با سردتر شدن فصلها، دمنوش های گرمکننده ما را برای شروع یک روز پاییزی آماده می کنند. چه در حال سرگرمی باشید یا صرفاً در کنار یک شومینه دنج استراحت کنید، این نوشیدنی های آرامش بخش راه حل مناسبی هستند.در این مقاله قصد داریم آموزش دمنوش پاییزی متفاوت را به شما آموزش دهیم.خوبی این مقاله این است که آموزش ویدئویی نیز دارد.پس تا انتها با ما همراه باشید.
آموزش دمنوش پاییزی
با دستور العمل های فصلی آقای مهرداد آذریار در صفحه آموزش تصویری باریستا همراه شوید. و سرمای پاییزی را با نوشیدنی های کلاسیکهای گرم مانند شکلات داغ، و … گرم کنید. دمنوش های برتر این آموزش ها پر از ادویه های فصلی مانند زنجبیل و میخک و عسل هستند.
طرز تهیه دمنوش با رنجبیل و میخک
آموزش دمنوش پاییزی به این صورت است که، ایتدا تکه های زنجبیل تازه را که از قبل پوست آن را گرفته اید با مقداری میخک درون ظرف ریخته و آن را له می کنیم.سپس چای سیاه را به آن اضافه می کنیم.و آب جوش را روش مواد می ریزیم.در زمانیکه چای دم می کشد آب یک عدد لیموی تازه را درون ظرفی دیگر میریزیم و سپس عسل را به مقدار دلخواه روی آن میریزیم. و در نهایت چای دم کشیده را روی عسل و آب لیمو میریزیم. این دمنوش مناسب برای روزهای سرد زمستان نیز می باشد.
آموزش ویدئویی دمنوش پاییزی
برای افتتاح کافی شاپ اولین و مهم ترین چیزی که نیاز است درمورد آن اطلاع داشته باشید نحوه درست کردن انواع قهوه و آشنایی با قهوه ها است، برای این پیشنهاد ما به شما دوره آموزش باریستا جینو کافه است.