رُستری و آکادمی آموزشی جینو
  • دوره های آموزشی
    • دوره جامع باریستا
    • دوره کافی شاپ
    • دوره لاته آرت
    • دوره بار سرد
    • دوره قهوه دمی
  • فروشگاه قهوه
    • قهوه های ترکیبی
      • ۱۰۰٪ عربیکا
      • ۱۰۰٪ روبوستا
      • ۷۰٪ عربیکا ۳۰٪ روبوستا
      • ۵۰٪ عربیکا ۵۰٪ روبوستا
      • ۳۰٪ عربیکا ۷۰٪ روبوستا
    • قهوه های تک خاستگاه
      • کلمبیا تولیما
      • اتیوپی گوجی
      • برزیل سرادو
      • عربیکا پرو
  • بلاگ
  • تماس با ما
Instagram
رُستری و آکادمی آموزشی جینو
  • ثبت نام دوره آموزشی
    • دوره جامع باریستا
    • دوره کافی شاپ
    • دوره لاته آرت
    • دوره قهوه دمی
    • دوره بار سرد
  • فروشگاه قهوه
    • قهوه های ترکیبی
      • ۱۰۰٪ عربیکا
      • ۱۰۰٪ روبوستا
      • ۷۰٪ عربیکا ۳۰٪ روبوستا
      • ۵۰٪ عربیکا ۵۰٪ روبوستا
      • ۳۰٪ عربیکا ۷۰٪ روبوستا
    • قهوه های تک خاستگاه
      • کلمبیا تولیما
      • اتیوپی گوجی
      • برزیل سرادو
  • تماس با ما
  • بلاگ
Instagram
© کپی رایت 2025
بلاگ
برشته کاری قهوه

برشته‌کاری قهوه چیست؟ هنر تبدیل دانه خام به عطر و طعم بی‌نظیر

Avatar for aydaAydaآذر 11, 1403
برشته‌کاری قهوه یکی از مراحل کلیدی در تولید این نوشیدنی پرطرفدار است که تأثیر مستقیمی بر عطر، طعم و کیفیت ... ادامه مطلب
آب کنار اسپرسو

چرا کنار اسپرسو یک لیوان آب سرو می‌شود؟

Avatar for aydaAydaآذر 8, 1403
استفاده از آب در کنار اسپرسو دلایل بسیاری دارد که مهم‌ترین آن کمک به چشیدن طعم واقعی و خالص قهوه ... ادامه مطلب
تفاله قهوه

فواید شگفت‌انگیز تفاله قهوه برای محیط زیست و خانه شما

Avatar for aydaAydaآبان 30, 1403
قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در جهان است که بسیاری از کافه ها انواع آن را سرو می‌کنند. از انواع ... ادامه مطلب
بادی قهوه چیست

بادی قهوه (Body) چیست؟

Avatar for aydaAydaآبان 28, 1403
بادی قهوه یکی از ضروری‌ترین تجربیات حسی در زمان نوشیدن قهوه است٬ سبک یا سنگین بودن بادی قهوه یکی از ... ادامه مطلب

Posts pagination

۱ … ۱۰ ۱۱ ۱۲ … ۹۳

دوره جامع باریستا

 دوره جامع باریستا

دفتر کار

  • تهران،منطقه ۵،شهرزیبا،ابتدای خیابان مرادی،مجتمع نگار
  • ۵۹۴۳ ۳۶۲ ۰۹۱۲
  • info@jinocafe.ir
  • ۷۸ ۴۰ ۴۴۳۱ – ۰۲۱
  • jinocafe@

 

دوره های آموزشی

آموزش باریستا
آموزش کافی شاپ
آموزش لاته آرت
آموزش بار سرد
آموزش دم آوری قهوه

ساعات کاری

شنبه تا پنج شنبه8AM - 4PM
پنج شنبه8AM - 1PM

© تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به جینو کافه می باشد

    Cresta Help Chat
    Send via WhatsApp

    Call