آموزش انبه لاته (Mango latte) برای عاشقان انبه !

آموزش انبه لاته

اگر عاشق انبه هستید، احتمالاً می دانید که کافه هایی وجود دارد که به میوه های خوشمزه اختصاص داده شده است. اما آیا می‌دانستید که انبه یک افزودنی خوشمزه با لاته سرد می‌سازد؟ انبه لاته دارای یک لایه کامل از انبه آبدار است که می توان آن را در چند دقیقه درست کرد. در این مطلب قصد داریم آموزش انبه لاته را به شما یاد بدهیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید و ویدئو این آموزش را از دست ندهید.

لایه خامه‌ای انبه رنگی روشن و گرمسیری با ترکیب شیر سرد و یخ، مخصوصاً وقتی انبه له شده باشد بسیار عالی است. به این ترتیب، با یک جرعه می توانید احساس کنید که در حال استراحت در ساحل در حالی که آفتاب گرفته اید. تنها چیزی که برای ایجاد انبه لانه در خانه نیاز دارید مقداری انبه، و شیر دلخواه شما است.

انبه لاته چیست؟

اگر می خواهید یک تصویر لاته شیرینی داشته باشید ،می توانید به آن شربت یا شکر اضافه کنید. وقتی شکر با انبه ترکیب می‌شود، مخلوط شیرین‌تر می‌شود و بافت شربتی آن کمک می‌کند تا لایه انبه در انتهای لاته شما بماند. شربت به لایه شیر شما اضافه می شود تا اطمینان حاصل شود که شیر در بالا باقی می ماند.هرچند که انبه چون له می شود و بافت سنگینی دارد همانطور که در ویدئو آموزش انبه لاته در انتهای مطلب مشاهده می کنید در انتهای نوشیدنی باقیمانده است. هر شیرین کننده مایع نیز این کار را انجام می دهد.
طرز تهیه انبه لاته
در طرز تهیه انبه لاته ابتدا انبه را با میکسر له می کنیم

آموزش انبه لاته

در طرز تهیه انبه لاته ابتدا انبه را با میکسر له می کنیم سپس با قاشق در لیوان ترجیحا بلند میریزیم.سطح آن را مقداری صاف و مرتب می کنیم سپس چند تکه یخ روی آن می اندازیم.پس از چند ثانیه یخ ها در انبه فرو می روند . پس از یخ شیر سرد را اضافه می کنیم.در انتها می توانید روی انبه لاته را با تکه های خرد شده انبه تزئین کنید.این نوشیدنی خنک بسیار مناسب برای روزهای گرم است خصوصا اگر عاشق انبه باشید. پیشنهاد می کنیم ویدئو آموزش لته لاته را حتما تماشا کنید.

آموزش ویدئویی این نوشیدنی خوشمزه و خنک

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها