چیا فرسکا چیست؟
در مکزیک، دانههای چیا اغلب به نوشیدنیهای میوهای تبدیل میشوند و ژلاتینی میشوند و بافت خوبی به نوشیدنی اضافه میکنند. چیا را میتوان در نانها و محصولات پخته نیز استفاده کرد، اما درست کردن چیا فرسکا یکی از سریعترین، سادهترین و خوشمزهترین راهها برای وارد کردن دانههای چیا به رژیم غذایی شماست. هنگامی که دانه ها مایع کافی را جذب می کنند، لایه بیرونی یک لایه ژلاتینی در اطراف دانه ایجاد می کند، بنابراین می توانید راحت آن را بنوشید. اگر دانه ها را باز کنید، خود طعم علفی دارند، اما روکش ژله مانند، دانه را دست نخورده نگه می دارد و از دادن طعمی به نوشیدنی شما توسط دانه های هیدراته جلوگیری می کند.
مواد لازم
12 اونس آب آشامیدنی سرد و تازه
1 عدد لیمو بزرگ
2 قاشق چایخوری شکر یا شیرین کننده دلخواه
1 قاشق چایخوری دانه چیا
لیمو، برش یا قاچ
نعناع شاخه ای
1 عدد لیمو بزرگ
2 قاشق چایخوری شکر یا شیرین کننده دلخواه
1 قاشق چایخوری دانه چیا
لیمو، برش یا قاچ
نعناع شاخه ای
طرز تهیه چیا فرسکا
آن مواد را جمع کنید. آب را در یک لیوان بریزید. لیمو را از وسط نصف کنید و آب آن را در آب بگیرید. شکر را هم بزنید تا مزه دار شود. دانه های چیا را با آب لیمو مخلوط کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند. (در این مدت، دانهها آب را جذب میکنند و ژلاتینی میشوند.) اگر به نظر میرسد دانهها شناور هستند یا به ته میرسند، هر از گاهی هم بزنید. برای سرو چیا فرسکا، یک برش یا تکه لیمو و/یا یک شاخه نعنا را برای تزئین به لیوان اضافه کنید. همچنین می توانید یخ اضافه کنید یا در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نکات برای دریافت حداکثر آب لیمو
قبل از بریدن آن، لیموترش را کامل به جلو و عقب بغلتانید و آن را محکم فشار دهید. غلتاندن به این صورت برای حدود 10 ثانیه به شل شدن آب داخل آن کمک می کند. دانههای چیا تازه در سراسر مایع شناور میشوند، در حالی که دانههای قدیمیتر تمایل به فرو رفتن در ته آن دارند. اگر غرق شوند خوب است، اما فقط باید کمی آنها را هم بزنید تا به طور یکنواخت پراکنده شوند. اگر می خواهید یک پارچ چیا فرسکا درست کنید، به سادگی مواد را به 48 اونس آب آشامیدنی سرد و تازه، 4 عدد لیموترش بزرگ، 1/4 فنجان شکر یا شیرین کننده دلخواه و 2 قاشق غذاخوری دانه چیا تازه اضافه کنید. در صورت تمایل یخ اضافه کنید. در صورت تمایل با برگ نعناع کامل تزئین کنید. نعناع بسیار قوی است و می تواند بسیار قوی باشد، بنابراین بهتر است آن را درست قبل از سرو اضافه کنید.
اگر از شکر گرانول یا پیلونسیلو (شکر نیشکر خالص مکزیکی خام و خالص) استفاده می کنید، ممکن است بخواهید ابتدا آن را در آب جوش حل کنید تا یک شربت ساده درست کنید، در غیر این صورت، مدتی طول می کشد تا در آب سرد حل شود.
برای یادگیری درست کردن انواع قهوه به صورت حرفهای و کاملا تخصصی باید به دوره باریستا مراجعه کنید که پیشنهاد ما برای شما انتخاب دوره باریستا جینو کافه است که صفر تا صد اصولی درست کردن قهوه به صورت عملی را یاد خواهید گرفت.