لیموناد زنجبیل
۰۲
خرداد

لیموناد زنجبیل خوشمزه است!

لیموناد زنجبیل خوش طعم است! این نوشیدنی تابستانی یک راه عالی برای مصرف زنجبیل تازه است. بیایید این نوشیدنی را درست کنیم! افزودن ریشه زنجبیل تازه به این نوشیدنی محبوب، واقعا خوشمزه است! زنجبیل تند ترکیب مناسبی با لیمو است! این ماده به آن پیچیدگی می دهد که طعم آن را تقریباً شبیه یک کوکتل می کند.

مواد لازم برای لیموناد زنجبیل

لیموناد زنجبیل را با استفاده از مخلوط کن به راحتی هم می زنیم. ریشه زنجبیل تازه را با شکر مخلوط کنید، سپس آن را با آب لیمو مخلوط کنید تا به لیموناد تبدیل شود! شما حتی نیازی به پوست کندن زنجبیل ندارید، اما اگر به کار کردن با این ماده ی پر خاصیت عادت دارید، یک مزیت بزرگ است. در اینجا مواد مورد نیاز شما، به غیر از آب را لیست کردیم:
  • ریشه زنجبیل
  • لیمو
  • شکر
به سطح زنجبیل توجه کنید این لیموناد را می توان بر اساس میزان قوی بودن زنجبیل سفارشی کرد. من شخصاً عاشق یک تندی در این نوع نوشیدنی هستم: اما همه تندی زیاد زنجبیل را دوست ندارند. (مخصوصاً اگر در حال سرو کردن بچه ها هستید!).
از ¾ فنجان زنجبیل (برش خورده) برای تندی زنجبیل استفاده کنید.
مطمئناً با این مقدار کمی گلویتان می سوزد: چیزی که من دنبالش بودم! از ½ فنجان زنجبیل (برش خورده) برای طعم ملایم تر استفاده کنید. زنجبیل آن کمتر است و تندی کمتری دارد.

طرز تهیه لیموناد زنجبیل (مراحل اولیه)

زنجبیل تازه تند در این لیموناد به یاد ماندنی است! درست کردن لیموناد زنجبیل در خانه سریع و آسان است: تنها بخشی که زمان می برد، آب لیمو است! آب لیموها را بگیرید. توصیه ما برای آبگیری سریع لیموترش؟ آبمیوه گیری است! آب میوه را بیشتر می گیرد و انگشتان شما را از فشار دادن خسته نمی کند. بهترین انتخاب بعدی؟ آب میوه گیری دستی مرکبات.
زنجبیل، شکر و جوشانده را با هم مخلوط کنید. آن را در مخلوط کن بریزید: می خواهید کاملاً به یک مایع یکنواخت تبدیل شود.
آن را با یک صافی مشبک صاف کنید! این مرحله کلیدی است! پوست ها را از بین می برد و لیموناد صافی ایجاد می کند (در غیر این صورت رسوب به سمت بالا شناور می شود).
پارچ را مخلوط کنید. شربت زنجبیل را با آب لیمو و آب در یک پارچ مخلوط کنید. خودشه!

دستور انواع لیموناد:

صورتی

نعناع

بلوبری

طرز تهیه لیموناد کافی شاپی