رُستری و آکادمی آموزشی جینو
  • دوره های آموزشی
    • دوره جامع باریستا
    • دوره کافی شاپ
    • دوره لاته آرت
    • دوره بار سرد
    • دوره قهوه دمی
  • فروشگاه قهوه
    • قهوه های ترکیبی
      • ۱۰۰٪ عربیکا
      • ۱۰۰٪ روبوستا
      • ۷۰٪ عربیکا ۳۰٪ روبوستا
      • ۵۰٪ عربیکا ۵۰٪ روبوستا
      • ۳۰٪ عربیکا ۷۰٪ روبوستا
    • قهوه های تک خاستگاه
      • کلمبیا تولیما
      • اتیوپی گوجی
      • برزیل سرادو
      • عربیکا پرو
  • بلاگ
  • تماس با ما
Instagram
رُستری و آکادمی آموزشی جینو
  • ثبت نام دوره آموزشی
    • دوره جامع باریستا
    • دوره کافی شاپ
    • دوره لاته آرت
    • دوره قهوه دمی
    • دوره بار سرد
  • فروشگاه قهوه
    • قهوه های ترکیبی
      • ۱۰۰٪ عربیکا
      • ۱۰۰٪ روبوستا
      • ۷۰٪ عربیکا ۳۰٪ روبوستا
      • ۵۰٪ عربیکا ۵۰٪ روبوستا
      • ۳۰٪ عربیکا ۷۰٪ روبوستا
    • قهوه های تک خاستگاه
      • کلمبیا تولیما
      • اتیوپی گوجی
      • برزیل سرادو
  • تماس با ما
  • بلاگ
Instagram
© کپی رایت 2025
بلاگ
پرتافیلتر چیست

پرتافیلتر چیست و چرا برای یک اسپرسوی حرفه‌ای ضروری است؟

Avatar for aydaAydaآبان 15, 1403
پرتافیلتر قطعه‌ای از دستگاه‌های اسپرسوساز است که پودر قهوه را در آن می‌ریزند، این  وسیله در تمامی دستگاه‌های اسپرسوساز مانند ... ادامه مطلب
پاک اسکرین قهوه

پاک اسکرین قهوه چیست و چرا اهمیت دارد؟

Avatar for aydaAydaآبان 12, 1403
پاک اسکرین قهوه ابزاریست که قبل از تهیه اسپرسو روی پودر قهوه گذاشته می‌شود و سبب توزیع و انتشار یکنواخت ... ادامه مطلب
نیدل قهوه

نیدل قهوه چیست و چه کاربردی در تهیه اسپرسو دارد؟

Avatar for aydaAydaمهر 16, 1403
نیدل قهوه وسیله‌ای است که با کمک آن می‌توانید قهوه را قبل از شروع عصاره‌گیری در سبد پرتافیلتر پخش و ... ادامه مطلب
پیچر قهوه

پیچر استیل قهوه چیست؟ همه چیز درمورد نحوه انتخاب پیچر

Avatar for aydaAydaمهر 12, 1403
پیچر، ابزاری اساسی در دنیای باریستایی و قهوه‌سازی است که به طور خاص برای فوم‌گیری شیر و طراحی لاته آرت ... ادامه مطلب

Posts pagination

۱ … ۱۱ ۱۲ ۱۳ … ۹۳

دوره جامع باریستا

 دوره جامع باریستا

دفتر کار

  • تهران،منطقه ۵،شهرزیبا،ابتدای خیابان مرادی،مجتمع نگار
  • ۵۹۴۳ ۳۶۲ ۰۹۱۲
  • info@jinocafe.ir
  • ۷۸ ۴۰ ۴۴۳۱ – ۰۲۱
  • jinocafe@

 

دوره های آموزشی

آموزش باریستا
آموزش کافی شاپ
آموزش لاته آرت
آموزش بار سرد
آموزش دم آوری قهوه

ساعات کاری

شنبه تا پنج شنبه8AM - 4PM
پنج شنبه8AM - 1PM

© تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به جینو کافه می باشد

    Cresta Help Chat
    Send via WhatsApp

    Call