاس از جمله موارد مهمی است که باید در نظر بگیرید.مکان کلاس باریستا باید استاندارد بوده و محیطی شبیه کافه داشته باشد که هنرجو در حین آموزش آن را لمس کند.وجود دستگاه های پیشرفته موجود در کلاس برای آموزش قهوه بسیار لازم و ضروری می باشد.
آکادمی آموزش باریستای ژینو اولین کافی شاپ است که اساتید آن دارای مجوز آموزشی از آکادمی ASU و QAI هستند که هنگام ثبت نام قابل استعلام می باشد. این دوره آموزش صفر تا صد باریستا است.
آموزش باریستا شامل موارد زیر است:
آموزش کامل باریستا: از قهوه تا فنجان
شرایط آموزش :
- کلاس های خصوصی با نیمه خصوصی
- بروزترین تجهیزات و محیط استاندارد آموزشی
- پشتیبانی بعد دوره
- امکان برگذاری جلسات فشرده
- ارائه مدرک شرکتی یا فنی حرفه ای(بین المللی)
- مواد اولیه رایگان
- تضمینی
باریستا باید بتواند موارد زیر را در آموزش فرا بگیرند:
- با دستگاه اسپرسو کار کند.
- فوم شیر را آماده کند.
- کیفیت مواد اولیه را تشخیص دهد.
امروز با ما تماس بگیرید و کار خود را به عنوان یک باریستا شروع کنید!
چرا آموزش باریستا با آقای مهرداد آذریار؟
کلاس های آموزش باریستا با هدایت آقای مهرداد آذریار
برنامه درسی:
ظرفیت کلاس:
کیفیت مربیان:
توصیفات:
مدرک باریستا
مدرک بین المللی باریستا
برای گرفتن مدرک باریستا دنبال مدرک بین اللملی باریستا باشید.آکادمی ژینو پس از اتمام دوره آموزش مدرک باریستای بین المللی به شما اعطا می کند.این مدرک رایگان بین المللی و معتبر و قابل استعلام می باشد. از آنجایی که عده ی زیادی به فکر مهاجرت هستند این مدرک برای مهاجرت باریستا ها به کشورهایی از جمله کشورهای اروپایی مناسب است.آنها می توانند در هتل ها و کافی شاپ ها و رستوارن ها به راحتی استخدام شوند.
باریستا
باریستا چیست؟
باریستا کیست؟
آموزش باریستایی
چگونه یک لاته درست می شود؟
آیا تاکنون به یک کافی شاپ تخصصی رفته اید که در آن همه نوشیدنی ها – و حتی اندازه فنجان ها – نامهای عجیب و غریب دارند؟ اگر چنین است ، شما به دیدن یک باریستا رفته اید.پس برای آشنایی با آموزش باریستا ( آموزش باریستایی ) یا ما همراه باشید.تا شما را با وظایف باریستا و دوره آموزش باریستا آشنا کنیم . باریستا شخصی است که نوشیدنی های قهوه مبتنی بر اسپرسو را تهیه می کند. باریستا ( باریستایی ) معمولاً در کافی شاپ های تخصصی کار می شود. برای اینکه یک باریستا باشید باید یاد بگیرید که چگونه انواع مختلف نوشیدنی قهوه درست کنید. همچنین ممکن است لازم باشد کمی هنرمند باشید! و نکات باریستایی را به خوبی فرا بگیرید. مطلب لاته باریستا را مطالعه کنید.
باریستا شخصی است که نوشیدنی های قهوه مبتنی بر اسپرسو را تهیه می کند.
باریستا کلمه ایتالیایی است. در ایتالیا ، باریستا (باریستایی) از همه نوع نوشیدنی ها، و نه فقط قهوه را سرو می کند.
آموزش باریستا از مبتدی تا حرفه ای
کلمه باریستا از ایتالیا آمده است . جایی که به معنای “بارمن” مرد یا زن است که به طور معمول در پشت پیشخوان کار می کند. ، و نوشیدنی های گرم (مانند اسپرسو) ، نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی سرد و میان وعده ها را سرو می کند. جمع آن در انگلیسی baristas است ، در حالی که در ایتالیایی این جمع برای مردانه (به معنای واقعی کلمه به معنای “barmen” ، “بارتندری“) یا باریستایی(باریستا) برای مونث (به معنای واقعی کلمه به معنای “barmaids” است.
پیشنهاد می کنیم مقاله مربوط به منشا باریستا را مطالعه کنید.
در حالی که این عنوان تنظیم نشده است .بیشتر کافی شاپ ها برای توصیف آماده کننده قهوه و اپراتور دستگاه اسپرسو از این عنوان استفاده می کنند. ساخت اسپرسو خوب برای یک باریستا ضروری است. برای آشنایی با آموزش باریستا و مزایای آن به صفحه مورد نظر مراجعه بفرمایید.
آموزش جامع باریستا
آموزش جامع باریستا یک پله مهم به سوی تسلط بر هنر قهوهسازی است که از مهارتهای مبتدی تا تخصصهای پیشرفته این عرصه را به شما میآموزد. از تهیه اسپرسو با دقت تا ترکیبهای متفاوت از قهوه و شیر خام، این آموزش به شما امکان میدهد تا به عنوان یک باریستا تمام جنبههای این هنر را از نگاه تئوری تا عملی آشنا شوید.
در این آموزش جامع، از مبانی قهوهشناسی شروع میکنیم. شما با شناخت دانههای قهوه از جمله منشأها، روشهای فرآوری و تأثیرات مختلف بر مزه و عطر قهوه آشنا میشوید. سپس به مرور به تجهیزات قهوهسازی میپردازیم و تکنیکهای تهیه اسپرسو و تزیین نوشیدنیها با شیر خام را بیاموزید.
آموزش حرفه ای قهوه سازی
آموزش حرفه ای قهوه سازی شامل تهیه انواع نوشیدنیهای قهوهای از جمله کاپوچینو، لاته، اسپرسو و بیشتر است. شما با ترکیبهای مختلف از اسپرسو، شیر و مواد افزودنی آشنا میشوید تا بتوانید نوشیدنیهای متنوعی با طعمها و مزههای متفاوت ایجاد کنید.
دوره آموزشی تخصصی باریستا
همچنین به شما مهارتهای لاتهآرت را نیز آموزش میدهد. ایجاد طرحهای هنری و خلاقانه بر روی سطح نوشیدنیها با شیر خام، تجربهای هیجانانگیز برای شما به ارمغان میآورد و توانایی خلق آثار هنری را در قهوههای خود به شما میآموزد.
با شرکت در دوره آموزش باریستا، نه تنها مهارتهای تهیه قهوه و تزیین نوشیدنیها را به دست میآورید، بلکه با شناخت بهتر دنیای قهوه و ارتقاء مهارتهای خود به سطوح حرفهای، میتوانید به عنوان یک باریستا ماهر و متخصص در دنیای این هنر شکوفا شوید.
در کلاس باریستا چه چیزهایی یاد میگیرید؟
- کار با لوازم باریستایی
- آماده نمودن نوشیدنی های گرم در منو کافه بر پایه اسپرسو به صورت حرفه ای.
- ارائه اطلاعات مفید در مورد نوشیدنیهای مختلف در صورت پرسش مشتری.
- کنترل کردن مواد اولیه خریداری شده کافه و اطمینان از مرغوبیت آن.
- هنر تزئین شیر و قهوه به طور حرفه ای.
- توانایی به وجود آوردن طعم های جدید و قابلیت نوآوری.
یادگیری باریستا
در حین یادگیری فنون باریستایی باید اصول دم کردن قهوه با کیفیت و مهارت های اسپرسو را پوشش دهد. از آنجایی که ما عمیقاً به عناصر ضروری دم کردن قهوه با کیفیت می پردازیم. هنرجویان ما از طریق آزمایشهای عملی هدایتشده و تمرینهای چشایی یاد میگیرند که چگونه نتایج بیمزه را شناسایی و عیبیابی کنند، سپس این مهارتها را در دم کردن قهوه به کار میبریم.
معنی باریستا
کلمه باریستا از ایتالیا آمده است . جایی که به معنای “بارمن” مرد یا زن است که به طور معمول در پشت پیشخوان کار می کند. ، و نوشیدنی های گرم (مانند اسپرسو) ، نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی سرد و میان وعده ها را سرو می کند. جمع آن در انگلیسی baristas است ، در حالی که در ایتالیایی این جمع برای مردانه (به معنای واقعی کلمه به معنای “barmen” ، “بارتندری“) یا باریستایی(باریستا) برای مونث (به معنای واقعی کلمه به معنای “barmaids” است.
پیشنهاد می کنیم مقاله مربوط به منشا باریستا را مطالعه کنید.
در حالی که این عنوان تنظیم نشده است .بیشتر کافی شاپ ها برای توصیف آماده کننده قهوه و اپراتور دستگاه اسپرسو از این عنوان استفاده می کنند. ساخت اسپرسو خوب برای یک باریستا ضروری است. برای آشنایی با آموزش باریستا و مزایای آن به صفحه مورد نظر مراجعه بفرمایید.
باریستا کیست؟
Baristas به طور کلی با یک دستگاه اسپرسو تجاری فعالیت می کند ، و نقش آن آماده سازی شات است. میزان اتوماتیک یا دستی بودن این کار ، بطور قابل توجهی متفاوت است . Espresso یک نوشیدنی بسیار ظریف است و ساخت اسپرسو دستی خوب یک کار ماهر محسوب می شود. علاوه بر این ، تهیه نوشیدنی های دیگر ، به ویژه نوشیدنی های مبتنی بر شیر مانند کاپوچینو و لاته ، به کار و مهارت اضافی و بیشتر اوقات هنر نیاز دارد. و همچنین آموزش در این زمینه.
باریستا معمولاً برای کار با دستگاه و تهیه قهوه بر اساس دستورالعمل های صاحب کافه آموزش باریستا (باریستایی) و آموزش کافی شاپ داده شده است . در حالی که بارستاهای باتجربه تر ممکن است خودشان اختیار تغییر و آماده سازی یا آزمایش داشته باشند. برای درست کردن قهوه ، یک سری مراحل وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد . از جمله آسیاب کردن دانه ، استخراج قهوه ، ریختن شیر و ….
فراتر از تهیه اسپرسو و سایر نوشیدنی ها و خدمات عمومی به مشتری ، باریستا های ماهر دانش لازم را در مورد کل فرایند قهوه به دست می آورند ( در طی دوره آموزش ای مهارت به دست می آید).تا به طور موثر یک فنجان قهوه مورد نظر از جمله نگهداری و برنامه دستگاه ، بو دادن و کشت گیاه قهوه را تهیه کنند. یک باریستا می تواند با شرکت در کلاس های آموزش باریستا می تواند این مهارت ها را بدست آورد . اما در کلاس بیشتر در مورد کار یاد می گیرند.
کمک باریستا : کمک باریستا شخصی است که می تواند در کنار باریستا قهوه سرو کند. اما با توجه به اینکه تهیه قهوه کار راحتی نیست این فرد نیز باید دانش کافی در مورد قهوه داشته یاشد.هر جند که مدیریت کار باریستا است و وی نقش کمکی را بازی می کند. از دیگر وظایف آن : کنترل کیفی مواد اولیه ، مسئول سفارشات و گاهی سرو. در کنار باریستا آموزش ببیند.
رقابت در باریستا ها
مسابقات رسمی باریستا که در نروژ سرچشمه گرفت ، و یکی از این مسابقات جهانی باریستا (باریستایی) است که هر ساله در مکان های مختلف بین المللی برگزار می شود. Baristas ها در سراسر جهان به رقابت می پردازند . اگرچه آنها ابتدا باید در رقابتی که در کشور خود برگزار می شود به رقابت بپردازند تا بتوانند در WBC شرکت کنند.
شغل باریستا پس از گذراندن د وره
پس از گذراندن دوره می توانید به عنوان یک باریستا در پشت یک کافه در کافی شاپ، هتل و یا کافه بار کار کنید.وظیقه شما تهیه نوشیدنی های قهوه هست که قطعا به صورت حرفه ای آنها را یاد گرفته اید. شرح شغل باریستا را می توانید در مطلب مربوطه مطالعه کنید.
حقوق باریستا پس از گذراندن دوره آموزش باریستا
حقوق باریستا در کافه های مختلف متفاوت است و این کاملا بستگی دارد به اندازه کافه تعداد مشتریان ساعت کاری و وظایفی که باریستا دارد . پس از گذراندن دوره آموزش باریستا و باریستا شدن می توانید با کار در کافه به صورت کارآموزی تچربه کسب کنید. حقوق باریستا بسته به موارد گفته شده ممکن است کمتر و یا بیشتر شود.
وظایف باریستا
- آماده سازی قهوه و نوشیدنی های بار گرم منو یه صورت تخصصی و کاملا حرفه ای
- آماده سازی سفارش مشتریان بر طبق منو و سلیقه مشتری
- بررسی کیفیت مواد موجود و اولیه برای مصرف در کافه
- مدیریت و کنترل بار کافه و پرسنل
- در صورت لزوم و درخواست مشتری ارائه توضیح درمورد اقلام منو و پاسخ به سوالات
ما میخواهیم بگوییم که آموزش باریستا برای چه کسانی میتواند مفید باشد،آکادمی ها چه چیزهایی آموزش میدهند، چگونه شانس موفقیت کافی شاپ شما را افزایش میدهند، و چگونه بفهمیم که آیا روی آموزش باریستا با کیفیت سرمایهگذاری مناسب میکنید یا خیر.
ما برگزار کننده دوره های آموزش باریستا در غرب تهران و با متریال مصرفی رایگان آماده ارائه دوره های مختلف باریستایی و کافی شاپ به شما عزیزان می باشیم.همچنین شما می توانید با مراجعه به صفحه آموزش ویدئویی باریستا از جدیدترین ویدئو های ما در آکادمی بهره مند شوید. و در صورت اینکه درخواست آموزش دارید برای ما کامنت بگذارید.
مطالب مربوط به آموزش باریستا
-
25ام تیر 1399
سلام با تشکر از استاد عزیز
دوره ی عالی و پر محتوا -
mehrdadazaryar
25ام تیر 1399سلام
تشکر از شما که برای آموزش باریستا آکادمی ژینو را انتخاب کردید -
شیرین
25ام تیر 1399سلام
من دوره های موسسه های معروف رو شرکت کردم و اصلا راضی نبودم و میخوام کلاس خصوصی داشته باشم، این تضمینی که نوشتید رو میشه توضیح بدید ؟ -
mehrdadazaryar
25ام تیر 1399دوره آموزش باریستا آکادمی ژینو کاملا عملی ، در محیط کافه و زیر نظر اساتید باتجربه در زمینه باریستا می باشد.پس از دوره نیز در صورت نیاز رفع اشکال انجام می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موجود تماس بگیرید.
-
یکتا
25ام تیر 1399من دوره آموزش باریستا رو شرکت کردم و بسیار راضی بودم . ممنون از آقای آذریار که بعد از دوره نیز بنده رو همراهی کردند.
-
mehrdadazaryar
25ام تیر 1399خوشحالیم که راضی بودید. در صورت وجود هر گونه سوال در خدمتتان هستیم.
-
زهرا
25ام تیر 1399شماره تماستونا کامنت میزارین ممنون
-
مدیر
25ام تیر 1399با سلام شماره تماس:
تلفن ثابت:۷۸ ۴۰ ۴۴۳۱ – ۰۲۱
تلفن همراه:۵۹۴۳ ۳۶۲ ۰۹۱۲
همچنین با کلیک بر روی آیکون واتس اپ و دکمه تماس، در راست وچپ صفحه نیز می توانید به صورت مستقیم با ما تماس بگیرید.
موفق باشید
مهران