چای سرد اولانگ در یک روز گرم تابستان رضایت بخش هستند. اگر به دنبال تغییر روتین نوشیدنی های خود در هوای گرم از چای سرد سیاه یا سبز معمولی هستید، چای اولانگ را در نظر داشته باشید.
چای اولانگ چیست؟
اولانگ چینی جایی بین چای سیاه و سبز قرار دارد – به اندازه چای سیاه تیره و اکسیده نیست، اما به روشنی چای سبز نیز نیست. از آنجایی که چای اولانگ در وسط طیف فرآوری چای قرار می گیرد، چای اولانگ می تواند از یکی به دیگری بسیار متفاوت باشد. برخی به دلیل داشتن طعم های میوه ای شیرین مورد توجه قرار می گیرند، در حالی که برخی دیگر برشته شده اند و می توانند نت های مغزی یا دانه ای داشته باشند. با توجه به این محدوده، انتخاب اولانگ مناسب برای چای سرد کمی چالش برانگیز است. با این حال، بیشتر چای های اولانگ خنک و سرد هستند، بنابراین در انتخاب گزینه های خود راحت باشید.
این دستور یک اولانگ طبیعی شیرین است، بنابراین برای یک چای کاملا شیرین فقط باید کمی عسل اضافه کنید.
انتخاب بهترین اولانگ برای چای سرد
دو چای اولانگ وجود دارد که برای این دستور بسیار توصیه می شود. اصالتاً از تایوان، Oriental Beauty (همچنین به عنوان اولانگ نوک سفید نیز شناخته می شود) از گیاهان چای تازه برداشت می شود، بنابراین فرآیند اکسیداسیون می تواند از لحظه کندن آنها شروع شود. این یک چای بسیار اکسید شده (معمولاً حدود 70 درصد) است که به طور طبیعی شیرین و کمی ترش است.
بسیاری از علاقه مندان چای، تایوان را پایتخت چای اولانگ میدانند، بنابراین جای تعجب نیست که توصیه دوم،چای ون شان بائو ژونگ، نیز از آن کشور باشد. این چای که از رشته کوه ون شان می آید، یک اولانگ با اکسیداسیون کم است که اغلب به عنوان صاف، شیرین و گلی توصیف می شود.
نکاتی برای دم کردن فنجان عالی چای اولانگ
هنگام دم کردن چای اولانگ دو عامل مهم وجود دارد: زمان و دما. هر نوع چای زمان خیساندن و دمای آب ایده آل خود را دارد.
وقتی صحبت از دمای دم کردن می شود اولانگ دقیقاً بین چای سبز و سیاه قرار می گیرد. آب باید حدود 195 فارنهایت باشد که نزدیک به جوش است، اما نه کاملاً.
تا آنجا که زمان می گذرد، اولانگ باید کمی بیشتر از چای سیاه خیسانده شود. برای یک چای داغ، معمولاً 5 تا 8 دقیقه زمان توصیه می شود، اما شما می توانید تنها با 4 تا 6 دقیقه در این دستور چای سرد خلاص شوید. اگر متوجه شدید که این به اندازه کافی برای ذائقه شما پررنگ نیست، فنجان بعدی خود را چند دقیقه بیشتر دم کنید. زمان دم کردن تحت تأثیر ذائقه شخصی و کیفیت برگ های چای شما قرار می گیرد. هر گونه تنظیمی را که صلاح می دانید انجام دهید.
آیا چای اولانگ کافئین زیادی دارد؟
مانند تمام چای هایی که از گیاه کاملیا سیننسیس می آیند، چای اولانگ کافئین دار است. چون برگها نیمه اکسیده هستند. سطح کافئین آن بین چای سبز و چای سیاه قرار دارد و از 50 تا 70 میلی گرم در هر فنجان 8 اونس متغیر است. این مقدار از قهوه نیز کمتر است—در یک فنجان هم اندازه حدود 95 میلی گرم آن را خواهید یافت.
مواد لازم
1 فنجان آب، حرارت داده شده تا کمی زیر جوش
1 قاشق چایخوری پر از برگ چای اولانگ
1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری عسل
1 فنجان یخ
طرز تهیه چای سرد اولانگ
- مواد را جمع آوری کنید.
- آب داغ را روی برگ های چای بریزید.
- 4 تا 6 دقیقه دم کنید و سپس برگ های چای را جدا کنید.
- عسل را اضافه کنید و هم بزنید.
- چای را روی یخ بریزید و سرو کنید.
برای یادگیری درست کردن انواع قهوه به صورت حرفهای و کاملا تخصصی باید به دوره باریستا مراجعه کنید که پیشنهاد ما برای شما انتخاب دوره باریستا جینو کافه است که صفر تا صد اصولی درست کردن قهوه به صورت عملی را یاد خواهید گرفت.
انواع دیگر چای سرد:
دوره های مرتبط: