دستور آب لیمو با نعناع
دستور آب لیمو با نعناع آسان و سالم عالی، این دستور آب لیموترش با نعناع زیبا به نظر می رسد و طعم فوق العاده ای دارد و با طراوت دارد.به دنبال نوشیدنی سالمی هستید که طعم شگفت انگیزی داشته باشد؟ ما سالها در جستجوی یافتن نوشیدنیهای جایگزین برای نوشابه بودهایم که تشنگی را رفع کرده و در عین حال سالم هستند. بنابراین ممکن است نوشیدنی مورد علاقه جدید خود را به شما معرفی کنیم: آب لیمو! این آب دم کرده طعم فوق العاده ای دارد و حس فانتزی دارد. برای شروع آماده اید؟
طرز تهیه آب لیمو
- یک لیموترش را نازک برش دهید.
- لیمو و نعناع تازه را در ته یک پارچ قرار دهید.
- از یک قاشق چوبی برای مخلوط کردن (کمی له کردن) لیموها و نعناع استفاده کنید تا آب آنها آزاد شود.
- 8 فنجان آب سرد اضافه کنید
- و حداقل 1 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
آیا طعم آب لیمو با گذشت زمان یهتر می شود؟
بله، طعم آب لیمو با گذشت زمان بهتر می شود. بعد از 1 ساعت در یخچال و بعد از 2 تا 3 ساعت بهتر نیز می شود. بعد از 1 روز ماندن در یخچال، طعم آن همچنان عالی است.
با این حال، پس از بیش از 1 روز ماندن در یخچال، به دلیل وجود آهک، طعم آن کمی تلخ می شود. توصیه می کنیم این آب لیمو را در حدود 1 روز پس از تهیه آن بنوشید. اگر آن را در یک مهمانی سرو کنید. در صورت تمایل می توانید مقدار کمتر نیز تهیه کنید.
چرا آب لیمو بخوریم؟
منابع زیادی وجود دارند که ادعا می کنند نوشیدن آب لیمو یا لیمو فواید سلامتی بسیاری دارد. از آنجایی که ما متخصص مراقبت های بهداشتی نیستیم، نمی توانیم به ادعاهای دقیق صحبت کنیم. اما چیزی که خواهیم گفت این است: نوشیدن آب زیاد همیشه چیز خوبی است! و نوشیدن آب لیمو معطر شده با کمی نعناع باعث می شود خاص به نظر برسد: جایگزینی عالی برای نوشابه یا سایر نوشیدنی های شیرین تبدیل می کند: اصلاً قند ندارد: فقط میوه، گیاه و آب!
آیا در مورد اسیدهایی مانند آب لیمو و آبلیمو که روی مینای دندان هایتان فرسایش می یابند نمی دانید؟ اگر گاهی اوقات آب لیمو می نوشید، این نباید مشکلی ایجاد کند. اگر نگران این هستید که آب لیمو یا لیموترش به مرور زمان مینای دندان شما را فرسایش دهد، می توانید آب خود را از طریق نی بنوشید تا از تماس با دندان های خود جلوگیری کنید. همچنین می توانید در کل کمتر از لیمو استفاده کنید.
نحوه پرورش گیاهان تازه
1 لیموترش
1 مشت برگ نعناع تازه
8 فنجان (64 اونس) آب سرد
دستور آب لیمو با نعناع
- لیمو را بشویید و نازک برش دهید.
- برش های لیموترش و برگ نعنا را به ته یک پارچ اضافه کنید.
- با استفاده از قاشق چوبی آنها را چند بار به آرامی مخلوط کنید (له کنید) تا آب آنها خارج شود.
- آب سرد را اضافه کنید. قبل از سرو حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید، در صورت زمان بیشتر. بهترین طعم ظرف 1 روز است.
- دوره بار سرد
۰ دیدگاه