مدیر بار با انجام عملیات روزمره، مدیریت منابع و کارمندان و ایجاد یک محیط امن و سرگرم کننده برای کارکنان و مشتریان، بارهای خود را به خوبی مدیریت می کنند. این متخصصان ممکن است به عنوان مدیران کافه نیز شناخته شوند.
شرح شغل مدیران بار
مدیر بار باید متعهد و فعال در کار است که در یک محیط هیجان انگیز لذت میبرد. مدیر بار کسب و کار را ترویج و توسعه می دهد، کارکنان منتظر را استخدام و آموزش می دهد. و اطمینان حاصل می کند که مشتریان نوشیدنی، غذا و خدمات عالی دریافت می کنند. مدیر بار همچنین موجودی و منابع را مدیریت میکنید، رویدادهای تبلیغاتی را برنامهریزی میکنید، اطمینان حاصل میکند که کنترلهای کیفیت و ایمنی رعایت میشوند، مجوزهای فعلی را حفظ میکند و قراردادهای فروشنده را بهروزرسانی میکند، برنامهریزی میکند و اهداف تجاری را برای افزایش سود و به حداکثر رساندن رضایت مشتری تعیین میکند. همچنین باید بتواند با شخصیت های متنوع کار کند و موقعیت های پرتنش را کنترل کند.
برای موفقیت به عنوان یک مدیر بار، باید مراقب باشید .و توانایی تفکر انتقادی و کارآمد را داشته باشید. شما باید یک ارتباط دهنده ماهر با مهارت های بین فردی باشید.
مسئولیت های مدیر بار
جنبه های تجاری بار را مدیریت می کند. مانند مذاکره در مورد قراردادهای تامین کننده، گرفتن موجودی و سفارش مجدد منابع، مدیریت بودجه، و تعیین اهداف.
استخدام و آموزش کارکنان برای ارائه خدمات عالی به مشتریان.
ایجاد برنامه های موثر و حل سریع تضادها برای اطمینان از پرسنل بار در ساعات اوج مصرف.
تنظیم و اجرای کنترل های کیفیت و ایمنی.
اطمینان از به روز رسانی و مطابقت مجوزها با قوانین فعلی.
مدبر بار باید توایی کار با شخصیت های مختلف هم در کارکنان و هم بر روی مشتریان را داشته باشد.
برنامه ریزی و شرکت در رویدادهای تبلیغاتی.
ایجاد موقعیت های پرتنش بین مراجعین یا کارکنان برای جلوگیری از مسائل احتمالی ایمنی یا حقوقی، بیرون راندن افراد سرکش، در صورت نیاز از وظایف مهم مدیر بار است.
حفظ یک فضای سرگرم کننده و امن برای مشتریان.
برای افتتاح کافی شاپ اولین و مهم ترین چیزی که نیاز است درمورد آن اطلاع داشته باشید نحوه درست کردن انواع قهوه و آشنایی با قهوه ها است، برای این پیشنهاد ما به شما دوره آموزش باریستا جینو کافه است.