این دستور تهیه آب لیمو خیار فوق العاده با طراوت است و فقط 5 دقیقه زمان می برد. همه ما می دانیم که باید آب زیادی بنوشیم. اما آیا تا به حال از نوشیدن آب در طی روز خسته شده اید؟ این دستور یک راه حل عالی است: آب لیمو خیار! درست کردن آب دم کرده، طعمی عالی به آب می دهد: و فقط 5 دقیقه طول می کشد. همچنین یک نوشیدنی عالی برای تابستان است، زیرا بسیار زیبا به نظر می رسد و “فانتزی” است.
طرز تهیه آب لیمو خیار
تهیه آب لیمو خیار بسیار ساده است: تنها کاری که باید انجام دهید این است که مواد را برش دهید و از قبل حدود 1 ساعت درست کنید، اگر وقت دارید بیشتر. اگر از آن برای مهمانی استفاده میکنید، میتوانید به راحتی در صبح آنها را تهیه کنید که تا بعد از ظهر آماده شود. باید سریع آن را درست کنید و در یخچال بگذارید تا آماده شود. نکته : طعم آن هم در واقع خیلی خوب است، بنابراین اگر کمی دلتان میخواهد، میتوانید به سرعت آن را با آب بسیار سرد درست کنید.
- یک لیمو و خیار را نازک برش دهید.
- سپس آنها را در ته یک پارچ قرار دهید.
- با قاشق چوبی خیار و لیمو را کمی له کنید تا آب آنها خارج شود. 8 فنجان آب سرد اضافه کنید و حداقل 1 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
آیا طعم آب با گذشت زمان بهتر می شود؟
بله، طعم آب لیمو خیار با گذشت زمان بهتر می شود. بعد از 1 ساعت در یخچال و بعد از 2 تا 3 ساعت در یخچال باز هم بهتر است. بعد از 1 روز ماندن در یخچال، طعم آن همچنان عالی است. همانطور که در بالا اشاره کردم، می توان آب لیمو خیار را بدون گذاشتن آن در یخچال به مدت 1 ساعت در یخچال درست کرد: همچنان طعم فوق العاده ای خواهد داشت! فقط مطمئن شوید که هنگام تهیه آن از آب سرد استفاده کنید. با این حال، پس از بیش از 1 روز در یخچال، طعم آن می تواند کمی تلخ شود. توصیه می کنیم این آب را ظرف 1 روز پس از تهیه آن بنوشید. اگر آن را در یک مهمانی سرو کنید، آسان است: و اگر نه، یک راه خوب برای ایجاد انگیزه برای نوشیدن آب بیشتر است!
چرا آب لیمو خیار بنوشیم؟
نوشیدن آب لیمو فواید زیادی برای سلامتی دارد (این 12 مزیت آب لیمو را ببینید). نوشیدن آب همیشه چیز خوبی است! نه تنها برای بدن شما شگفت انگیز است، آب لیمو خیار آب معمولی را به چیزی بی نهایت خاص تر از آب تبدیل می کند. این باعث می شود که آن را جایگزینی عالی برای نوشابه یا سایر نوشیدنی های شیرین کند: اصلاً شکر ندارد، فقط آب!
ممکن است در مورد اسیدهایی مانند آب لیمو که روی مینای دندان هایتان فرسایش می یابد شنیده باشید. اگر گاهی اوقات آب لیمو خیار را می نوشید، نباید مشکلی ایجاد کند. اگر اغلب آن را می نوشید و نگران این هستید که آب لیمو به مرور زمان مینای دندان شما را فرسایش دهد، سعی کنید آن را از طریق نی بنوشید تا از تماس با دندان های خود جلوگیری کنید. همچنین می توانید مقدار لیمو را در آب کاهش دهید.
به دنبال دستور العمل های نوشیدنی بیشتری هستید؟
و چند دستور نوشیدنی دیگر:
و چند دستور نوشیدنی دیگر:
همچنین اگر به بار سرد علاقه مند هستید دوره بار سرد این آکادمی را دنبال کنید.