طرز تیهه موهیتو کوبایی
موهیتو کوبایی یک از محبوبترین نوشیدنیها به خصوص در فصل گرما است. با یاد گرفتن طرز تهیه این نوشیدنی میتوانید برای خودتان و مهمانان خود درست کنید و نهایت لذت را ببرید. شاید برایتان سوال باشد که تفاوت موهیتو و موهیتو کوبایی چیست؟ در ادامه به تفاوتهای این دو نوشیدنی میپردازیم.
تفاوت موهیتو و موهیتو کوبایی
اساسا یک نوع نوشیدنی یک نوع هستند، زیرا ریشه هر دو به کوبا برمیگردد. با این حال، ممکن است تفاوتهایی در طرز تهیه یا مواد اولیه در مناطق مختلف وجود داشته باشد. به طور کلی تفاوتهای اصلی شامل موارد زیر است:
- موهیتو کلاسیک معمولی
- معمولا شامل برگ های نعنا، شکر آب لیموی تازه، سودا( آب گازدار) و یخ است.
در برخی از نسخهها به جای شکر سفید از شربت یا عسل استفاده میشود.
این نسخه بدون الکل است و در اکثر نقاط جهان بدون الکل است و در اکثر نقاط جهان نوشیدنی غیر الکلی سرو میشود.
- موهیتو کوبایی
موهیتو کوبایی از همان مواد اولیه موهیتو معمولی تهیه میشود(برگ نعنا، شکر، آب لیمو تازه، سودا و یخ)
تفاوت اصلی این است که موهیتو کوبایی شامل رام است، که یک نوع نوشیدنی الکلی بر پایه نیشکر است. این نسخه سنتی و الکلی موهیتو است که در کوبا به عنوان نوشیدنی محبوب شناخته میشود.
به بیان ساده، موهیتو کوبایی نسخه الکلی موهیتو است که در کوبا به وجود آمده و رام به آن اضافه میشود، در حالی که موهیتو معمولی در بسیاری از نقاط جهان بدون الکل و با مواد مشابه تهیه میشود.
طرز تهیه موهیتو
برای دست کردن موهیتو کوبایی در ظرف مورد نظر و یا لیوان مناسب مقداری شکر بریزید و سپس یک لیمو ترش تازه بشورید و از وسط نصف کنید و آب نصف لیمو بگیرید و در لیوان بریزید، بهتر است از آب لیمو تازه استفاده کنید.
سپس کمی نعنا تازه را خوب تمیز کنید و در لیوان بریزید و به آرامی آن را فشار دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس به آن سودا اضافه کنید.
بعد از ترکیب این مواد دوباره نعنا را فشار دهید تا طعم آن به خوبی با نوشیدنی ترکیب شود. در موهیتو کوبایی از مشروبات الکلی نیز استفاده میکنند، اما در موهیتو معمولی به جای مشروبات الکلی دوباره از سودا استفاده میکنیم و کمی به آن اضافه میکنیم. حال میتوانید موهیتو خود را داخل لیوان بریزید و و قبل از اضافه کردن یخ می توانید به مدت یک ساعت آن را در یخچال بگذارید و سپس با نعنا و یک تکه لیمو سرو کنید.