مگنوم یک نام تجاری بلژیکی برای بستنی و نام تجاری این شرکت است که در ابتدا توسط Frisko در Aarhus دانمارک توسعه و تولید شد. این محصول به عنوان بخشی از خط تولید محصولات هرتبند، بخشی از یونیلور در اکثر کشورها به فروش می رسد و به صورت چوب ، وان و نیش در دسترس است. در یونان ، نام تجاری مگنوم از سال 2005-2006 به دنبال خرید بستنی دلتا متعلق به نستله بود ، بنابراین بستنی یونیلور (unilever) از نام مجیک استفاده می کند.در این مقاله قصد داریم آموزش مگنوم لاته را به صورت تصویری به شما نمایش دهیم پس با ما همراه شوید.
تاریخچه بستنی مگنوم
بستنی امروزه به نام مگنوم در آرهوس دانمارک در اواخر دهه 1980 (1935-2019) توسط Mogens Vigh-Larsen ، مدیر فنی Frisko ، که بستنی ساز بود ، تولید شد. در پاییز 1988 تولید شد و در ابتدا توسط Frisko در دانمارک تولید شد.مگنوم اصلی (که بعداً به نام مگنوم کلاسیک تغییر نام داد) شامل یک تکه ضخیم بستنی وانیلی روی یک چوب ، با روکش شکلات بود. از آنجا که هیچ شکلات واقعی که بتواند دمای − 40 درجه سانتیگراد را تحمل کند وجود نداشت ، یک شکلات موقت باید تهیه می شد. مگنوم اصلی دارای وزن 86 گرم و حجم 120 میلی لیتر بود.کارخانه آرهوس به آپارتمان ، مغازه و مرکز تناسب اندام با نام “Friskohus” (خانه Frisko) پس از نام تجاری شرکت بستنی تبدیل شد. نام تجاری Frisko هنوز در دانمارک استفاده می شود. در ادامه ببینیم مگنوم لاته چیست؟
همکاری fore coffee با بستی مگنوم
این شرکت همچنین فروش بستنی مگنوم را در سال 1994 و یک ساندویچ بستنی را در سال 2002 آغاز کرد.راجر مور ، بازیگر مشهور برای بازی در نقش جیمز باند ، مدعی است که ایده مگنوم را ارائه کرده است ، اگرچه وال (بستنی) هرگونه آگاهی در این مورد را رد می کند .نام تجاری قهوه اندونزیایی Fore Coffee با بستنی مگنوم همکاری کرده است تا جلوه جدیدی به منوی نوشیدنی های خدمات غذایی در اندونزی بیاورد. نوشیدنی های جدید Magnum Brown Latte ، Magnum Creamy Malt و Magnum Matcha Fusion که به عنوان “ایجاد ویژه مگنوم دوبل” شناخته می شوند ، دارای یک شکلات مگنوم دوتایی هستند که قرار است در داخل یک نوشیدنی گرم قرار گیرد. بستنی آب شده (مگنوم) اضافه شده را به نوشیدنی می بخشد. به این نوشیدنی مگنوم لاته نیز می گویند.
مگنوم لاته کرمی مالت
به عنوان مثال ، Magnum Brown Latte ترکیبی از اسپرسو مگنوم دابل چاکلت و Fore Coffee است که در بالای آن کمی کارامل وجود دارد. مگنوم کرمی مالت، مخصوص افرادی است که قهوه نمی خورند و از شکلات مگنوم دوگانه با شیر تازه استفاده می کنند ، در حالی که Magnum Matcha Fusion از شکلات مگنوم دوگانه ، ماچا درجه یک و شیر تازه تشکیل شده است. هر سه نوشیدنی طعم جسورانه ای را ارائه می دهند و به مصرف کنندگان قدرت می دهند تا جسور باشند.
Fore Coffee X Magnum : این نوشیدنی بی نظیر با بستنی در فروشگاه های منتخب در جاکارتا ، دپوک ، تانگرنگ و بیکاسی موجود است.
طرز تهیه مگنوم لاته
اینکه چگونه مگنوم لاته درست کنیم و مفهوم فرو بردن بستنی در نوشیدنی داغ چیز جدیدی نیست. در حقیقت ، کافه Let’sMay FamilyMart تایوان با چیزی شبیه به نوشیدنی شکلات داغ خود با Häagen-Dazs همکاری کرده است. در ویدئو تصویری پایین آموزش مگنوم لاته را به صورت تصویری به شما نمایش می دهیم.
برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفهای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانههای قهوه باید حتما در یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.