برای مدیریت کافه توصیه های آموزشی ما را جدی بگیرید!مدیرمهر 23, 1399با توجه به پیشرفت روز افزون جامعه بشری ، و تغییرات سبک زندگی ، امروزه کافه داری تعریف جدیدی نسبت ... ادامه مطلب
باریستا و بارتندر حرفه ای باشید!مدیرمهر 21, 1399ترس مسیر تاریکی است، باریستا به ترکیبی از استعداد، آموزش و اعتمادبهنفس نیاز دارد. اگر نمیتوانید با اطمینان کارکنید، این ... ادامه مطلب
مهم ترین تجهیزات مورد نیاز کافه را یادداشت کنید…مدیرمهر 13, 1399راه اندازی یک کافی شاپ کار راحتی نیست ولی یک لیست دقیق از تجهیزاتی که برای اینکار نیاز دارید، می ... ادامه مطلب
قهوه اسپرسو منشا و انتشارمدیرمهر 2, 1399قهوه اسپرسو منشا و انتشار می خواهیم با قهوه اسپرسو منشا و انتشار آن آشنا شویم: اولین دستگاه قهوه اسپرسو ... ادامه مطلب