
آموزش باریستا (باریستایی) – باریستا چیست؟ باریستا کیست؟
آموزش باریستا
باریستا چیست؟
باریستا کیست؟
آموزش باریستایی
چگونه یک لاته درست می شود؟
آیا تاکنون به یک کافی شاپ تخصصی رفته اید که در آن همه نوشیدنی ها – و حتی اندازه فنجان ها – نامهای عجیب و غریب دارند؟ اگر چنین است ، شما به دیدن یک باریستا رفته اید.پس برای آشنایی با آموزش باریستا ( آموزش باریستایی ) یا ما همراه باشید.تا شما را با وظایف باریستا و دوره آموزش باریستا آشنا کنیم . باریستا شخصی است که نوشیدنی های قهوه مبتنی بر اسپرسو را تهیه می کند. باریستا ( باریستایی ) معمولاً در کافی شاپ های تخصصی کار می شود. برای اینکه یک باریستا باشید باید یاد بگیرید که چگونه انواع مختلف نوشیدنی قهوه درست کنید. همچنین ممکن است لازم باشد کمی هنرمند باشید! و نکات باریستایی را به خوبی فرا بگیرید.
باریستا شخصی است که نوشیدنی های قهوه مبتنی بر اسپرسو را تهیه می کند
باریستا کلمه ایتالیایی است. در ایتالیا ، باریستا (باریستایی) از همه نوع نوشیدنی ها، و نه فقط قهوه را سرو می کند.
بیشتر کافی شاپ های تخصصی نوشیدنی باریستا را بر اساس اسپرسو سرو می کنند. اسپرسو یک دانه قهوه خاص . در عوض ، اسپرسو یک روش خاص برای دم کردن قهوه است.اسپرسو نوعی قهوه به ویژه غلیظ است که با آب گرم و بخار تحت فشار از طریق قهوه های بسته بندی شده فشرده ساخته می شود. اسپرسو در سال 1884 در ایتالیا اختراع شد. وقتی آنجلو موریوندو اولین دستگاه اسپرسو خود را ثبت کرد.در مقایسه با قهوه دم کرده “معمولی” ، اسپرسو ضخیم تر و طعم شدید تری دارد. اگرچه برخی افراد طعم اسپرسو ساده را ترجیح می دهند ، اما برخی دیگر نوشیدنی های قهوه ( بار قهوه ) را که اسپرسو را با آب ، شیر یا مایعات دیگر مخلوط می کنند ترجیح می دهند.
به عنوان مثال ، یک کاپوچینو با یک سوم اسپرسو ، یک سوم شیر بخارپز و یک سوم میکرو کف تهیه می شود. میکرو فوم شیر بخارپز است که هنگام ایجاد یک دستگاه اسپرسو ویژه ، یک لایه بسیار خوب فوم تشکیل می دهد. باریستا اغلب نوشیدنی های قهوه را با میکرو فوم بالا می زند تا بتوانند در بالای نوشیدنی ها آثار هنری ویژه ولی موقت ایجاد کنند.
یک لاته شبیه به کاپوچینو است ، با این تفاوت که تقریباً با ترکیب مساوی اسپرسو و شیر بخارپز ساخته شده است. بسته به ترجیح مشتری ، یک لاته ممکن است یک لایه نازک از میکرو فوم داشته باشد.در بحث آموزش همه این موارد مطرح است.

بعضی افراد فکر می کنند اسپرسو انرژی بیشتری مصرف می کند. چون در مقایسه با بسیاری از نوشیدنی های دیگر ، مقدار بیشتری کافئین دارد. با این حال ، یک وعده معمول دو اونس اسپرسو تقریباً همان مقدار کافئین را به عنوان فنجان معمول شش اونسی قهوه دم کرده “معمولی” دارد.
اگر نمی دانید چگونه باریستا شوید ، فقط کافی است از کارمندان کافی شاپ مخصوص محل خود سؤال کنید. بیشتر کافی شاپ ها کارگران را استخدام می کنند و به آنها آموزش می دهند ( کارآموز باریستا ) که به مرور زمان در معرض خطرند. اما بعد با کار کردن و استخدام میتوانند حقوق کسب کنند.
آموزش باریستا یا باریستایی چیست؟ معنی باریستا
کلمه باریستا از ایتالیا آمده است . جایی که به معنای “بارمن” مرد یا زن است که به طور معمول در پشت پیشخوان کار می کند. ، و نوشیدنی های گرم (مانند اسپرسو) ، نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی سرد و میان وعده ها را سرو می کند. جمع آن در انگلیسی baristas است ، در حالی که در ایتالیایی این جمع برای مردانه (به معنای واقعی کلمه به معنای “barmen” ، “بارتندری“) یا باریستایی(باریستا) برای مونث (به معنای واقعی کلمه به معنای “barmaids” است.
در حالی که این عنوان تنظیم نشده است .بیشتر کافی شاپ ها برای توصیف آماده کننده قهوه و اپراتور دستگاه اسپرسو از این عنوان استفاده می کنند. ساخت اسپرسو خوب برای یک باریستا ضروری است. برای آشنایی با آموزش باریستا و مزایای آن به صفحه مورد نظر مراجعه بفرمایید.

باریستا کیست؟
Baristas به طور کلی با یک دستگاه اسپرسو تجاری فعالیت می کند ، و نقش آن آماده سازی شات است. میزان اتوماتیک یا دستی بودن این کار ، بطور قابل توجهی متفاوت است . Espresso یک نوشیدنی بسیار ظریف است و ساخت اسپرسو دستی خوب یک کار ماهر محسوب می شود. علاوه بر این ، تهیه نوشیدنی های دیگر ، به ویژه نوشیدنی های مبتنی بر شیر مانند کاپوچینو و لاته ، به کار و مهارت اضافی و بیشتر اوقات هنر نیاز دارد. و همچنین آموزش در این زمینه.
باریستا معمولاً برای کار با دستگاه و تهیه قهوه بر اساس دستورالعمل های صاحب کافه آموزش باریستا (باریستایی) و آموزش کافی شاپ داده شده است . در حالی که بارستاهای باتجربه تر ممکن است خودشان اختیار تغییر و آماده سازی یا آزمایش داشته باشند. برای درست کردن قهوه ، یک سری مراحل وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد . از جمله آسیاب کردن دانه ، استخراج قهوه ، ریختن شیر و ….
فراتر از تهیه اسپرسو و سایر نوشیدنی ها و خدمات عمومی به مشتری ، باریستا های ماهر دانش لازم را در مورد کل فرایند قهوه به دست می آورند ( در طی دوره آموزش ای مهارت به دست می آید).تا به طور موثر یک فنجان قهوه مورد نظر از جمله نگهداری و برنامه دستگاه ، بو دادن و کشت گیاه قهوه را تهیه کنند. یک باریستا می تواند با شرکت در کلاس های آموزش باریستا می تواند این مهارت ها را بدست آورد . اما در کلاس بیشتر در مورد کار یاد می گیرند.
کمک باریستا : کمک باریستا شخصی است که می تواند در کنار باریستا قهوه سرو کند. اما با توجه به اینکه تهیه قهوه کار راحتی نیست این فرد نیز باید دانش کافی در مورد قهوه داشته یاشد.هر جند که مدیریت کار باریستا است و وی نقش کمکی را بازی می کند. از دیگر وظایف آن : کنترل کیفی مواد اولیه ، مسئول سفارشات و گاهی سرو. در کنار باریستا آموزش ببیند.

رقابت در باریستا ها
مسابقات رسمی باریستا که در نروژ سرچشمه گرفت ، و یکی از این مسابقات جهانی باریستا (باریستایی) است که هر ساله در مکان های مختلف بین المللی برگزار می شود. Baristas ها در سراسر جهان به رقابت می پردازند . اگرچه آنها ابتدا باید در رقابتی که در کشور خود برگزار می شود به رقابت بپردازند تا بتوانند در WBC شرکت کنند.
آموزش باریستا و وظایف او
برخلاف عقیده برخی که خیال میکنند درست کردن یک شات قهوه کار خاصی ندارد و کار بسیار آسانی است. این کار نیاز به مهارت خاص و شناخت تمام فنون مربوط به قهوه و طرز کار با دستگاه قهوه ساز را دارد. زیرا در غیر این صورت شما شاهد نارضایتی مشتریان از طعم قهوه خواهید بود. بنابراین اگر بخواهیم به طور خلاصه وظایف یک باریستای حرفه ای را در آموزش باریستا شرح دهیم باید به موارد زیر اشاه کنیم:
آماده سازی قهوه و نوشیدنی های بار گرم منو یه صورت تخصصی و کاملا حرفه ای
آماده سازی سفارش مشتریان بر طبق منو و سلیقه مشتری
بررسی کیفیت مواد موجود و اولیه برای مصرف در کافه
مدیریت و کنترل بار کافه و پرسنل
در صورت لزوم و درخواست مشتری اراته توضیح درمورد اقلام منو و پاسخ به سوالات
ما میخواهیم بگوییم که آموزش باریستا برای چه کسانی میتواند مفید باشد،آکادمی ها چه چیزهایی آموزش میدهند، چگونه شانس موفقیت کافی شاپ شما را افزایش میدهند، و چگونه بفهمیم که آیا روی آموزش باریستا با کیفیت سرمایهگذاری مناسب میکنید یا خیر.

مزایای سرمایه گذاری در آموزش باریستا
در اینجا به برخی از مزایای آن اشاره می کنیم:
راه اندازی یک تجارت قهوه پیچیده است، اما موفقیت به یک حقیقت ساده خلاصه می شود. هر چه نوشیدنی های بیشتری سرو کنید، درآمد بیشتری کسب می کنید. یک برنامه آموزشی عالی باریستا به کارکنان شما کمک می کند تا زمان و منابع خود را بهینه کنند. این به کل کسب و کار شما کمک می کند کارآمدتر کار کند.

کلاس های آموزش باریستا متوسط در مقابل کیفیت
برنامه درسی:
اندازه کلاس:
کیفیت مربیان:
توصیفات:

در کلاس باریستا چه چیزهایی یاد میگیرید؟
- آماده نمودن نوشیدنی های گرم در منو کافه بر پایه اسپرسو به صورت حرفه ای.
- ارائه اطلاعات مفید در مورد نوشیدنیهای مختلف در صورت پرسش مشتری.
- کنترل کردن مواد اولیه خریداری شده کافه و اطمینان از مرغوبیت آن.
- هنر تزئین شیر و قهوه به طور حرفه ای.
- توانایی به وجود آوردن طعم های جدید و قابلیت نوآوری.
در حین گذراندن دوره های آموزش باریستا باید اصول دم کردن قهوه با کیفیت و مهارت های اسپرسو را پوشش دهد. از آنجایی که ما عمیقاً به عناصر ضروری دم کردن قهوه با کیفیت می پردازیم. هنرجویان ما از طریق آزمایشهای عملی هدایتشده و تمرینهای چشایی یاد میگیرند که چگونه نتایج بیمزه را شناسایی و عیبیابی کنند، سپس این مهارتها را در دم کردن قهوه به کار میبریم.
امروز با ما تماس بگیرید و کار خود را به عنوان یک باریستا شروع کنید!

چه کسانی می توانند از آموزش باریستا بهره مند شوند؟
صاحبان کافی شاپ به دنبال آموزش کارکنان هستند
باریستاهایی که می خواهند مجموعه مهارت های خود را ارتقا دهند
علاقه مندان
مهم است در چه کلاسی شرکت میکنید، باید کلاس را با مجموعه مهارتهای بالا ترک کنید که به شما کمک میکند نوشیدنیهای قهوهای با طعم عالی را به طور مداوم و کارآمد درست کنید.

دوره آموزش باریستا در آکادمی ژینو
قطعا شخصی که بخواهد باریستا شود و وارد این حرفه شود باید در کلاس های باریستا شرکت کند. مراکز متعددی این دوره ها را برگذار می کند.در دوره باریستا آکادمی ژینو هنرجو مهارتهایی را کسب می کند که در محل کار بتواند آنها را به کار گیرد.شرایط و فضای کلاس از جمله موارد مهمی است که باید در نظر بگیرید.مکان کلاس باریستا باید استاندارد بوده و محیطی شبیه کافه داشته باشد که هنرجو در حین آموزش آن را لمس کند.وجود دستگاههای پیشرفته موجود در کلاس برای آموزش قهوه بسیار لازم و ضروری می باشد.
آکادمی آموزش باریستای ژینو اولین کافی شاپ است که اساتید آن دارای مجوز آموزشی از آکادمی ASU و QAI هستند که هنگام ثبت نام قابل استعلام می باشد. این دوره آموزش صفر تا صد باریستا است.
شرایط آموزش :
کلاس 1 نفره
امکان بازگشت وجه درصورت عدم یادگیری
امکان برگزاری جلسات فشرده
محیط آموزشی استاندارد

آموزش باریستا شامل موارد زیر است:
باریستا باید بتواند موارد زیر را در آموزش فرا بگیرند:
با دستگاه اسپرسو کار کند
فوم شیر را آماده کند
کیفیت مواد اولیه را تشخیص دهد.
سرفصل های دوره آموزش باریستا در کافه و آکادمی ژینو
- بار گرم و بار قهوه شامل 63 آیتم
- لاته آرت تخصصی
- موج سوم قهوه (کمکس، V60 ، سایفون ، آیروپرس ، فرنچ پرس)
- ماکتل
- میکسولوژی مولکولی و مولتی لایه
- شیک
- گلاسه
- اسموتی
- فراپه
- دمنوش
- آیس
- گارنیش های مدرن
- دکورینگ مولکولی
- قهوه شناسی
- تظیم آسیاب
- شستشوی دستگاه اسپرسو
- مدیریت
همچینین با ابزار باریستا را به خوبی میشناسید.
رضایتمندی هنرجویان عزیز پس از دوره ها
مدرک باریستا
برای گرفتن مدرک باریستا دنبال مدرک بین اللملی باریستا باشید.آکادمی ژینو پس از اتمام دوره آموزش مدرک باریستای بین المللی به شما اعطا می کند.این مدرک رایگان بین المللی و معتبر و قابل استعلام می باشد. از آنجایی که عده ی زیادی به فکر مهاجرت هستند این مدرک برای مهاجرت باریستا ها به کشورهایی از جمله کشورهای اروپایی مناسب است.آنها می توانند در هتل ها و کافی شاپ ها و رستوارن ها به راحتی استخدام شوند.

حقوق باریستا پس از گذراندن دوره آموزش باریستا
حقوق باریستا در کافه های مختلف متفاوت است و این کاملا بستگی دارد به اندازه کافه تعداد مشتریان ساعت کاری و وظایفی که باریستا دارد . پس از گذراندن دوره آموزش باریستا و باریستا شدن شخص می تواند با کار در کافه به صورت کارآموزی تچربه کسب کند. حقوق باریستا بسته به موارد گفته شده ممکن است کمتر و یا بیشتر شود.

ما برگزار کننده دوره های آموزش باریستا در غرب تهران و با متریال مصرفی رایگان آماده ارائه دوره های مختلف باریستایی و کافی شاپ به شما عزیزان می باشیم.همچنین شما می توانید با مراجعه به صفحه آموزش ویدئویی باریستا از جدیدترین ویدئو های ما در آکادمی بهره مند شوید. و در صورت اینکه درخواست آموزش دارید برای ما کامنت بگذارید.
۶ دیدگاه