انواع قهوه در کافی شاپ را نام بردیم، بریم باهم بخونیم؟!

انواع قهوه در کافی شاپ

لاته، آمریکانو، آفوگاتو… این عحیب است که با چند  دانه کوچک می توانید از همه اینها داشته باشید. چه تازه کار در تهیه قهوه باشید و چه خودتان را یک خبره قهوه بدانید، انواع قهوه در کافی شاپ برای کشف کردن وجود دارد. در اینجا تعدادی از محبوب ترین انواع سفارش داده شده توسط دوستداران قهوه در سراسر کشور آورده شده است.

قهوه سیاه

قهوه سیاه به همان سادگی است که با دانه های آسیاب شده قهوه آغشته به آب داغ و گرم سرو می شود. و اگر می‌خواهید فانتزی به نظر بیایید، می‌توانید قهوه سیاه را با نام خاص آن بنامید: کافه نوآر. این قهوه با شیر یا شکر ترکیب نمی شود،و از کیفیت ویژه ای برخوردار است. برای یافتن سبک مورد علاقه خود از انواع قهوه در کافی شاپ امتحان کنید.

لاته

به عنوان محبوب ترین نوشیدنی قهوه موجود، لاته از یک شات اسپرسو و شیر بخار پز شده تنها با یک لمس کف تشکیل شده است. می توان آن را ساده یا با طعمی از وانیل گرفته تا ادویه سفارش داد. (در اینجا نحوه درست کردن لاته آرت حرفه ای نشان داده شده است.)

کاپوچینو

کاپوچینو نوعی لاته است که با کف بیشتری نسبت به شیر تهیه می شود و اغلب روی آن پودر کاکائو یا دارچین می پاشند. گاهی اوقات می توانید انواعی را بیابید که از خامه به جای شیر استفاده می کنند یا آنهایی که طعم دهنده هستند.

آمریکانو

آمریکانو با طعمی مشابه قهوه سیاه، از یک شات اسپرسو رقیق شده در آب داغ تشکیل شده است.

  • نکته حرفه ای: اگر خودتان درست می کنید، ابتدا اسپرسو را بریزید، سپس آب داغ را اضافه کنید.

اسپرسو عضو اصلی از انواع قهوه در کافی شاپ

یک شات اسپرسو را می توان به صورت انفرادی سرو کرد یا به عنوان پایه اکثر نوشیدنی های قهوه مانند لاته و ماکیاتو استفاده کرد.

قهوه دوپیو

دوپیو دو شات اسپرسو، این دوپیو برای ایجاد لذت بیشتر است.قهوه دوپیو ایتالیایی است و به معنای دابل است.

کورتادو

قهوه کورتادو مانند یین و یانگ، تعادل کامل اسپرسو و شیر گرم است. از شیر برای کاهش اسیدیته اسپرسو استفاده می شود.

قهوه رد آی یا چشم قرمز(red eye)

رد آی می تواند هر صبح خسته کننده ای را درمان کند. یک فنجان کامل قهوه داغ با یک شات اسپرسو مخلوط شده، مطمئناً قلب شما را به تپش می‌اندازد.

قهوه گالو

این نوشیدنی قهوه داغ که بکی دیگر از انواع قهوه در کافی شاپ است، منشا آن پرتغال است، ارتباط نزدیکی با لاته و کاپوچینو دارد. تنها تفاوت آن این است که حاوی حدود دو برابر شیر کف شده است که در مقایسه با دو مورد دیگر نوشیدنی سبک تری است.

لونگو

لانگو یک اسپرسو با کشش طولانی (عصاره کشی) است. هرچه کشش طولانی تر باشد، کافئین بیشتری دارد و می توانید از اونس بیشتری لذت ببرید.

ماکیاتو

ماکیاتو یکی دیگر از نوشیدنی های اسپرسو است که مقدار کمی کف روی آن وجود دارد.

موکا

موکا یکی از انواع قهوه در کافی شاپ است.همه افرادی که عاشق شکلات هستند، عاشق این نوشیدنی خواهند شد. قهوه موکا یک نوشیدنی اسپرسو شکلاتی با شیر بخار پز و کف است.

نوشیدنی کافی شاپ

ریسترتو

Ristretto یک شات اسپرسو است. از آب گرم کمتری استفاده می کند که طعم شیرین تری را در مقایسه با طعم تلخ یک شات سنتی اسپرسو یا دوپیو ایجاد می کند.

قهوه فلت وایت (flat white)

این نوشیدنی که در استرالیا متولد شده است، اساساً یک کاپوچینو بدون فوم است. این یک نوشیدنی اسپرسو با شیر درست می شود.

آفوگاتو

آفوگاتو بهانه ای است برای لذت بردن از یک قاشق بستنی در هر زمانی از روز (و به نظر من در هر زمانی از سال). با یک قاشق بستنی و یک شات اسپرسو، یا هر دو سرو می شود. آفوگاتو بسیار خوشمزه است که روی یک براونی سرو می شود.این  نوشیدنی را نمی توان گقت از انواع قهوه در کافی شاپ است اما همانطور که گفیم از قهوه تهیه می شود.

قهوه فرانسوری اوله Café au Lait

قهوه اوله (Café au lait) برای مینیمالیست های قهوه که کمی طعم بیشتری می خواهند بسیار عالی است. فقط کافی است یک قطره شیر گرم به قهوه خود اضافه کنید پس از آن، همه چیز آماده است!

ایرلندی (آیریش)

قهوه ایرلندی (irish) بکی دیگر از انواع قهوه در کافی شاپ است که شامل قهوه سیاه، ویسکی و شکر است که روی آن خامه زده شده است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
trackback
5 ماه قبل

[…] مسیری پرماجرا و خوشمزه را پیمایش می‌کند. دانش در مورد انواع قهوه، خصوصیات آنها، فرآیندهای تهیه و ترکیبات مختلف، به […]