انواع لیوان در کافی شاپ
30
آذر

انواع لیوان در کافی شاپ و کاربرد هر کدام از آن ها

در این مقاله ­ی آموزشی ما سعی داریم شما را برای  کاربرد انواع لیوان در کافی شاپ راهنمایی کنیم. تا در ارائه خدمات به مشتریان خود بهتر عمل کنید. صنعت مواد­غذایی و خوراکی خود به دسته­ های زیادی تقسیم می­شود. از اجناس فروخته شده در سوپرمارکت های محلی که مواد­خوراکی را به صورت­ خام و بسته ­بندی شده می­فروشند. یا رستوران و فست­ فود­هایی که آن را آماده در اختیار مشتری قرارمی­دهند.  و البته کافه ­ها هم از این قاعده جدا نیستند.  همه این موارد در این دسته­ عظیم قرار می­گیرند.

تمامی این صنعت جدا از کیفیت، نیاز به ارائه در ظروف کافی شاپ مناسب دارد. این کار هم تاثیر مستقیم در برندیگ محصول و هم جایی که آن را  ارائه می­کند دارد. و این یک نیاز­اساسی در این صنعت است. لازم به ذکر است که ظروف مواد خوراکی چه یک­بار مصرف باشد، یا موارد دیگر بسیار مهم است. چرا که  در هر صورت نمادی ازکار و کیفیت شماست آن هم در نگاه اول.  این ارائه ­می­تواند، یک نوشیدنی در یک کافه باشد،  یا اینکه می­تواند ­بسته ­بندی یک بسته چیس ساده در یک سوپر مارکت­ باشد. این نکته از اهمیت زیادی برخوردار است:  هر ظرفی که شما در آن چیزی را سرو می­کنید، می­تواند در  زمان نشستن مشتری شما  هم تاثیر گذار باشد.

انواع لیوان در کافی شاپ
هرنوشیدنی دارای سرو و لیوان مخصوص خود می باشد

 انواع لیوان در کافی شاپ

در کافه‌ ها و کافی‌شاپ‌ ها معمولاً انواع مختلفی از لیوان‌ ها برای سرو نوشیدنی‌ ها استفاده می‌ شود، هر یک با طراحی و اندازه‌ های متفاوت.

سرو نوشیدنی­های سرد

این­ نوع از نوشیدنی­ ها که در کافه­ ها به بار سرد معروف کافه گلاسه ­ها هستند. به چند دسته تقسیم  می­شوند. که هرکدام ظرف (لیوان مخصوص) خود ­را لازم دارد.

اما چرا به این میزان کاربرد انواع لیوان در کافی شاپ مهم است؟ باید در نظر گرفت، که انتخاب لیوان به چند عامل بستگی دارد، که نسبت به آن ویژگی ­ها،  لیوان را انتخاب می­کنند. و ازطرح هایی که این نوع ویژه­ گی­ ها را دارا هستند، هرکس نسبت به سلیقه­ ی خود لیوانی را برای خرید انتخاب می­کند.

اما ویژگی­های مهم :

مورد اول:

 اینکه نوشیدنی ما مایع است یا نیمه جامد؟  مانند:  انواع و بستنی آفوگاتو که ترکیب بستی­ اسکوپی و قهوه است. که جز نیمه مایع به حساب می ­آید. یا مانند: آمریکانوی سرد یا آیس­ تی ­های (ترکیب چای سرد و دیگر چیزها ) مختلف که کاملا مایع هستند.

مورد دوم:

 ترکیب رنگی نوشیدنی ما است. که می­تواند تعیین کننده، در انتخاب لیوان باشد. مانند: اسموتی­ های طعم­ دار که گاهی مانند گلاسه­ ها ممکن است چند رنگ هم باشند.

مورد سوم:

 حجم و نوع  تزیین آن است. مانند:  آب میوه ­ها و ترکیبات­ آنها با­ هم

انواع لیوان در کافی شاپ
استفاده از لیوان هایی که محتویات نوشیدنی را به نمایش می گذارند. باعث زیبایی دوچندان نوشیدنی شما می شود.

این سه مورد مهم ترین ویژگی­ برای انتخاب کاربرد انواع لیوان در کافی شاپ ها هستند.که یک فرد باید جدا از سلیقه­ ی خود به آنها توجه داشته باشد. تا لیوان مناسب برای نوشیدنی را انتخاب کند. در سه مورد فوق بهتر است لیوا­نی شیشه ­ای برای سرو، داخل محل، و پلاستیک مرغوب ولی شفاف برای بیرون ­بر باشد. نوشیدنی ­های ­سرد را به دلیل ماهیت آن می توان به اشکال گوناگونی سرو کرد. تا جذابیت بصری بیشتری را برای مشتری ایجاد کنند.

در نوشیدنی­ های سرد به دلیل سالم ماندن ظاهر میوه­ ها و چیز­هایی که داخل آن قرار می­دهیم. بهتر است محیطی شفاف و شیشه­ ای یا کریستالی داشته باشند. با سطح صاف، اگر از شیشه ی مشبک یا طرح­دار استفاده کنید. در حقیقت زیبایی درون نوشیدنی را محو کرده ­اید. چرا که در انواع مختلفی از  نوشیدنی­ های سرد انواع میوه و سس شکلات، بستنی­ هایی با رنگ های مختلف به کار می­روند. تا ظاهر نوشیدنی را هیجان انگیزتر کنند.

به علاوه معمولا با سس شکلات بر روی دیواره ­های  لیوان­ های شیشه ­ای نقش­ هایی انتزایی ترسیم می­کنند. که خود این موضوع زیبایی و جذابیت ظاهر نوشیدنی را  برای مشتری خواستنی­ تر می­کند.

  و نکته ی دوم

در کاربرد انواع لیوان در کافی شاپ  که در مطلب فوق  اشاره شد. در مورد رنگ نوشیدنی و انتخاب لیوان درست است. باید گفت نوشیدنی­ هایی که از المان های زیبایی و رنگی در داخل آن استفاده نشده نیازی به لیوان ­های شفاف ندارند.

چرا که در ظاهر آنها چیزی برای نشان دادن و جلب نظر مشتری وجود ندارد. پس هر گاه نوشیدنی شما عاری از المان های رنگی و جذاب در داخل خود بود می­توانید از لیوان های غیر شفاف استفاده کنید.

انواع لیوان در کافی شاپ
همیشه در کنار شفاف بودن لیوان به شکل و نوع آن هم در هنگام خرید دقت کنید..

نکته ­ی­ آخر

 حجم و اندازه درکاربرد لیوان ها در کافی شاپ ها   :

نوشیدنی ­های سرد به دلیل آنکه وقتی را از مشتری برای میل کردن مانند: نوشیدنی­ های داغ که فرد مجبور به صبر کردن و خنک شدن آن است،  نمی­گیرند­. و هم ­آنکه معمولا نوشیدنی ­های سرد را مانند نوشیدنی ­های گرم نمی­توان زیاد مصرف کرد.  مانند:  چای،  بهتر است، ظرف مورد نظر دارای حجمی متوسط و  حالتی کشیده باشد. البته اگر در پایین پایه­ ی خود عرض کمتری هم داشته باشد.

از نظر زیبایی به نوشیدنی جلوه ای بهتر هم  می­دهد. اما این نوع از لیوان ها برای شیک و بستنی­ هایی مانند:  آن مورد استفاده قرار می­گیرد.

نوع دوم لیوان­ هایی با شکل ­های گوناگون مانند:  مربع،  استوانه ­ی ساده و مستطیل است. که حجم آن تقریبا یک و نیم برابر لیوان چای خوری است. و برای آیس تی­های (چای سرد) و آب میوه ­­های طبیعی با پالپ مورد استفاده قرار می­گیرد.  

لیوان­ های در­دار که جای نی دارند. بهترین اتخاب برای نوشیدنی­ هایی است که با نی سرو می­شوند. این نوع از لیوان­ها از ریختن  نوشیدنی روی میز یا تکان خوردن بی دلیل نی روی لبه ­ی لیوان  جلوگیری می­کند.

لیوان­ های پایه باریک شیشه­ ای،  برای شیک و گلاسه­ ها بهترین اتخاب بشمار می ­آیند. در مورد عرقیجات سرد هم باید گفت:  لیوان­ های  شیشه­ ای به نام کازا که در سه  سایز بزرگ ،متوسط، و کوچک است. و از قطر مناسبی در پایه­ ی لیوان برخوردار است می­توان استفاده کرد.

انواع لیوان در کافی شاپ
با انتخاب یک لیوان درست می توانید لذت خوردن قهوه را دوچندان کنید

 

نوشیدنی­ های گرم

نوشیدنی­ های­ گرم به بار­گرم در کافی­ شاپ­ ها معروف هستند. انتخاب ظرف مناسب (لیوان) برای این نوع از نوشیدنی­ ها هم بسیار مهم است. چراکه داشتن لیوان مناسب می­تواند در لذت بخش بودن آن تاثیر داشته باشد.  اما نکاتی که باید برای انتخاب درست کاربرد انواع لیوان در کافی شاپ  در مورد بار گرم در نظر بگیریم، چه مواردی هستند.

مورد اول :

اینکه بنا به ماهیت نوشیدنی که­ گرم و در بیشتر مواقع تک ­رنگ است. باید لیوانی را انتخاب کنیم. که گرما را بیشتر درخودش نگه دارد. ونوشیدنی دیرتر سرد و اصطلاحا (از دهن افتاده) شود.

بهترین انتخاب لیوان­ های دوجداره است. که البته هزینه ی زیادی را می­خواهد.دسته­ ی دوم، که بیشترین استفاده رو در کافه ­ها از این نوع لیوان می­بینیم.  لیوانی به نام ماگ است. که جنسی معمولا سرامیکی دارد.

این نوع لیوان­ها یا ماگ ­ها در اندازه های استاندارد برای هر نوع نوشیدنی گرم تولید شد.، و در انواع رنگی مختلفی وجود دارد.

که البته بیشتر سفید آن برای نوشیدنی­ هایی مانند:  قهوه (لاته ) و رنگی آن برای (آمریکانو ، موکا،) مورد استفاده قرار می­گیرد. ماگ­ها انواع و دسته­ های متفاوتی در ابعاد گوناگون دارند.

چرا که بیشتر سرو انواع قهوه البته به جز لاته که دارای کاپ مخصوص است. در این نوع از لیوان ها انجام می­شود. ماگ به دلیل گرم نگه داشتن نوشیدنی و جنس منحصر به فردی­که دارد درمیان انواع دیگر لیوان ها و کاپ­ها دارای محبوبیت بیشتری است .

انواع لیوان در کافی شاپ
نتخاب یک ظرف مناسب برای دمنوش یک مهارت میزبانی از مشتری به حساب می¬آید.

مورد دوم :

در کاربرد انواع لیوان در کافی شاپ  برای چای و دمنوش بهتر است.  چای در لیوان­ های شیشه­ ای ساده ولی حتما دسته­ دار سرو شود. و  در مورد دمنوش ­ها بهترآن است، که در یکی از این سه ظرف که  نام می­بریم سرو شود.

لیوان دمنوش­ های شیشه ای، در­دار،  که امروزه انواع مختلفی دارند.

دوم: فرنچ پرس است، که دمنوش داخل آن ریخته می­شود و بعد از دم­ کشیدن به فنجان ساده ­ای که کنار آن قرار دارد.  برای نوشیدن منتقل می­شود.

و مورد سوم:  ماگ­ هایی هستند، که برای دمنوش تولید شده و دارای محفظه­ ی مناسب برای تفاله­ گیری از دمنوش هستند.

 

 

لیوان کالینز :

لیوان کالینز یک لیوان بلند و باریک است که معمولاً برای سرو نوشیدنی‌های مخلوط به‌ویژه آنهایی که گازدار هستند استفاده می‌شود. این نام از کوکتل تام کالینز گرفته شده است که اغلب در این نوع لیوان سرو می شود.

لیوان کولینز

ظرفیت شیشه معمولاً حدود 10 تا 14 اونس است و با کناره های مستقیم و دهانه نسبتاً باریک آن مشخص می شود. این طرح برای نوشیدنی هایی با مخلوط کن یخ و گازدار مناسب است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله