تجهیزات کافه
20
بهمن

تجهیزات کافه لیست 20 تایی!

کافی شاپ یک مکان تجاری است که کار آن سرو قهوه، چای و سایر نوشیدنی ها است. برای راه اندازی یک کافی شاپ موفق، داشتن تجهیزات کافه مناسب بسیار مهم است.

که شامل یک دستگاه اسپرسو برای دم کردن قهوه و اسپرسو، یک آسیاب قهوه برای آسیاب دانه ها، یک دستگاه کف ساز شیر برای گرم کردن و کف کردن شیر، یک دستگاه قهوه ساز قطره ای، یک پرس فرانسوی، یک دستگاه قهوه ساز، یک مخلوط کن، واحدهای تبرید تجاری برای نگهداری اقلام فاسدشدنی، ماشین ظرفشویی برای نظافت، فنجان ها و نعلبکی های قهوه و اسپرسو، دانه های قهوه یا قهوه آسیاب شده، شکر، شربت ها و سایر مواد رویه، چای خوری و ظرف های چای، ویترین قنادی، صندوق فروش یا سیستم نقطه فروش، تجهیزات گرم کردن غذا، دستگاه یخ ساز، ظروفی مانند قاشق و انبر و فیلتر قهوه. یک کافی شاپ با تجهیزات مناسب می تواند طیف وسیعی از نوشیدنی ها و محصولات را به مشتریان خود عرضه کند.

دوره های آموزش کافی شاپ

در اینجا لیست تجهیزات کافه رایج با توضیحات آوردیم:

1.دستگاه اسپرسوساز

دستگاهی که از فشار برای دم کردن قهوه و تولید شات اسپرسو استفاده می کند.

2.آسیاب قهوه

دستگاهی که برای آسیاب کردن دانه های کامل قهوه به صورت تفاله برای دم کردن استفاده می شود.

3.کف کننده شیر

وسیله ای است که برای گرم کردن و کف کردن شیر برای لاته و کاپوچینو استفاده می شود. (تفاوت لاته و کاپوچینو)

4.دستگاه قهوه ساز قطره ای

دستگاهی که قهوه را آب را گرم می کند و اجازه می دهد از تفاله های قهوه به داخل ظرف چکه کند.

5.فرنچ پرس

یک دستگاه دم‌آوری دستی که از یک پیستون برای فشار آب داغ از میان تفاله‌های قهوه استفاده می‌کند تا قهوه‌ای کامل تولید کند.

6.قهوه‌ساز پوراور

دستگاه دم‌آوری دستی که از نیروی جاذبه برای ریختن آب داغ روی تفاله‌های قهوه و داخل قافی استفاده می‌کند. قهو پور اور

7.مخلوط کن

دستگاهی که برای مخلوط کردن مواد برای نوشیدنی هایی مانند اسموتی

8.یخچال و فریزر تجاری

واحدهای سردخانه بزرگی که برای نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی های فاسد شدنی

9.ماشین ظرفشویی

ماشینی برای شستشوی ظروف، لیوان و ظروف

10.فنجان ها و نعلبکی های قهوه

فنجان های سرامیکی یا کاغذی که برای سرو قهوه همراه با نعلبکی.

11.فنجان و نعلبکی اسپرسو

فنجان های کوچک سرامیکی یا چینی که برای سرو اسپرسو استفاده می شود، همراه با نعلبکی.

12.دانه های قهوه

ماده اولیه مورد استفاده در قهوه

13.شکر، شربت و سایر مواد افزودنی

شیرین کننده ها و طعم دهنده هایی که برای تقویت قهوه و سایر نوشیدنی ها

14. قوری های چای

دستگاه‌هایی که برای دم کشیدن چای با برگ‌های شل و قوری برای سرو چای

15.ویترین قنادی

جعبه یخچالی برای نمایش و نگهداری شیرینی ها و محصولات پخته

16.صندوق فروش یا سیستم نقطه فروش

دستگاهی است که برای پردازش تراکنش ها، ردیابی فروش و مدیریت موجودی استفاده می شود.

17.تجهیزات گرم کردن غذا

اجاق ها، سینی های گرم کننده یا لامپ های حرارتی که برای گرم نگه داشتن غذا برای سرو استفاده می شوند.

18.دستگاه یخ ساز

دستگاهی که برای تولید یخ برای نوشیدنی ها و مقاصد دیگر استفاده می شود.

19.ظروف (قاشق، انبر و…)

ابزاری که برای تهیه و سرو غذا و نوشیدنی به کار می رود.

20.فیلترهای قهوه

فیلترهای یکبار مصرف یا قابل استفاده مجدد که برای جداسازی تفاله قهوه استفاده می شوند.

در نتیجه، داشتن تجهیزات کافه مناسب برای موفقیت یک کافی شاپ ضروری است. از دستگاه‌های اسپرسوساز و آسیاب‌های قهوه گرفته تا ماشین‌های ظرفشویی و واحدهای سردخانه، هر قطعه از تجهیزات هدف خاصی را در تولید و سرو قهوه، چای و سایر نوشیدنی‌ها انجام می‌دهد. یک کافی شاپ مجهز می تواند فضایی راحت، نوشیدنی های باکیفیت و غذاهای لذیذ را برای مشتریان خود فراهم کند و به موفقیت آن در صنعت رقابتی کافی شاپ کمک کند.

در مورد آموزش کافی شاپ بیشتر بدانید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله