این چای سرد تمشک تازه مملو از طعم تیز است! درست کردن آن با انواع توت های طبیعی آسان است.واضح است که این یک نوشیدنی که برای هوای گرم مناسب است: چای سرد تمشک!چه چیز لذت بخش تر از افزودن میوه تازه به چای است؟ این چای برای مناسبت های تفریحی و جشن در فضای باز عالی است. طعم آن فراتر از طراوت است، و درست کردن آن به صورت خانگی بسیار خوشمزه تر از آن چیزی است که از بیرون خریداری می شود. و ما طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای چای سرد تمشک
طرز تهیه چای سرد تمشک ساده است: نیازی نیست شربت تمشک را روی اجاق گاز بجوشانید! شما به سادگی توت ها را با آب و شکر مخلوط می کنید، سپس آنها را به چای اضافه می کنید و خنک می کنید. در اینجا مواد مورد نیاز شما وجود دارد:
- تمشک منجمد: توت های یخ زده بسیار مقرون به صرفه تر از تازه هستند و طعم آن عالی است. اگر دارید، از آنها استفاده کنید!
- لیمو: مرکبات تازه با ترکیب توت های شیرین عالی می شود
- شکر: شکر برای متعادل کردن طعم ضروری است، در غیر این صورت بیش از حد ترش است
- چای کیسه ای سیاه: به خاطر داشته باشید که کافئین دارد، اما فقط نیمی از سطح کافئین موجود در یک فنجان قهوه.
نکاتی برای صاف کردن تمشک
قسمت اصلی این چای سرد تمشک که نیاز به دقت دارد، صاف کردن تمشک است. از آنجایی که دانه های تمشک باعث ایجاد شناورهای ناخوشایند در نوشیدنی می شوند، شما باید آنها را حذف کنید. توت ها را با آب، آب لیمو و شکر در مخلوط کن بریزید، سپس مخلوط کنید تا پوره شود. از یک صافی توری ریز استفاده کنید. میخواهید همه دانهها را در اینجا حذف شوند، بنابراین یک صافی مشبک برای به دست آوردن بافتی صاف مانند شربت، از نکات کلیدی است.
از یک کاردک استفاده کنید تا به تدریج شربت را وارد کنید. بیشتر از آنچه فکر می کنید طول می کشد! اما آن را با کاردک فشار دهید تا تمام دانه ها خارج شوند.
تزئین چای تمشک
طرز تهیه انواع چای را در این صفحات مطالعه کنید: