چای آناناس سرد شیرین و لذیذ!

چای آناناس سرد

این چای آناناس شیرین از پوست، انتها و برش هایی که در غیر این صورت دور انداخته می شدند، لذیذی ایجاد می کند. ادویه‌های گرم‌ را با پوست ترکیب می‌کند و می‌توان آن را همانطور که هست یا با شیرین‌کننده‌های اضافی درست کرد – شکر سفید، نیشکر روشن و شکر قهوه‌ای روشن به خوبی بدون از بین بردن آب میوه، شیرینی به ارمغان می‌آورند. اگر آناناس شما فوق العاده شیرین است، می توانید شکر را کاهش دهید یا با شیرین کننده جایگزین مورد علاقه خود جایگزین کنید. نتیجه آن یک نوشیدنی تند و با طراوت است.

مواد لازم

  • 1 آناناس، به خوبی شسته شده و تاج آن برداشته شده است
  • 10 لیوان آب
  • شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 چوب چوب دارچین
  • 6 تا 8 عدد میخک کامل
  • 1 قطعه (4 تا 6 اینچی) زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده

طرز تهیه چای آناناس

مواد را جمع کنید.

تخته خرد کردن را روی یک سینی فر تمیز قرار دهید تا آب میوه ها هدر نرود، بگیرید. آناناس خود را روی تخته قرار دهید. آن را به پهلو بخوابانید و پایه و قسمت بالایی آن را ببرید.

  • آناناس را روی پایه قرار دهید. پوست را به صورت نواری از بالا به پایین برش دهید تا زمانی که همه آن را جدا کنید.
  • میوه را برش دهید، گوشت را از انتهای مخالف برش دهید، سپس با طرف های دیگر تکرار کنید. هسته را نگه دارید.
  • مواد ، پوست و هسته را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
  • شکر قهوه ای، عصاره وانیل، چوب دارچین، میخک و 8 فنجان آب را اضافه کنید.
  • در مخلوط کن زنجبیل را با 1 فنجان آب مخلوط کنید. روی دور متوسط مخلوط کنید تا غلیظ شود و اجزای آن خرد شوند، حدود 30 تا 45 ثانیه. مخلوط را داخل قابلمه پوست آناناس اضافه کنید و با 1 فنجان آب باقیمانده بشویید.
  • روی حرارت متوسط رو به بالا، حدود 12 تا 15 دقیقه بجوشانید.
  • آن را کم کنید و بگذارید به مدت 35 تا 40 دقیقه بجوشد و سپس بچشید. در آن زمان، پوست را به آرامی فشار دهید تا گوشت آن جدا شود و طعم اضافی آناناس آزاد شود.
  • حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آب میوه خنک شود.
  • پس از خنک شدن، از صافی/ صافی ریز عبور دهید و مواد جامد را دور بریزید. شما همچنین می توانید از یک کیسه پنیر عبور دهید.
  • داخل بطری بریزید و در یخچال بگذارید. مشاهده خواهید کرد که برخی از رسوبات در پایین آن نشست می کنند.
  • وقتی آماده نوشیدن شد، به آرامی گرم کنید یا روی یخ بریزید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و شروع به تجربه آموزش باریستا، به [صفحه آموزش باریستا] در وبسایت ما مراجعه کنید. از شما دعوت می‌کنیم که با ما در این مسیر هیجان‌انگیز قهوه‌سازی همراه باشید و علاقه‌ی خود را به تخصص تبدیل کنید.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها