مقدمه
امروزه همه افراد با کافه آشنایی کامل دارند و خیلی از آنها نیز وقت زیادی را صرف نشستن در کافه و خوردن نوشیدنی در آنجا میکنند.کافی شاپها بسیار مورد استقبال قرار گرفتهاند و طرفداران بسیار زیادی دارند. به همین علت هر منطقهای که زندگی میکنید. در اطرافتان کافههای بسیار زیادی میبینید.به دلیل اینکه کافهها بسیار شلوغ و پر رفت و آمد شدهاند. خیلی از افراد به فکر افتتاح کردن این مکانها هستند.اما نکته این است که قبل از باز کردن کافی شاپ باید آموزش بار سرد و گرم و همچنین آموزش کافه داری را بلد باشیم. تا بتوانیم مشتری جذب کنیم.
منویی که در کافهها موجود میباشد. به دو دسته، منوی سرد و منوی گرم تقسیم شده است. که در هر دسته کلی نوشیدنی با طبع سرد و گرم وجود دارد. تا هر شخصی با توجه به میل و علاقهای که دارد نوشیدنی خود را انتخاب و سفارش دهد.
در منوی بار سرد چه نوشیدنیهایی دیده میشود؟
از آنجایی که میدانید، نوشیدنیهای سرد و بار سرد کافه ، بیشتر در فصل گرما به خصوص تابستان سرو میشود. اما باز هم سلیقهای است.ممکن است این نوشیدنیها در فصل سرما هم خواهان داشته باشد.
روش درست کردن این نوشیدنیها و همچنین دستگاه آماده کردن اینها با نوشیدنیهای گرم کاملا متفاوت است.
نوشیدنیهای موجود در بار سرد شامل: تمامی آبمیوههای طبیعی، انواع بستنیها، اسموتیها، ماکتیل، انواع شیکها، کوکتل، کرپ، دتاکس، پانچ، آیس لته، آیس موکا و نوشیدنیهای سرد و عجیب و غریب دیگر میباشد.پیشنهاد میکنم که حتما طعم همه آنها را بچشید و از خوردن آنها لذت ببرید.
مت بار سرد چیست؟
در بالا به دو بخش آموزش بار سرد و گرم اشاره شد و توضیحاتی درباره نوشیدنیهای سرد نیز گفته شد.
یکی از وسایل پرکاربرد برای باریستا در بخش بار سرد، مت بار سرد میباشد.این محصول یک پد با روکش و جنس سیلیکونی است که کاربرد آن محافظت از وسایل و ظروف موجود در قسمت بار سرد میباشد.
این محصول از لب پر شدن، ترک خوردن، شکستن ظروف جلوگیری میکند.همچنین باید بگویم که به نظافت و تمیزی آنجا نیز بسیار کمک میکند و مانع از ریختن نوشیدنی بر روی میز میشود.
منوی بار گرم شامل چه نوشیدنیهایی میباشد؟
درباره آموزش بار سرد و گرم تا کنون فقط به بحث بار سرد و نوشیدنیهای آن پرداخته شد.
نوشیدنیهای گرم یا بار قهوه در همه فصلها بسیار مورد استقبال قرار میگیرند اما در فصل سرما طرفداران بیشتری نسبت به فصلهای گرم به خود جذب میکنند.این نوع نوشیدنیها در بار گرم آماده میشوند و به دستگاهها و وسایل بیشتری برای تهیه آنها نیاز است.
این دستگاهها شامل: دستگاه قهوه ساز یا قهوه جوش، دستگاه اسپرسو ساز، لیوان مخصوص دمنوش، قالبهایی برای تزیین روی نوشیدنی و … میباشند.
و اما نوشیدنیهای گرم که همه ما آنها را میشناسیم، شامل: انواع چای، انواع دمنوش، انواع قهوه، هات چاکلت، وایت چاکلت، کاپوچینو، موکا، لته، چای لته، امریکنو، ماکیاتو، آفاگاتو و… هستند.
برای اطلاع از آموزش بار سرد و آموزش بارقهوه ژینو به صفحه مربوطه مراجعه بفرمایید.
برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفهای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانههای قهوه باید حتما در یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.